אתר מפתה... אבל מחשיד

yapanit20

New member
אתר מפתה... אבל מחשיד

הי,

מישהי מכירה ו/או יש לה נסיון עם אתר "אלי אקספרס" הסיני? זה סוג של איביי, ואני רואה שם מוצרים ממש אחד לאחד של הרבה חברות, רק במחירים אפסיים יחסית למה שהם נמכרים בחנויות או באתרים "מערביים". סתם לדוגמא, פלטת צלליות נייקד2 ב-9$ ודירוגי הקונות טובים, פלטת ניוד של "דה באלם" ב-5.95$ וכו' וכו'...
(אני מצרפת קישור למרות שאני חוששת שההודעה שלי נשמעת כמו פרסומת לאתר הזה... אבל היא באמת לא! :) זה גם כזה אתר ענק שלא נראה לי שהם זקוקים לפרסומים... מכל מקום, אם זה לא במקום אפשר למחוק. http://www.aliexpress.com/category/660103/makeup/1.html?needQuery=n).

שמעתי על אנשים שרכשו משם ציוד לתינוקות, למשל, והיו מאוד מרוצים. למישהי יש נסיון עם איפור? חיקויים ממש מוצלחים או באמת מחירים הרבה יותר זולים?

תודה רבה!

Shir Rose

New member
אני קונה שם המון

אבל לא דברים שאמורים להיות מקוריים...
סביר להניח שכל מה שנראה כמו המקור הוא חיקוי טוב, אבל לא זה בסדר. לא הייתי סומכת על זה..

אני רוכשת שם בגדים, נעליים, תיקים, משקפיים, ציוד נלווה לצילום וכו' אבל לא נראה לי שהייתי קונה שם שום דבר שעלול לעשות נזק לעור הפנים שלי..

Koral440

New member
כמעט בטוחה שזה מזוייף...

שימי לב כי לא מציינים את שמות החברות תמיד משחקים עם השמות אבל לא מציינים את החברה אפילו לא בדברים הזולים של הדארגסטור (מסקלה קולסל של מייבלין - לא מצוין שם שזה של מייבלין...)

יש הרבה דברים שאפשר לקנות משם אני מניחה אבל אל תצפי למוצרים מקוריים...(אני גם לא הייתי מסתכנת עם עור הפנים...)

lilo4

New member
אתר שידוע בזיופים שלו

הוא אתר מאוד מאוד זול, תהיי בטוחה שרוב המותגים שאת מוצאת שם פתאום ב-80% פחות זה זיוף. לצד זה יש להם גם כל מיני מוצרים זולים שלא מתיימרים להיות זיוף, אלא פשוט מוצרים זולים

לגבי איפור מזויף- אני ממש ממש לא ממליצה. אלה מוצרים שאין עליהם פיקוח של משרד הבריאות באף מקום בעולם, אין לנו שום דרך לדעת מה יש בפנים, והם בקלות יכולים להכיל חומרים רעילים.

למעלה