אתר נחמד

Itamar Levy12

New member
תודה רבה! אתר מעולה

מה שכן,כמה שהאתר מציג בואה רוזי יפה המחיר שיש בארץ לנחשים האלה פשוט מוגזם.(בחול 60 דולר בארץ 1500 ש"ח)

naja

New member
אין מה להשוות בין המחירים.

אל תצפה שבע"ח שמיובא מחו"ל יעלה כמו בארץ. זוחלים שמתרבים בארץ באופן סדיר נמכרים פחות או יותר כמו בחו"ל. לעומת זאת, בע"ח שלא מתרבים בארץ, והיבוא שלהם יקר עד בלתי אפשרי- המחיר שלהם בהתאם. דרך אגב, המחיר שנקבת הוא בערך כפול מהמחיר בו הן נמכרות בארץ.

יופי של אתר, רק משהו שם נראה מוזר

וזה תדירות ההאכלה שהוא ממליץ עליה. התדירות האכלה שלו מתאימה לזאת של כרכן או אפילו בירית ולא לזאת של חנקים.

altid

New member
מה הפלא של המחיר

תראה באיזה מיקום הם גדלים זה כמו שפה בארץ יתחילו ליסחור בחנק משריץ אשר מגיע מאותה משפחה הוא יעלה גרושים מן הסתם לא?? כי הוא יליד הארץ שמה רוזי בואה נמצצאת על כל טווח מדינת קליפורניה וקצת במקסיקו אז הזן זול מאוד בארצות הברית

רן333

New member
גם לי זה נשמע כמו תדירות האכלה

גבוהה מאוד, אבל אני לא ממש יכול לשפוט את זה; אין לי שום ניסיון עם רוזי בואות. אני מכיר מספר מקורות מידע על הנחשים האלה, וההמלצות באשר לתדירות ההאכלה משתנות ממקור למקור: 1. **כאן**, למשל, מדובר על האכלת הנחשים הצעירים אחת ל-3-4 ימים, ועל הקטנת תדירויות ההאכלה עם הגיל, עד לתדירות של אחת ל-7-14 ימים עבור בוגרים. 2. **פה** מדובר על האכלה אחת ל-5-10 ימים, ללא התייחסות לגיל. 3. **הברקרים** מדברים על האכלה אחת לשבוע. הם לא מציינים תדירויות האכלה שונות עבור נחשים צעירים ועבור בוגרים.

למעלה