אתר סטארגייט - 4

morada

New member
אתר סטארגייט - 4

כזכור אנחנו עדיין דנים על התפריטים באתר. יש לי 2 הצעות בינתיים באתר הזה שבנויים עפ"י הרעיון הראשון של קינספיריט. 1. הצעה ראשונה - התפריט שנראה בקטגוריות: מדריך הפרקים, מאמרים ופורום. הערות: אצל רובכם התפריט לא מופיע במקומו, הכוונה שלי היא שהשברון הפועל (זה שביחד עם השער) יופיע בדיוק מעל השברון שמצביעים עליו, ויסתיר אותו (אני יודע שגם השברון שבתפריט נדלק אבל זה יבוטל). בעיה נוספת - כשהתפריט מופיע הוא מסתיר חלק מהשברונים שלידו (בגלל שיש הרבה נושאים ואין מספיק מקום בינהם), אבל לפי דעתי זה לא כ"כ נורא. שיפורים שצריך - להחליף צבע לכתב, ובעת מעבר העכבר מעל קישור יופיע קו מתחתו. 2. הצעה שניה - השברונים בלבד עם תפריט רגיל (כמו שמופיע בשאר הנושאים). אותו דבר כמו הקודם רק שהשברון עצמו נדלק ומתחתו יופיע תפריט רגיל (שאת התפריט הזה אנחנו צריכים להחליט איך לעצב). אני מעדיף את התפריט השני כי הראשון נראה קצת "כבד" וגם החיתוך בין התפריט עצמו לדף לא נראה יפה. ודבר אחרון - את הכתב של הנושאים (מעל השברונים) צריך לעצב בצורה מתאימה יותר (אולי כתב שדומה לסימונים על השער ולצבע שלו) אם לא הייתי ברור תגידו ואני אנסה להסביר שוב

subatoi

New member
כמה שמצאה חן בעיני

הקשת הקטנה הזאת (במיוחד עם אפקט המים בפנים), זה באמת מסורבל. אבל אולי כשזה יעבוד יותר טוב (כשחלק הקשת יופיע בדיוק במקום) זה יראה יותר טוב?

subatoi

New member
נו, לדעתי זה די נחמד.

טיפה מסורבל, נכון, אבל יפה. וכשהכתב יהיה יותר בולט, אז בכלל יהיה אחלה. אני בעד!

kinspirit

New member
זה באמת נחמד

זה פשוטנאה מסורבל בגלל א) שזה חתוך מאוד ישר בזמן שזה אמור בכלל להיות עגול (אני משערת שאין דרך לעשות איזה סטארגייט קטן שלם שיופיע שם עם הכתוביות בתוכו...?) ב) כשיש כתוב קצר בפנים, יש הרבה מקום ריק לידו.

kinspirit

New member
*מרביצה לעצמה במצח*

המקלדת ה%$#@% של אח שלי, אני צריכה ללמוד את הלקח של לקרוא את הכתוב לפני שאני שולחת משהו... הכוונה הייתה כמובן "זה פשוט נראה מסורבל"

kinspirit

New member
אחרון, מבטיחה ../images/Emo13.gif

יש אפשרות לעשות את הבאנר שעליו נמצאים השברונים באותו צבע של הלוגו, או קרוב יותר אליו(במקום שחור)? אני סקרנית לראות כיצד זה יראה אם זה יראה יותר חלק מהלוגו מאשר משהו נפרד ממנו. כן, אני קרציה, אני יודעת

Chakotay

New member
לדעתי צריך ללכת על מניו פשוט

בסגנון שעשיתי, אבל אני עכשיו עושה אחד יפה יותר, עם שברונים. אבל זה באמת מסורבל מדי, וכבד. אני לא אוהב אתרים כאלה למען האמת, אלא אם כן הם אתרי פלאש, אז זה קליל יותר, ונראה טוב.

kinspirit

New member
גם אני

מצביעה לטובת האפשרות הפשוטה יותר, זה באמת נראה מסורבל עם הקשת. אבל הרעין מגניב, אולי יהיה אפשר לנצל אותו למשהו אחר. משהו שעוד חשבתי עליו (לחבר'ה שעוסקים בבניית התמונות הזזות האלה) - לעשות את הDHD (אם אני לא טועה ככה קוראים למה שמחייגים עליו) כאייקון אשר נוכל לשים בצד ללינקים. לדוגמא - אם מגיעים לעמוד הראשי של "מחלקת" מידע כללי - ושם יש חלוקה ללינקים של שחקנים, סדרה, דמויות וכדומה, לשים ליד כל לינק את האייקון שהוא יהיה בעצם הלינק... ההממממ...מעניין אם אני יכולה להגיד את זה בדרך יותר מבולבלת ממה שאמרתי כרגע, לא נראה לי
רוצים שאני אשרטט? דרך אגב, אני רק חייבת לציין שזה ממש מגניב לראות משהו שהיה לי בראש קם לתחיה (וכוונתי לשברונים מתחת ללוגו כמובן). לכל מי שמודאג ממה יהיו בדיוק התפריטים, אני אעבוד היום בערב על רשימה מסודרת של מה יהיה באתר (כאשר כולם מוזמנים כמובן להוסיף לאחר מכן) ואז הכל יהיה מסודר ונוכל לחלק משימות

[TNT]

New member
אוקי אז הנה מה שאני חושב

לדעתי איך שזה עשיכשיו זה ממש לא טוב וסליחה אם אני בוטה. זה זועק חובבנות!! אני בכלל בעד לרדת מהרעיון של תפריט נפתח אבל אם כבר אז לפחות שיהיה כמו שצריך כלומר פשוט ובלי כל מני סירבולים מתרידים. חוץ מזה העובדה שהתמונות הן בGIF מורידות באופן משמעותי את איכותן מה שאולי לא מפריעה כל כך בשברונים אבל ממש מבריע בתמונה של התפריט הנפתח. הרעיון עצמו של השברונים הננעלים הוא טוב אבל לדעתי עדיף שהשברונים יהיו מימין לטקסט ולא מעל או מתחת. ככה נקבל הרגשה כאילו השברונים ננעלים על הטקסט וזה גם יקטין את שטח התפריט מה שיראה יותר טוב.

F o o B a r

New member
אני מסכים בהכל

אני גם נגד תפריטים נפתחים בכלל. בעיני זה מיותר.

morada

New member
אני יודע שזה לא נראה טוב וחובבני

אבל זאת בדיוק הייתה הכוונה שלי - להציג לכם את הרעיון ואם תרצו אותו אני בטוח שממומחי הפוטושופ כאן יצליחו לשפר את התמונות והחיתוכים ולהציג משהו קצת יותר מקצועי. אני יוריד את התפריטים האלו וישים רק שברונים ותפריטים פשוטים, ואח"כ נראה איך נמשיך...

Hakarpad

New member
אפשר להוסיף ברקע...

במקום המסך השחור שמאחורי השברונים פשוט את הרקע של ה"מים" זה בסה"כ לחתוך מרובע של מים ולהכפיל אותו לפי הגודל...

[TNT]

New member
טוב ניסיתי משהו

זה בתם כדיי להראת לכם מה הכוונה זה לא תפריט מלא ואין שברונים ננעלים או משהו כזה בגללש אני לא ממש יודע איך עושים את זה ב HTML זה סתם תמונה

Chakotay

New member
חחחחחחחחחח זה כמעט בדיוק

מה שעשיתי רק עם שהשברונים פונים למעלה חחחחח טוב אני עושה אחד חדש...נראה מה יצא.

Chakotay

New member
לדעתי צריך לשים את המניו שלך TNT

הוא פשוט ונחמד, נשים אותו בנתיים, ואולי הוא ישאר קבוע. מה אתם חושבים?

morada

New member
תוכל להעלות לכאן את התמונה

של הפס לבד? (שעליו מופיעים הקישורים)

morada

New member
טוב, עשיתי מעט שינויים

http://bb.1asphost.com/px784/s1.asp?bc=dimgray הורדתי את התפריט המגושם ההוא והחזרתי לתפריט פשוט. לגבי הצבע של התפריט - יש לכם אופציה עכשיו לשנות את הצבע ולבדוק בעצמכם איזה צבע מתאים: בכתובת של האתר תשנו את המילה האחרונה dimgray לכל צבע שתרצו (אפשר גם במבנה RRGGBB#), אולי כך נוכל למצוא מהר יותר צבע מתאים לתפריט. ואיך המסגרת שיש לתפריט? להשאיר או להוריד? בקשר להצעה של TNT - יותר מאוחר אני אבנה את ההצעה שלך ואשים אותה באתר (ואם תעלה לפה את התמונה של הרקע זה מצויין)

morada

New member
אופס...

כדי לרשום צבע במבנה RRGGBB# צריך לרשום את המספרים בלי ה-#

למעלה