אתר עץ המשפחה שלי

nitzoops

New member
אתר עץ המשפחה שלי

בשעה טובה ומוצלחת הצלחתי להעלות את עץ המשפחה שלי לאתר ברשת. הגירסה הנ"ל עדיין לא שלמה מכיוון שהוא הועלה עם דטה של אח שלי וחסר לו שם קצת נתונים. בכל מקרה אשמח לקבל הערות והארות במסר או באתר עצמו. תודה, ניצן

ornan

New member
עץ המשפחה

הי ניצן, קודם כל ברכות להעלאת עץ המשפחה לרשת. כמה שאלות: האם העץ הוא חלק מאתר משפחתי? למעשה, כרגע ניתן לראות את שמות האנשים בעץ ובני משפחתם הראשוניים- האם ניתן לראות את העץ בשלמותו? מה עוד מתוכנן?

nitzoops

New member
העץ כרגע הוא הוא האתר המשפחתי

כל מה שנרצה להוסיף בעתיד יבנה מסביב. הטריגר להעלאת העץ לרשת היה לתת אפשרות לכמה שיותר קרובים רחוקים לבדוק ולהגיב. נשלחו מיילים עם הלינק לכל מי שאנו מכירים ומשם זה מתפשט הלאה. אני מחכה רק שאח שלי יתפנה ויוכל להעלות את הדטה שלי גם כן(כמות כפולה בערך). בימים אלה כשלי אין זמן, אני מפעיל קרוב משפחה פנסיונר שמסתובב בארץ ומראיין קרובים נוספים.החומר שהוא אוסף הוא עצום ואני מקווה שגם הוא יגיע בקרוב לעץ. הקונספט הסופי של האתר עדיין אינו מגובש אבל אני יודע שגם זה יגיע בסוף.

אפשר לנצל את שירותיו של הקרוב

המשוטט? לא יזיק לי "להפעיל" מישהו שיסתובב בארץ ויראיין קרובי משפחה...
ארנון

mahaian

New member
מרשים ביותר../images/Emo39.gif ושאלה../images/Emo35.gif

האם רינה סלומון לא היתה האחות של סבתך פסיה? כך בכל אופן אני חשבתי.

nitzoops

New member
כמובן שהם היו אחיות

אם תחפש את זאה בלום תמצא שהבת הראשונה שלו היתה רינה סלומון והאחרונה היא פסיה קרמר. בגרסת האינטרנט אין אפשרות עדיין לתצוגה גרפית. ככה זה שמפתח המערכת הוא בן משפחה ואני תמיד בעדיפות אחרונה.

beraha

New member
תשתמש בתוכנת גנופרו. היא יוצרת

עצים בתצודה גרפית, ויוצרת אתר אינטרנט בצורה אוטומטית, וגם מאפשרת העלאת האתר לרשת

nitzoops

New member
תודה. אני מכיר את התוכנה

התוכנה שבה אני משתמש יוצרה לבד ע"י אחי לפי הצרכים שלי. הגירסה הביתית הרבה יותר משוכללת ויודעת ליצור תצוגה גרפית. עדיין לא יעילה כמו הGENOPRO אבל מספקת בשלב זה.יש גם אפשרות להרבה יותר פרטים וגם לתמונות כמובן אשר חלקן הקטן מופיע בגירסת הרשת. האתר הוא עדין בתקופת נסיון ועוד לא הוחלט לאן ממשיכים מכאן.

mahaian

New member
ולהלן תוספת קטנה:

לילדים של רבקה ודוד פינשטיין קוראים : רוני/ אהרון פינשטיין (על שם הרב סבא שלו אהרון פינשטיין מייסד השושלת)ואורה (שכיום נקראת אורה בלום).

nitzoops

New member
אתה צודק

והאדון בלום שנשוי לאורה וחי איתה בכרמיאל אינו שייך למשפחת בלום שלי אבל מסתבר שהוא יודע הרבה יותר על הבלומים שלי מאשר על הבלומים שלו ולכן "הכתב המשוטט" שלי מגיע אילהם השבוע להוציא מהם מידע.

mahaian

New member
מה שמשונה ../images/Emo13.gif

הוא שאותה אורה מכרמיאל ואחיה רוני מקצרין, הם בני דודים שניים של אמי בת ה-85 והם גם בני דודים שניים שלך.

ו...שאלות לגבי בני המשפחה

שתי משפחות מעניינות אותי- 1. משפחת אשר - מנין הם? משפחת קרמר - מנין הם? מה מוצאם? רוב תודות, לאה

nitzoops

New member
הקרמרים

כפי שניתן לראות מוצאם כפי הידוע לי הוא מהעיירה פושלוטס ליטא לשם הגיעו מהעיירה פומפני שרחוקה כ-5 ק"מ משם. משפחת אשר הם כנראה בולגרים. זוהי משפחתה של אשתו של אחי ואני לא ממש מתמצא.

אשר מבולגריה - צריך לעניין את שרי.

שרי קראי את פרטי העץ למעלה. אולי יש קשר עם האשרים "שלך"? בהצלחה, לאה

למעלה