אתר מרצ החדש

יישר כח../images/Emo70.gif והצעה

טוב מאוד מבחינת המסרים והמבנה. הצעה: את השאלות הנפוצות, המסרים של מרצ וההשוואות יש להכין בצורה שמאפשרת הדפסה בבית, וכמו כן להכין דואלים למשלוח עם אותו תוכן.

אתר גרוע

מבחינת תוכן בסדר גמור אבל כל השאר על הפנים האתר קטן, לא קריא, יש בו יותר מידיי פלאש וג´אווה שאני מוצא מיותרים, האתר כבד ואיטי. האתר אינו שמיש אם אתה לא משתמש באקספלורר וינדוס של מיקרוסופט.

nonick2k2

New member
95% אחוש משתמשים בIE

ואם יש לך את WINDOWS גם אתה יכול לראות אותו ב-IE לא זה שאני משתמש בIE גם אני משתמש ב-MOZILLA

ומה עם שאר 5% ?

מה שאני מבין ממך זה שאתה בעצם טוען שאפשר להתעלם מ5% של גולשים שבוחרים לא להשתמש במוצרים של חברת מיקרוסופט בגלל שהם רק 5%? תשמע כמפלגה כמו מרץ אני חושב שזה גרוע מאד שהם מתעלמים מכל האנשים שבוחרים להשתמש במוזילה, אופרה, לינוקס או מקינטוש שרבים מהם עושים זאת מתוך אידיאולוגיה שמבוססת על עקרונות דמוקריטיים כמו חופש בחירה ותחרותיות, אותם עקרונות שמרצ מייצגת ובכך עלולים להפסיד בוחרים פוטנציאלים שמתלבטים בינם למלפגות אחרות כמו עלה ירוק שכן נוגעת בנושא ברצינות. מה שיותר גרוע הוא שיש ציון אמנם מעורפל קטן ועלוב במצע של מרצ בקשר לנושא ונכון שהם אינם גוף ממשלתי או ציבורי אני חושב שמן הראוי שיישמו את העקרונות האלה איפה שהם יכולים (ואפשר לחשוב עד כמה קשה זה היה לעשות את זה, אני יכול תוך כמה שעות לסדר את האתר הזה שיפעל עם כל התפריטים וכל הסיפור והשטויות כתוב בסטנדרטים פתוחים שיפעלו גם במוזילה גם באקספלורר וגם ימהירו את האתר). שלחתי כבר מכתב בנושא למרצ, אך הם עדיין לא החזירו לי תשובה.

nonick2k2

New member
אתה צודק

אבל מה לעשות? לכתוב את כל האתר מחדש? אי אפשר עכשיו - אם החברה הזאת הייתה חכמה היא היתה עובדת עם תקן W3C ולא לפי IE וכפי שאמרתי גם אני משתמש ב- MOZILLA. אז גם אני הייתי רוצה שאתר מר"צ כן יתמוך בMOZILLA :)

העניין הוא שזה לא כזה סיפור

לשנות שם מעט דברים שכן ישפרו משמעותית את הגלישה (לדוגמא להגדיל את המסגרת ל100% ולשנות את הקוד של הגאווה סקריפט כדי שהתפריטים יעבדו (תפריטי DHTML בעכזרת שימוש בתקנים מ W3C זה אחד הדברים הכי קלים לתיכנות) . בוא נגיד שלא הייתה לי בעיה לעזור בעניין אבל לא נראה שממש אכפת להם מהנושא

DRYICE

New member
דווקא בקרב אנשי מרצ המספרים שונים

והרבה אנשים באופן עקרוני נמנעים משימוש בIE ואני ביניהם. אני בכלל עובד באופן כמעט אקסקלוסיבי תחת לינוקס, ובפרוש אני מתקשה לגלוש באתר. אני עובד עם MOZILLA1.2.1 שזאת הגרסא הכי חדשה שיש, והיא תומכת בכל התקנים. אבל IE לא תומך ובנו את האתר לפי IE במקום לפי התקן. האתר החדש נבנה ע"י חברה חיצונית שנשכרה עבור משימה זאת, וככל הנראה מדובר בעוד חבורה של חובבנים כמו רוב חברות בניית האתרים שעושים כסף קל על חשבון מרצ. חבל שבמרצ לא מתייעצים מראש אם אנשים במפלגה שדווקא כן יודעים מה זה מחשב. היו מתייעצים מראש אם אנשי מחשב אני משוכנע שהיו מוצאים חברה יותר מוצלחת שתעשה עבודה יותר טובה בפחות כסף. DRYICE

למעלה