אתר mustop

darkER5

New member
אתר mustop

יצא לכם להשתמש באתר הנל? הם שולחים מוצרים מאתרים בארה"ב שלא שולחים לישראל, ע"י מתן כתובת משלוח בארה"ב. חשבתי על להזמין צמיגים בעזרתם מכאן...

raanansh

New member
שכח מזה , הם יקרים בטירוף

אם אתה לא יכול לשלוח את זה בUSPS או שמישהו יביא לך משם עדיף לך לקנות צמיגים בארץ. MUSTOP ואתרים שדומים להם מחשבים מחיר לפי משקל או נפח כאשר מה שקובע זה הגודל . והעלות מאוד גבוהה למשלוח.

darkER5

New member
זה החישוב שיצא לי עם MUSTOP

מחיר מוצר: $178 עלות השילוח: $64 עלות מע"מ מיסים ומכס: $30.26 סה"כ: $272.76 לקחתי את הצמיגים בתור "חלקים לאופניים" במשקל 5 קילו..השאלה אם זה משקל הגיוני פחות או יותר לזוג צמיגים לקטנוע בגדלים 120/70-15 ו 160/60-14 גם אם זה יצא לי 350$ הכל כולל הכל - זה הרבה יותר זול מהצמיגים בארץ..השאלה אם זה הולך להיות טרטור עם MUSTOP

raanansh

New member
כמו שאמרתי לך

במקרה של צמיגים יכול להיות שהם ילכו על משקל נפחי. תאר לך שהצמיג נמצא בתוך קופסא מרובעת , תכפיל את הרוחב האורך והגובה של הקופסא ותחלק ב6000 וזה המשקל שיקבע. נניח שמדובר בצמיג בקוטר 16" עם חתך 3" ורוחב 160 . אורך ורוחב יהיו 22" = 55 ס"מ , גובה 16 ס"מ מכאן : 55X55X16\6000=8.06 ק"ג כמובן שבמציאות המידות אולי קצת שונות... בכל אופן החישוב שלך מתעלם מהעובדה שמכס על חלקי רכב הוא 48% והוא יחול גם על עלויות המשלוח. כמו שאמרתי לך , מנסיון כואב עדיף להביא מחו"ל עם חבר במזוודה או לנסות לשלוח דרך USPS . פרסמו פה לפני יום-יומיים חנות צמיגים שעושה משלוחים לארץ דרך USPS. כדאי לך לבדוק אותם.

enigo

New member
48%? בטוח?

כי עד כמה שאני יודע, מדובר ב-12%+17% על רב הפריטים.

enigo

New member
אין מכס מארה"ב ואירופה

עד כמה שאני זוכר (על מכוניות ואופנועים כשלם אין, זה בטוח). נשאר מס קניה ומע"מ, שאותם ציינתי. מצד שני, יכול להיות שמה שקובע זו ארץ הייצור, ולא ארץ הייבוא.

DiscoCat

New member
../images/Emo53.gif מנצל"ש, דיסקים לCBR600RR

לא שלי,הלוואי
, של קרוב משפחה CBR600RR שנת 94, רוצים בארץ 4,000 ש"ח על דיסקים WAVE מצאתי באתר אחד 280$ לדיסק, אבל נראה לי שבארץ המובטחת (USA) אפשר למצוא יותר זול.

למעלה