אתר קרא קון עלה!

pain section

New member
אתר קרא קון עלה!

"קרא-קון " הוא כנס משחקי התפקידים החדש של העמותה לקידום משחקי תפקידים. למי שאינו זוכר כנס "קרא-קון " יהיה ב2-3 באוגוסט (ימים חמישי-שישי) בתל אביב ויכלול לינה במקום. לפרטים נוספים כנסו לאתר: http://kracon.bigor.org.il כנסו, למה אתם מחכים...?

Serpent Axis

New member
איך קובעים?

מי ממנה אנשים ל"מומחי שיטות"? לפי אילו קריטריונים נקבעים ה"מומחים"?

DDN

New member
לא בדיוק נכון

אם היית מסתכל על השמות שם, יש לך הרבה יותר מ"חברים-של" מהחבר'ה של העמותה.

DDN

New member
מאיפה הבאת "מומחי שיטות"?

כמו שרשום, אתה עלול להיות מונחה ע"י מנחה שהמציא שיטה משלו. לא ראיתי בדף הבית וב"אודות הכנס" את צירוף המילים "מומחי שיטות"

Ihavenonick

New member
תקרא פה

http://kracon.bigor.org.il/job.html צד ימין: "בנוסף, אנו מחפשים מומחי שיטות שיהיו מוכנים להעביר סדנאות/הרצאות על שיטות." זה לא שאני תומך בצד מסויים רק מציין שמצאתי את הצירוף שחיפשת

BluePrint

New member
שפת פרסומות.

מנסים לתפוס את העין עם מלים גדולות ותארים ריקים, ושוכחים לאן העין צריכה להעביר את המסר. "מחפשים שחקנים\מנחים בקיאים בשיטות שונות", או אולי "שועלי שיטות" (על משקל... אם באמת רוצים לתת תואר מיותר) יכול היה להיות טוב יותר.

DDN

New member
יפה. הם לא טענו שאת הכנס מעבירים מומחי שיטות

הם רק ציינו שהם מחפשים כאלה.

DDN

New member
עמיתיך לתחום הם אלו שיכולים להעיד עליך כמומחה

כזה או אחר. לפי רמת הבהירות שלך בחוקים, ביכולת להשתמש בהם, לתמרן אותם ולהסביר אותם. בן שלום הוא אחד כזה (יצא לי לשמוע ממנו הסברים גם על אקזלטד, גם על מו"ד) שיכול להסביר את השיטה הכי מסובכת שיש להדיוטים גמורים. ערן אבירם הוא אחד כזה. יצא לך לשמוע/לקרוא הסבר של ליאור על BRP? גם הוא אחד כזה. בתור שחקן/מנחה שיצא לו להיתקל בהרבה מאוד אנשים, עכברי חוקים, שחקנים ומנחים אחרים אני יכול להעיד על כמה מהאנשים בהם נתקלתי, שהם "מומחי שיטות"

יחי ההבדל הקטן

אם ינסו לשווק אותי לאנשים בתור מומחה למשהו אני מאוד לא ארגיש נוח עם זה. מצד שני, אם ינסו לפנות אלי מהעמותה להרצות בכנסים שלהם אני לא אקבל את זה כמחמאה אלא אתקשר מיד למשטרה ואתלונן על הטרדה, ככה שאני לא דוגמא.

The Evil Rabbit

New member
אז מה הופך בן אדם כלשהו למומחה?

הרי להגיד "אף אדם הוא לא באמת מומחה" נשמע קצת כמו ההתחסדות הפוסט-מודרניסטית שאתה כל כך שונא...

DDN

New member
וזה בדיוק מה שאמרתי רק בעברית

חוות דעת של עמיתיך למקצוע

Serpent Axis

New member
אני חושב שהוא התכוון למשהו דומה אבל

לקצת יותר ממישהו שאומר "יוסי בחור טוב, יוסי מומחה". Peer Review זה גם ביקורת, הרבה ממנה.

DDN

New member
וזה בדיוק מה שאמרתי

עמיתיך למקצוע. כלומר -שחקנים ומנחים. היות שמשחקי תפקידים זה לא משהו אקדמאי, אין לך, מלבד העמיתים שלך אנשים שיקבעו.

מירטל

New member
מצד שני...

אתה משווה את רמת הסיבוכיות של brp לרמת הסיבוכיות של הנשגבים או של מו"ד?

למעלה