אתר של גליה...

KaZaA

New member
אתר של גליה...

למי שנתקל באתר הבא: http://www.signsfromheaven.com מדובר על בחורה אוטיסטית שמגלה יכולות מדהימות להתקשר לעולם הבא. מי שמעונין לגלות את האמת מאחורי האתר הזה - מוזמן לבקר באתר הבא: http://www.apa.org/journals/jacobson.html מה לא עושים כדי לעבוד על אנשים...

erez zon

New member
גליה-קורבן נוסף של הדת!../images/Emo7.gif

נולדה לאימא פסיכופטית ששלחה אותה דווקא למוסד חרדי,בו תקבל את הטיפול הגרוע ביותר. במשך מס שנים היו נתונות השתיים לשטיפות המוח במסגרת החרדית. שיטת התקשור שהופרכה לחלוטין,והוכחה כלא אמינה לחלוטין,הפכה להיות הדרך הנלוזה בה השתמשו בגליה ע"מ להחזיר בתשובה בסיוע האם שחזרה בתשובה מס שנים קודם "לגילוי". כאשר הציגו בפני האוטיסט והמתקשר חפץ,ולאחר מכן הציגו חפץ שונה לאוטיסט ללא ידיעת המתקשר,התקשור העלה את החפץ הראשון,מה שהוכיח כי המתקשר הוא זה שלמעשה פעיל כאן.לאוטיסט אין שום כוחות וסודות מעולמות עליונים...כל זה הטעיית הציבור,לתשומת ליבכם.

איילת1974

New member
כבר מזמן טענתי כאן, שאת אמא של גליה

צריכים לעצור על התעללות בחסר ישע. ואני באמת חושבת שאמא שלה היא בן אדם מחריד, אם היא מסוגלת לנצל ככה את האומללות של ביתה. אני זוכרת שלפני כשנתיים, בערך, ראיינו אותה בתוכניתו של מני פאר, וכבר אז התחלחלתי.

אלי ו.

New member
אני חושב שיש כאן תמימות דעים

שמעתי בזמנו גם על רבנים שיצאו נגד התופעה.

אמיר.

New member
ברור שיצאו !!! הנה דוגמאות

וגם הרב אבינר יצא בשצף קצף נגד - רק שלא מצאתי לינק לדבריו.

רון סי

New member
מה בדיוק ההתעללות פה?

אין פה שום התעללות, והאמא הזו איננה אדם מחריד. והילדה רחוקה מלהיות אומללה. את סתם מגזימה.

erez zon

New member
היא לא מודעת לעוול שהיא גורמת לגליה

אך ההתלהמות סביב הילדה יתכן ומזיקה לה.היא נסחבת לכל ההרצאות של החזרה בתשובה המפרסמות את "סיפורה",יש איזו הרגשה רעה בשימוש הנעשה בילדה המסכנה הזאת.תופרים עליה סיפורים,כאילו עכשיו שהיא סיימה את תפקידה בעולם,היא גוססת למוות.קובעים לה מה היא,מהם רצונותיה וצרכיה,במקום לנסות ולעזור לה באמת. אסור להשתמש כך בילדים חסרי אונים,הם לא איזה קופי שעשועים בגן החיות,הם בני אדם שזקוקים ליחס טיפול מסור ומענה לצרכיהם השונים.

רון סי

New member
אתה לא יודע מה מועיל ומה מזיק לילדה

בכלל לא בטוח שלילדה כזו מזיק להיות חשופה להרבה בני אדם. מה עדיף, שתזרק לאיזה מוסד שבו יתעלמו ממנה רוב הזמן? ככה היא נמצאת הרבה עם אמא שלה, זוכה בתשומת לב מאנשים רבים, ומוקפת באהבה והערצה. מכיון שהילדה עצמה לא מסוגלת לומר מה רצונותיה וצרכיה, לא נותר אלא לקבוע לה את הזה מבחוץ, וזה בדיוק התפקיד של אמא שלה. בטח לא שלך וגם לא שלי.

G ov e r n o r

New member
התעללות פיסית, אולי לא. רתימת ילדה

מסכנה למטרות פסולות - וודאי שיש כאן. שים לב באיזה ריכוז מביטה אמא של גליה בלוח האותיות, בעוד גליה מנותקת לחלוטין. שאל קלדנית העובדת במקצוע 20 שנה אם היא מסוגלת לאתר אותיות על keyboard באצבע _מרחפת_ בלי להביט. היא תודה שזה בלתי אפשרי. כן, קלדניות יודעות להקליד באופן עיוור, אבל רק כשידיהן ממוקמות מעל ה- keyboard וכריות שורש כף היד מונחות על השולחן מדרום ל- keyboard, והן מסתנכרנות מדי פעם על ידי נגיעה במקשים J ו- F המכילים גבשושית קטנה מיוחדת. רבותי, read my lips. _אני_ _מתחייב_ לקרוע את המסווה מעל ענין התקשור המסויע (FC) תוך 180 שניות. _זו_ _התחיבות_. אני מועיד את אמה של גליה לבחינת ה- FC בדרך הבאה: אבוא לנסוי תקשור עם לוח אותיות משלי בו האותיות מסודרות באופן אקראי _שונה_ מן המוכר לאמא של גליה ואראה אותו _רק_ לגליה, _לא_ לאמא שלה. אמא של גליה "תתמוך" בידה של גליה כאוות נפשה, _אבל_ הלוח יהיה _מוסתר_ מעיניה באמצעות מחיצה קטנה, ומשקיף (זה אני) ירשום בשקט (לא ידווח בקול, כדי למנוע ממנה איתור האותיות בגישוש) כל אות עליה "הצביעה" גליה. ונראה איזה "מסר" מעולמות עליונים נקבל. חבר´ה, אני מקבל הימורים...Gentlemen, place your bets, please

oren*

New member
../images/Emo6.gif אני מהמר על שירים של אביב גפן

כדוגמאת "בוכה על הקבר של אמא שלי"

G ov e r n o r

New member
ארז, אני מתחיל להיות מוטרד מכך שאני

"מריח" כי יש לך ספקות בנוגע לתרמית שב- FC. FC הוא תרמית, וכל נסוי מבוקר (דוגמת שה שהצעתי, למשל) יוכיח זאת. אני מוכן לנסוי!!!

erez zon

New member
לא,אני ידעתי שזוהי תרמית

כבר מהפעם הראשונה בה שמעתי על סיפור זה לפני 3 שנים. הייתה תחושת בטן שזהו "בלוף",וקריאת חומר באינטרנט אישרה את שידעתי. אני חשבתי שטוב יהיה עם תערוך ניסוי זה שתוצאותיו יפורסמו לכלל הציבור הדתי "שאכל את הסיפור".חשבתי שיהיה מעניין לגרום למהפכה בעולם ההזוי בו הם חיים,לא?

רון סי

New member
מי קבע שהמטרה פסולה?

אתה? אמא שלה חושבת שזו מטרה לא פסולה. הרבה אנשים חושבים שזו מטרה לא פסולה. השאלה אם זה נכון מדעית או לא ממש לא רלוונטית. יש לאנשים זכות מלאה להאמין בדברים לא נכונים מדעית.

G ov e r n o r

New member
לית מאן דפליג. תמיד טענתי, מתוך

התבוננות בפעולות המחזירים בתשובה ובמעשיהם, כי אינם רואים עצמם כפופים לדיבר התשיעי בענין זה, וכי המטרה מקדשת כל אמצעי. לא תענה ברעך עד שקר, יש לו פרוש מצומצם. "רעך" הוא יהודי חרד כמוך. וכי תתרועע עם גוי, או עם יהודי לא חרד? "תענה" פרושו שאתה עומד ומעיד בפני בית דין (של תורה, אלא של מה?) משמע, רק אם אתה מעיד בבית דין של תורה, והמועמד להנזק הוא יהודי חרד, כמוך, רק אז אתה מחויב לא להעיד שקר. אחרת - מותר, ובמיוחד אם אתה עוסק בציד נפשות. אולם, לגופו של ענין: אילו "מסרים" מעולמות עליונים נקבל, לדעתך המלומדה, מאוטיסט קתולי ומן המטפל הקתולי שלו?

רון סי

New member
שקר בפני עצמו איננו פסול

שום מערכת מוסרית לא יכולה לפסול כל סוג של שקר, משום שיש מצבים בהם מוסרי, שלא לדבר על נבון, יותר לשקר. השקר פסול במצבים מסויימים. גם אם יש כאן שקר, אין זה לרעת הילדה, ובזה מדובר בתת-השרשור בו פתחתי. אני הגבתי לטענה כאילו הילדה נפגעת. כמו כן, אין ההצדקה למטרה מסויימת נובעת מהיותה אמת אובייקטיבית. לעיתים מרויחים יותר מאמת לא אובייקטיבית. "גופו של ענין" מבחינתי בנושא זה איננו הואלידיות המדעית של התקשור הזה, אלא השאלה אם יש פגיעה בילדה הנ"ל או לא. ואני טוען שאין שום פגיעה בה.

G ov e r n o r

New member
טוב, בא נניח כי הקטינה מטופלת היטב.

עדיין טלטולה למופעים של גניבת-דעת ושמוש בה כאינסטרומנט רמאות אינם עולים לכאורה בקנה אחד עם החוקים להגנת קטינים. ובכן, מכיוון שמדובר כאן בציד ("הצלת") נפשות, הרי גם כחש/כזב/רמיה/הטעיה הם כשרים. הלא כן?

רון סי

New member
אין בחוקים להגנת קטינים

שום איסור על טלטול הילד למופעים, יהיו גונבי דעת ככל שיהיו. מה שאסור זה להעסיק את הילד בעבודה מסודרת. אבל צריך להוכיח שמה שהילדה הזו עושה זו עבודה.

למעלה