אתר נחמד

11moti

New member
תמונות של גרזנים וקרדומים תוצרת בית

הידיות עשויות עצים שמצאתי ו"שתלתי"בהם : מפסלת שהבאתי מוייטנאם(השני מימין),חלקים של סייף(רביעי וחמישי מימין),וזה שללא להב(הראשון מימין עם הצורה של ברווז), נוצר בקוסטה ריקה מענף שנסחף לחוף ו"שיפצרתי" אותו בטיולי על החוף(יש יתרון כשייש עליך סכין)האמצעי נוצר מענף של בוגונוילאה שגזמו בבודה ושמרתי ויבשתי אותו והלהב נוצר מקפיץ של מכונית ישן שמצאתי בדיונות בין ניצנים לאשדוד

11moti

New member
ומקל הליכה תוצרת בית

המקל נוצר מענף זית דק וישר, ומראש גרזן קטן מפלדה שפרקתי מגרזן שגיסי מצא לי בשוק באשקלון.מעליו גרזן שסער נתן לי ואני החלפתי לו את הידית

broadaxe

New member
גרזן קטן סיני

מוטי, הראש הזה הוא סיני ומשווקים אותו פישפשאים. יש לי אחד כזה שנקנה בחיפה עם הידית המקורית בצבע אדום (בההה...), והיה מלא בגרדים. נסיון הליטוש העלה שמדובר בפלדה קשה ביותר!!! אחרי הליטוש צבעתי את הידית בחום ואני מתייחס אליו כאל מיניאטורה של גרזן ויקינגי. אגב- עף ונתקע מצויין.

elcool

New member
../images/Emo5.gif

אני לא רוצה לדעת על מי בדקת שהוא עף ונתקע מצויין... --- אוסף מרשים ביותר! איך ואיפה אתה שומר את כל אלו? אני זוכר שראיתי תמונה שצילמת שכולם נשענים על הקיר. אם אחד ייפול למישהו על הרגל?

11moti

New member
איך האוסף תלוי/מונח

א.להזהר צריך תמיד-גם בבולים תאר לך שהוויד נופל על הרגל (איזה שליטה בטרמינולוגיה...) או שובל של בול- חס וחלילה? ב. וברצינות, הסכינים תלוייות על לוח עץ כוסה בלבד,ואם לא נוגעים לא קורה כלום, הגרזינים גם תלויים על לוח עץ צר-וכנ"ל. המקלות מונחים בתוך קופסא גלילית והם עומדים בתוכה, מאחר והילדים גדולים- מה גם שהם היו תמיד מודעים לכך שהסכינים חדות -עד עכשיו לא קרה כלום.

lubia

New member
טרמינולוגיה

מוטי - שליטה בטרמינולוגיה של הבולאים זה להגיד עטיפון ולא הוויד!

לא שמרבול

הקטע הוא שכשהציעו את השמות רציתי להציע שמרבול ואז ראיתי ש"תפסו לי" אז אני בעד שמרבול וכנראה הרוב.

נויקה

New member
אוי ואבוי

מה עושים? אולי נפתח עשרות כרטיסים בתפוס וככה נוכל להצביע? הרי לא יתכן שנתקע עם השמרבול הזה! לפעמים אני שונאת דמוקרטיה

python 4

New member
זה חוקי? אם את תפתחי 5 ואני אפתח 5

נוכל לסגור את הפער בצ'יק!

נויקה

New member
מממ

אני לא ידעתי שאתה מאלה ששומרים על החוקים... לדעתי, אנחנו פשוט צריכים לסרב להשתמש במילה הזו, על אף שתיבחר. בשבילי- עטיפון, או לא כלום. אני בטוחה שגם רחל תתגייס לשביתה. נעה

למעלה