אתר...

vejita

New member
אתר...

היי... אני רוצה לבנות אתר אינתרנט בעברית שיכלול מידע על כל הסוגי נחשים שיש בארץ, וגם על אלה שמח'ול אבל עליהם פחות... אז ככה.. אני צריך שתשליחו לי מידע [עם אתם יכולים ורוצים כמובן] על הסוגי נחשים... אני עושה את זה בשביל לעזור לאנשים שרק מתחילים להתעניין בנחשים ורצוי שידעו עם מה יש להם עסק.. [חח אפשר להגיד כמוני] אז תודה רבה למי שעוזר ואני ירשום אותו בתודות של האתר.. אני עושה את האתר בסגנון של "בדם קר" תודה מראש...

על איזה סוגים

על איזה סוגי נחשים אתה רוצה שאני ישלך לך? אם אתה רוצה את כל מה שאני יודע זאת תהיה הודעה די ארוכה. ( כמובן אין לי בעיה ).

vejita

New member
את כל מה שאתה יכול אחי...

ואני מחפס מישהו שינהל איתי את האתר.. מי מעוניין?

הנה בינתיים קצת מידע

תלום קשקשים מצוי- אורך - שני מטר ויותר. מזון - מכרסמים, עופות וזוחלים אחרים. תוכלת חיים - 25 שנים. השפעות ארס - לא מסוכן לאדם, לתלום קשקשים מצוי יש שיני ארס בלסת האחורית וכמעת שאינו מצליח להכניס את שיני הארס. תפוצה בישראל - כל מישור החוף, וכל הארץ. צפע מצוי ( ארצישראלי )- אורך - עד מטר וחצי. מזון - יונקים קטנים, חולדות וציפורים קטנות. תכולת חיים - עד 11 שנים. השפעות ארס - בארץ ישראל מתרחשות מידי שנה יותר מ200 הקשות ורק 0-2 מקרי מוות. תפוצה בישראל - מבאר שבע עד לחרמון. אפעה - אורך - עד 80 ס"מ מזון - מכרסמים, לטאות שממיות וכל מיני פרוקי רגליים. תכולת חיים - יותר מ28 שנים בשבי. השפעות ארס - תופעות שהתגלו אצל מוקשי אפעה הן - חום, כאבים חזקים, נפיחות ושטפי דם באזור ההקשה, נמק, בעיות בקרישת דם וירידה בלחץ הדם. תפוצה בישראל - כל הארץ.

עוד מידע

שפיפון - אורך - עד 90 ס"מ מזון - בעיקר מכרסמים וציפורים. תכולת חיים - 7 שנים ארס - הארס של השפיפון הוא ארס נוירוטוקסי ז"א שהוא פוגע במערכת העצבים.

gaichuk

New member
מאיפה הקרצת את המידע הזה?

בטח שלא מידע אישי... אם לקחת או תימצתת מספר כזה או אחר לפחות תיתן קרדיט. יש מי שעבד קשה על זה ומגיע לו קצת כבוד. דבר שני,צפע חי יותר מ-11 שנה. תאמין לי.

חלק מהמידע קיבלתי מספרים

ואת התוכלת חיים של צפע - תמיד חשבתי שזה 11 שנים. (אני רכשתי את המידע הזה מהרבה ספרים ולא רק מאחד)

vejita

New member
וואי תודה אחי...

אבל אני צריך משהו צת יותר ארוך... עם אתה יכול להוסיף מי מהם ארסי וכל מיני....

למעלה