אתר שמצאתי

asaf2000

New member
אתר שמצאתי

כידוע יש ענין להגיד בסוף התפילה פסוק שהאות הראשונה והאחרונה בו הן האותיות הראשונות והאחרונות של השם שלך. אז למי שאין סבלנות לחפש אפשר לבצע חיפוש באתר 'מוריה'. ובאותו אתר אפשר לקרוא על משמעות השם שלך.

אולי תסביר לי

למה כשאני מנסה לאתר רשימת פסוקים שתחילתן באות ז'ין וסיומן באות ב'ית, למשל עבור השם 'זאב', נכתבים לי הפסוקים : זה קרבן אהרן ובניו אשר יקריבו לה' ביום המשח אתו עשירת האפה סלת מנחה תמיד מחציתה בבקר ומחציתה בערב (ויקרא ו,יג) זקן ונשוא פנים הוא הראש ונביא מורה שקר הוא הזנב (ישעיהו ט,יד) זכרו זאת והתאששו השיבו פושעים על לב (ישעיהו מו,ח) זנות ויין ותירוש יקח לב (הושע ד,יא) זרעתם הרבה והבא מעט אכול ואין לשבעה שתו ואין לשכרה לבוש ואין לחם לו והמשתכר משתכר אל צרור נקוב (חגיי א,ו) זרו רשעים מרחם תעו מבטן דברי כזב (תהילים נח,ד) ורק הפסוק המקובל והמופיע בסידורים, מספר משלי (י. ז), אינו מופיע ברשימת ה'מוריה' הזו. דווקא הפסוק הזה, מאד נאה ויאה, ודווקא הוא הנעדר מרשימתם.

asaf2000

New member
שאלה מצוינת

כי אני עשיתי חיפוש לשם שלי במאגר 'שופר' והוא מצא לי שני פסוקים בלבד שאתר "מוריה" לא מוצא אותם בכלל. לעומת זאת באתר מוריה הוא מצא לי הרבה פסוקים ש"שופר" לא מצא...

למעלה