אתר רוקדים-פורום

אתר רוקדים-פורום

שלום לכולם !! אני מציעה לכולם לעבור לראות את האתר החדש והפורום הניפלא של המרקידים אני אשמח אם הפורום יבוא ויוכיח לחבר ירון אייך צריך להתנהג !!! אני מודיעה לכם כי האדון עולב ברבים בצורת התגובה ואיין אני מעוניינת להיכנס לעימותים ותחכים של ירון. ירון אני בטוחה כי לאחר מחר יהיה לך עוד דיסק למכור ועוד קלטת ותוכל להפיץ אותה גם באילת וגם בחו"ל . אבל הייכן היושר שלך .אני מאמינה כי אם היית איש שלום -לא היית נותן יד להשתלמות של מחר. פסטיבל כרמיאל בחופשה-ופתאום החליט לתת יד ליוצרים ולמחברים ונכנס שותף להשתלמות כדי לגרוף כספים.אך אני משוכנעת כי במהרה יבינו ראשי הפסטיבל כי טעות גדולה בידם ולכל המשתוקקים לריקודים חדשים או איילו שבכל זאת חייבים ללכת להשתלמות מחר -אשמח לפגוש את כולם ואשמח לבן זוג יקר וחביב ובואו נלמד את ממן אייך מתנהגים תרבות ודרך ארץ. אוליי נצליח לשכנע כולנו על הצורך באחדות ומבטיחה לכם כי אני הראשונה שאקום ואומר את דבריי כנגד ריבוי השתלמויות האם אכן אתה ירון מאמין בריבוי השתלמויות ?

נמאס לשמוע על האתר החדש?

כאן, במכתבים הביתה, מה יהיה? אנו יודעים! אנו מודעים! ומי שרוצה כבר יודע שקיים הפורום באתר של ארגון המדריכים! הנושא הזה מתחיל להמאס עלי.

למעלה