אתר עם מידע

avivs

New member
אתר עם מידע

על הדיסק החדש. נראה מעודכן. שימו לב לקטע שאומר שהיא הקליטה 15 שירים.

avivs

New member
עוד משהו...

כנסו בבקשה לאתר... כדאי ללכת ישר ל14 בנובמבר.

avivs

New member
לכול הספקנים

באתר הראשון שפרסמתי בשרשור הזה אפשר לקרוא את המילים של השירים החדשים, ממה ששמעתי הם נכונים ב90%+. לפי דעתי הכתיבה של אלאניס בדיסק הזה תהיה הטובה ביותר בקריירה שלה. הנה שורה קטנה משיר אחד:
אז אם אתם לא רוצים לקרוא...אל תקראו: you are a vision who lives by the signals of stomach and intuition as your guide you are a sliver of God on a platter who walks like he talks and who cops when he’s loud

j u n k

New member
זה באמת ציטוט יפה

השאלה היא איך הלחן יצא, חבל להרוס מילים כה יפות...

avivs

New member
הלחן מדהים

אפשר לשמוע את השירים באתר באיכות מצוינת. אבל את מאלה שמחכים.

avivs

New member
חלילה../images/Emo6.gif

הלוואי שאני הייתי מצליח להתאפק.

j u n k

New member
בלללה ../images/Emo5.gif

לא יכולה עם זה....סלחו לי על הגועל שתקף אותי עכשיו אני בתהליך התאוששות.

ta0ti

New member
אני מקווה שהאלבום שבדרך

ישמע יותר טוב מאיך שהיא נראת כאן.

avivs

New member
אני לא מבין אותכם!../images/Emo70.gif

אתם אומרים שאתם לא אוהבים ואפילו שונאים את השיער החדש של אלאניס... אבל אולי תעצרו שניה ותחשבו למה היא עשתה את זה. אולי מדובר פה על משהו יותר רציני מסתם חשק לשינוי... אולי יש פה בעיה חמורה של כינים! כן, כן כינים! שיער ארוך כמו של אלאניס הוא כמו דיסניוורלד לכינים. יכול להיות שהיא סבלה מהבעיה ונאלצה להסתפר קצר כדי שהם יעברו למישהו אחר. במקרה הזה אלאניס צריכה את התמיכה שלנו ואת האהבה שלנו. ולא משנה מה אורך השיער שלה. אוהבים אותך אלאניס!

ta0ti

New member
זה מעבר לשיער

כל הדרך בה היא מתלבשת, הפוזות שהיא דופקת, אפילו ההבעות...לא יודעת...משהו די נדפק אצלי בעקבות השינוי שלה. לגבי המוזיקה, אין לי מושג. לא שמעתי שירים חדשים.

Music Fan

New member
אולי זה לא כינים אלא

פשוט העובדה שעם שיער קצר יהיה לה יותר קל להשתלט על השיער ולעשות את הפעולה המדהימה שנקראת... לחפוף משהו שהיא די שכחה לעשות לפני URS... אני באמת חושב שהשיער שלה היה טוב בהופעות והכל אבל באופן כללי הוא נראה די זוועתי. חוצמזה, מהפך זה תמיד טוב.

avivs

New member
עוד כמה ציטוטים../images/Emo58.gif

how to hate women when you're supposed to be a feminist how to play all pious when you're really a hypocrite how to hate God when you're a player and spiritualist how to sabotage in tough seas i wanna be naked, running through the streets! i wanna invite this so called chaos, that you think i dare not be i wanna be weightless, flying through the air! i wanna drop all these limitations in the shoes upon my feet, oh!

למעלה