אתר סטארגייט ישראלי
אוקיי חבר'ה, אני יודעת שהנושא כבר עלה מספר פעמים פה, אבל אני רוצה לנסות להחיות אותו שוב... אז אחרי שהוכרנו רשמית כקהילה בקרב חובבי המדע בדיוני בישראל (ראו כנס "אבק כוכבים" האחרון) ואחרי שיש לנו את פורום סטארגייט הישראלי, הגיע הזמן להרים אתר ישראלי לסטארגייט. מה זה אומר? זה אומר הרבה עבודה, אבל גם הרבה כיף
אפתח ואומר שזה ברור מראש שיקח כמה חודשים טובים להרים את העניין, וברור גם שלכולנו יש את החיים "האמיתיים" אשר כוללים לימודים אלו או אחרים וצבא, דברים שמה לעשות, מונעים מאיתנו להקדיש את כל זמננו למה שאנחנו באמת רוצים...סטארגייט
אבל, אם לא נתחיל, גם לא נסיים...לכן, הגיע הזמן לזרוק שוב את הכפפה לאוויר ולראות היכן היא תנחת. אז במה אתם יכולים לעזור? כל אחד יכול למצוא משהו שהוא יכול לתרום בו, מעיצוב טכני של האתר, דרך איסוף מידע על השחקנים, כתיבת פרופילים עליהם ועל הדמויות, מציאת ואיסוף תמונות באינטרנט, בניית מדריך פרקים, כתיבת מאמרים, דברים מצחיקים לאתר, איסוף מידע חדש שיוצא...ועוד. כל דבר שהוא סטארגייט למעשה. מה שאומר שאתם יכולים למצוא את הפינה שלכם לתרומה, אם בכתיבה, עיצוב האתר, הכנת תמונות מקוריות, או למי שלא בטוחים האם יש בהם יכולת היצירתיות לאחד מנושאים אלה, פשוט עבודה ישנה וטובה של איסוף חומר קיים. כל אחד יכול לתרום, וביחד נוכל להקים משהו גדול... אז, כל מי שמעוניין, מוזמן לשרשר פה או לשלוח לי הודעה אישית, ואני כבר אדאג לנדנד לכם בעניין
ושוב אני אדגיש, לא יצופה מכם לתת יותר ממה שאתם יכולים. לכולנו ברור, במיוחד עכשיו לקראת סוף שנת הלימודים, כי החיים דורשים הרבה. אז קדימה לעבודה...
אוקיי חבר'ה, אני יודעת שהנושא כבר עלה מספר פעמים פה, אבל אני רוצה לנסות להחיות אותו שוב... אז אחרי שהוכרנו רשמית כקהילה בקרב חובבי המדע בדיוני בישראל (ראו כנס "אבק כוכבים" האחרון) ואחרי שיש לנו את פורום סטארגייט הישראלי, הגיע הזמן להרים אתר ישראלי לסטארגייט. מה זה אומר? זה אומר הרבה עבודה, אבל גם הרבה כיף