אתר מצויין

ואנחנו ממשיכים עם "הופ קוזאק"

בביצוע חמוד לכבוד ר' אסף. (לא להקיא
)

Abe Schwartz Orchestra

תזמורתו של האיש הייתה לשם דבר אי שם בתחילת שנות ה40. דייב טראס וברנדווין כבר היו מודרניים לעומתו. unzer toriele "התורה שלנו".ניגון היסטורי מראשית ימי הקלטות הכליזמרים.תקליט 78 סיבובים שגדלתי עליו כשהייתי קטן.

ועוד היסטוריה קטנה

מההקלטות הראשונות. להקת ריימזלך! יש לכם כאן חומר מרתק

ונסיים בשלושה ניגונים

משו שקט.ברנדויינס ניגון. ניגון שמחה. ועוד אחד מומלץ להאזנה. החלק הארי של הניגונים הם לא בסיומת MP3 שניתנת להורדה לפלאפון כי אם rm. במקומות שהסיומת היא MP3 השתדלתי לתת את הכתובת המדויקת להורדה. תהנו

Free Klezmer

New member
איך הופכים

קבצים שמסתיימים בrm לmp3? או עם איזה תוכנה אפשר לפתוח את הקבצים האלו?

איש תודה רבה!

תודה גם על הדאגה ל"רמזיילך!". חשוב לי לשמוע את כל הקטעים האלה. אני כותב את התגובה שלי מתחת לקטע שהכי אהבתי... תודה רבה לך על המאמץ, של לצרף לספריית הכלייזמר שפתחת בזמנו חומר כה חשוב ונהדר.

שמח שנהנתם../images/Emo70.gif

לגבי ניגון זה או אחר אם מישו מעוניין לפתח את העניין אשמח להשתתף

asaf2000

New member
...אין אנחנו מספיקים להודות...

תודה ר' איש על הקטעים המדהימים. אהבתי מאוד את הקטע שאני מגיב לו, חבל שאי אפשר להוריד אותו.

אם יש לך מיני דיסק

אתה יכול להקליט דרך היציאה של המחשב.כך אני עושה כשמדובר בקטעים שאהובים עלי במיוחד

asaf2000

New member
מיני דיסק אין

אבל היה לי פעם טייפ עם חיבור כניסה של מיקרופון ויש לי חוט עם שני "פינים" שאפשר להקליט מהמחשב אבל היום כבר אין לי את הטייפ.

BobMarly

New member
יש אצלי

כרגע הרבה לחץ בעבודה. כשירגע קצת אני אגיב. כל הכבוד לאיש.

kleo14

New member
Ot Azoy

תודה יש, "לינק" מיצוין! יש לי קטע "Ot Azoy” בעיבוד חדש: http://geocities.com/hgeyko/Services1.htm

BobMarly

New member
אחלה ניגונים

(ממה שהצלחתי לשמוע יש לי בעיה עם Real Player). אפשר לראות את ההבדל בין כליזמרים ארה"ביים לבין כליזמרים ממזרח אירופה וכליזמרים ישראלים. אני רואה כאן כמה הבדלים, אבל לדעתי יש פה פואנטה שעדיין לא עליתי עליה: זה נראה שהמזרח אירופיים עדיין יותר מושפעים ממוסיקה קלסית, יותר אינטרפרטציה ותזמור לכיוון הזה. הכליזמר הארה"בי יותר הולך לדיקסי וג'אז גם בנגינה וגם בתיזמור (אפשר לשים ממש לב להבדל בויברטו של הקלרינט בינהם) לעומת הכליזמר הישראלי שמושפע הכי חזק ממירון אינטרפרטציה מירונית מובילה מכל הכיוונים.

למעלה