אתר צילומים

african corpus

New member
אתר צילומים

לכאן נעביר צילומים מן המסעhttp://groups.msn.com/beetlesoverafrica יש כבר כמה צילומים של ההכנות

RamN

New member
מה אתם קרועים בשכל??

למה אתם לא מחליפים תגלגלים ??? לצמיגים האלה אין אחיזה על אספלט.. איך תהיה להם אחיזה בבוץ?

kobix1

New member
מה שאני ראיתי שם

זה חיפושית רגילה שרק בכבידו עליה עוד יותר עם קונסטרוקצית מגן למנוע תהיה לה הגבהה? יחליפו לה צמיגים? יורידו ספסלים וכל אביזר שיכיבד עליה? כי אם לא אני שולח את חיפו יחד איתכם בעניים עצומות!

זה ממש לא רציני!!! מצחיק נורא..

פעם ראיתי מישהו שעשה מהחיפושית שלו ממש מפלצת סתם בתור באגי...ואלה שרוצים לצאת איתה לאפריקה חושבים שיסעו בכבישים.... ממש אחרי 2 דקות הם יתקעו ויעשו שם רע לחיפושית!!!! תעיפו את הכנפיים...תגביהו..שימו צמיגי שטח של גיפ..מגנים רציניים עם אפשרות לחילוצים..כננת..חיזוקי שילדה ולא חסר עוד מה!!!! לתשומת לבכם. מקווה שתעזרו בזה.

kobix1

New member
שם רע לחיפושית??

להעיף את הכנפיים? להגביה? לשים צמיגים של גיפ?? כננת?? חיזוקי שלדה לחיפושית??? ילד חמוד שכמותך זה כבר לא תהיה חיפושית זה יהיה גיפ.... ואיזה שם רע כבר יכול לצאת למכונית הנהדרת הזו??? אולי אם ילדים שלא מבינים ימשיכו לתת עצות אז יצא לאוטו הזה שם רע.....

emek51

New member
מה עובר עליכם?

תתחילו לפרגן !!! ממש לא מתאים לכם ! שיהיה לכם את ההצלכה שבעולם ואני בטוח שכל החיפושיות חעברו את המסע בהצלחה!!!

emek51

New member
עכשיו בלי 7 טעויות עקב העצבים!!!

מה קורה לכם !!! תתחילו לפרגן החברה האלה הציבו מטרה להראות שלא צריך 4*4 בשביל טיול כזה וגם לא ניפוחים מטומטמים דרך אגב לא מתאים לכם להיות כאלו!!!

RamN

New member
מה זה למה אין לכם אגזוז freeflow?

תיקחו דוגמה ממרינו אולי?????? איך תעברו ככה מחשולים??? או שמה אתם לא רוצים לפגוע במקוריות של האוטו?? סתתתאם מרינו חולה עליך!!! ועוד יותר על האגזוז שלך ...... אם תמבין

למעלה