אתר מעניין

מצב
הנושא נעול.

ארזS

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo51.gif

אתר מעניין
רכבות באירופה

omer landau

New member
מממ תמונות.....+גלריות ../images/Emo13.gif../images/Emo26.gif

הקטע על רכבות בישראל
למה זה כמעט ריק? חבר'ה, להתחיל לעלות תמונות!
מממ תמונות.....+גלריות

אני לא מצליח להעלות לשם תמונות איך עושים את זה ?? האם זה אפשרי בכלל ובפורום היקר שלנו יש גלריות מאוד יפות שכרגע קצת ריקות אז מי שרוצה ומי שיכול בשמחה יעלה קצת תמונות של רכבות תחנות אוטובוסים ועוד..... זה יכול להיות מאוד נחמד

four seasons

New member
הקטע על רכבת ישראל מעודכן...

הקטע על רכבות בישראל
הקטע על רכבת ישראל מעודכן...
שים לב לתמונה מרכבת מרכז, אני מניח שזו תמונה שצולמה לפני חודשיים שלושה, אגב האם הקרונות המצורפות מגרמניה הם לא היגוסלביים כמו שהיו בעבר בארץ ואני חושב שעדיין בשימוש

four seasons

New member
אבל אני מסכים איתך...

הקטע על רכבות בישראל
אבל אני מסכים איתך...
אין IC3 ואין מודו ספרדי, צריך להוסיך את החלק של הציוד מאתר הרכבת לשם בשביל להכיר את הציוד וההיסטוריה.

suprman1

New member
חידה לראש השנה../images/Emo55.gif../images/Emo74.gif

אתר מעניין
רכבות באירופה
חידה לראש השנה

תודה על הקישור לאתר, שימו לב לתמונה של הקטר השווצרי, האם מישהו יכול להסביר לי מה תפקידה של הקופסה הלבנה שעל הקטר?

danielhope

New member
זה נראה כמו מזגן?

חידה לראש השנה

תודה על הקישור לאתר, שימו לב לתמונה של הקטר השווצרי, האם מישהו יכול להסביר לי מה תפקידה של הקופסה הלבנה שעל הקטר?
זה נראה כמו מזגן?
אבל אני באמת לא מבין למה קטר צריך מזגן כה גדול.. אז זה כנראה לא...

נראה כמו T-44 לא?

חידה לראש השנה

נראה כמו T-44 לא?
ניחוש: זה או מזגן או גנרטור.... כך זה נראה לי

הקטר שבתמונה

חידה לראש השנה

הקטר שבתמונה
הקטר שבתמונה הוא מסדרה Am841 של הרכבת השוויצרית (SBB), ולמעשה הוא מאותה משפחת דגמים של קטרי העיתוק הנוכחיים של רכבת ישראל (מספרים 263-261 מדגם GA900). אם היית מוסיף קישור לאתר ממנו לקחת את התמונה, היו יכולים כולם לקרוא (אמנם בצרפתית) שהמתקן שהוסיפו לקטר הוא קטליזטור למניעת זיהום שמותקן על הארובה של מנוע הדיזל.

suprman1

New member
חן מלינג היקר../images/Emo140.gif

הקטר שבתמונה
הקטר שבתמונה הוא מסדרה Am841 של הרכבת השוויצרית (SBB), ולמעשה הוא מאותה משפחת דגמים של קטרי העיתוק הנוכחיים של רכבת ישראל (מספרים 263-261 מדגם GA900). אם היית מוסיף קישור לאתר ממנו לקחת את התמונה, היו יכולים כולם לקרוא (אמנם בצרפתית) שהמתקן שהוסיפו לקטר הוא קטליזטור למניעת זיהום שמותקן על הארובה של מנוע הדיזל.
חן מלינג היקר

תודה רבה על התשובה, התמונה נלקחה מהאתר שפירסם orangecalx בתחילת השרשור. ובכל זאת הינה קישור לתמונה באתר, לבקשתך
חג שמח ושנה טובה, מקווה שלמרות הקשיים אתר חדשות הרכבת ימשיך להתעדכן ולא יכחד בשנה הבאה

ליילנד

New member
../images/Emo9.gifחן, אז ניחשתי קרוב מאוד

חן מלינג היקר

תודה רבה על התשובה, התמונה נלקחה מהאתר שפירסם orangecalx בתחילת השרשור. ובכל זאת הינה קישור לתמונה באתר, לבקשתך
חג שמח ושנה טובה, מקווה שלמרות הקשיים אתר חדשות הרכבת ימשיך להתעדכן ולא יכחד בשנה הבאה
חן, אז ניחשתי קרוב מאוד
אני ממש לא מתמצאת ברכבות וקטרים למרות שאני אוהבת רכבות, אבל היתה לי תחושה שזה משהו למניעת זיהום האויר, אבל כיוון שזה רק ניחוש ובלי הסבר למה ואיך לא העזתי לענות. כל הכבוד להם על המחשבה למניעת זיהום אויר, יש לנו עוד הרבה מה ללמוד

תודה חן../images/Emo70.gif

הקטר שבתמונה
תודה חן

מצב
הנושא נעול.
למעלה