אתר סוסים חדש

אבו-דני

New member
אתר סוסים חדש

--- אנני יודע אם הובא לידיעתכם האתר הלא גמור ... באדיבות אסף ("להב בוערת") הרי האתר מצורף יש באתר כתבות מעוררות מחלוקת (דורבנות כן ולא) ויש גם כתבות שישכילו אותכם כרוכבים וכסייסים (מטפלי הסוסים בעברית) אנא כנסו לאתר וחוו דעתכם...(בלי סתומה ושמות תואר מיותרים)

../images/Emo9.gif תודות לאבו דני.

האתר כאמור עדיין לא גמור, עדיין בשלבי בניה. כרגע ניתן להכנס לקישורים רק מעמוד השער ולא משורת הקישורים העליונה. פה המקום להודות לכל אותם חברים על ההשקעה והעבודה הקשה. עמוד הפתיחה

matan4

New member
בהצלחה הם האתר!

ועוד משהו חשוב! האתר שלי התעדכן יש הרבה תמונות חדשות

האתר נראה מדהים!../images/Emo12.gif../images/Emo140.gif

בלי ספק זה צריך להפוך לאתר הסוסים הרישמי!

taz512

New member
האתר בחיתוליו

ותודה לכולכם, הוא יגיע לגבהים חדשים. מקווה שכולכם נהנים מהאתר שאסף (פייר בלייד) השקיע אליו את נשמתו. עוד הפתעות רבות יגיעו בעתיד. ושוב תודה לכולכם. זה נותן חשק להמשיך לכתוב. טאז, השד המודה

speedy123

New member
אחלה!!

איזה אתר יפה ומושקע.! למרות שהוא רק בהתחלה רואים שהוא הולך להיות פ33ה של אתר !!! יש לי שאלה? למה נרשמים לחברים באתר? זאת אומרת- אתם תשלחו לנו דברים באימייל או שזה סתם רשימת חברים?

מועדון החברים באתר...

אהלן ספידי, כל אותם חברים שירשמו למועדון יקבלו עדכונים למייל בקשר לאירועים, תערוכות, תחרויות, לוח משדרים ועוד כל מיני ...

פרסה

New member
רציתי להגיב

טוב האתר מאוד יפה יש לך הרבה טעם בעיצוב (שלי הרבה יותר גרוע) יש איזה דף (שכחתי איזה) שנותן 404 מבחינה טכנית אתה יכול לעשות את הניהול הרבה יותר פשוט אני אוהב את האינקלוד ב asp זה יכול להייות לך יותר קל בנניח יש לך כתבה ברכיבה טיפולית ואתה רוצה שהיא תופיע בעמוד הראשי אז אתה כותב את הכתבה בקובץ טקסט (כמובן שהורדת שורה בbr) ועושה אינקלוד בשני הדפים הפורום כדאי לך לקשר אל הפורום הזה מכדי שיהיה יותר תוסס ועד מכדי שהגולשים ישארו באתר שלך אני מציע שתשים פרים ולמעלה יהיה "חזור לאתר הרוכבים"

show jumping

New member
גידי

הסיבה שיש דפים ללא טקסט ואת הדף עם ה-404 היא שהאתר עוד לא בנוי לגמרי. אני מבטיחה לך שבקרוב הכל יהיה, תסמוך על פייר בלייד.

M ar y K at e

New member
אתר חמוט מאוט../images/Emo70.gif ../images/Emo15.gif

הייתי מציעה לתת לעוד חברי הפורום טור *שיעול*פיצי*שיעול* *שיעול*דורון*שיעול* *שיעול*אני
*שיעול* *שיעול*דותן*שיעול* *שיעול* עדי(לא פיצ, פאף באול)*שיעול* *שיעול* כולם *שיעול* טוף, עוד: תמונות אתה יכול להוסיף מהשרשור, לפורום, אתר יכול לתת גם קישור לכאן, מאמרים, אפשר לקחת מכאן, וזהו

למעלה