אתר רשמי לירמי קפלן...

Drumers

New member
אתר רשמי לירמי קפלן...

שלום לכולם.. שמי מור סופר ואני בונה את האתר הרשמי של ירמי קפלן שיעלה בקרוב. דיברתי עם ירמי לפני שבועיים בערך והוא אמר שזה אחלה רעיון ושבכיף. קבענו להיפגש אבל לא יצא. (אנחנו אמורים להיפגש כנראה בסוכות אם יצא) בכל מקרה אני לא יכול להחזיק על עצמי אתר שלם לבד. אז חשבתי אם יש כאן חבר'ה שיש להם קצת זמן פנוי,יודעים ומבינים ומעוניינים לעזור קצת בהוספת חומר,מידע,תמונות מהופעות וכ'ו אני אשמח. (לא חייב לדעת בניית אתרים בכלל אבל יעזור אם מישהו יודע) כל מי שמעוניין שיצור איתי קשר בבקשה באימייל [email protected] תודה מראש. מור:)

סגידה

אני סוגדת לך! סוף סוף מיהשו עושה את זה! אני אל מאמינה!!11 איך יצא לך לדבר עם ירמי? גם אני רוצה :) אני אשמח לעזור באתר. אכתוב לך באימיל :)

Atza

New member
אממ../images/Emo80.gif

אם יש לך תאריכים של הופעות אני אוכל למצוא תמונות..לפחות אנסה

N o l o g o

New member
ישר כח..=)

אני מוכנה לעזור בכל מה שאוכל.

[= קבלי צל"ש...

ואני אשמח לעזור . תמונות , ביוגרפיות, ראיונות שנערכו איתו, תאריכים.. מה שאת צריכה .. לא להתבייש לבקש
מסנג'ר : [email protected] אייסיקיו: 309684867 או במסרים באתר [= שני .

שלמונזה

New member
האממ מור חמודה ../images/Emo168.gif

אם תדאגי לזה שנהיה הפורום הרשמי באתר, נשמח לעזור לך בכל מה שתרצי, איך אני? והאממ אני רואה שיש פה הצעות מכולם, ובכל זאת אם את צריכה משהו בהשגת חומר דברים וכאלה לא יודעת אני נמצאת במסרים. והאמ עוד דבר אחרון ככה אישית - בתור מקימת הפורום הזה הגלריות כאן מאוד חשובות לי, אם לוקחים תמונות מהגלריות [ואני מדברת על תמונות מהופעות, לא תמונות שאפשר למצוא בכל הרשת] לתת לנו קרדיט. וזהו, סחתיין על היוזמה. ויאללה שסוףסוף גם לירמי יהיה אתר

שלמונזה

New member
האמממ מתנצלת ../images/Emo122.gif../images/Emo168.gif

מור חמוד, תדאג ובלה בלה בלה, ראיתי בפרטים שלך שאתה זכר, אז סליחה.

למעלה