orangecalx
New member
אתר מעניין
אתר מעניין
רכבות באירופה
אתר מעניין
רכבות באירופה
אתר מעניין
רכבות באירופה
אתר מלךאתר מעניין
רכבות באירופה
הקטע על רכבות בישראלאתר מעניין
רכבות באירופה
מממ תמונות.....+גלריותהקטע על רכבות בישראל
למה זה כמעט ריק? חבר'ה, להתחיל לעלות תמונות!
הקטע על רכבת ישראל מעודכן...הקטע על רכבות בישראל
אבל אני מסכים איתך...הקטע על רכבות בישראל
כרגע, בחדשות ערוץ 22, בתחזית לשנהאתר מעניין
רכבות באירופה
אתר מעניין
רכבות באירופה
חידה לראש השנהאתר מעניין
רכבות באירופה
זה נראה כמו מזגן?חידה לראש השנה![]()
![]()
תודה על הקישור לאתר, שימו לב לתמונה של הקטר השווצרי, האם מישהו יכול להסביר לי מה תפקידה של הקופסה הלבנה שעל הקטר?
נראה כמו T-44 לא?חידה לראש השנה![]()
![]()
תודה על הקישור לאתר, שימו לב לתמונה של הקטר השווצרי, האם מישהו יכול להסביר לי מה תפקידה של הקופסה הלבנה שעל הקטר?
הקטר שבתמונהחידה לראש השנה![]()
![]()
חן מלינג היקרהקטר שבתמונה
הקטר שבתמונה הוא מסדרה Am841 של הרכבת השוויצרית (SBB), ולמעשה הוא מאותה משפחת דגמים של קטרי העיתוק הנוכחיים של רכבת ישראל (מספרים 263-261 מדגם GA900). אם היית מוסיף קישור לאתר ממנו לקחת את התמונה, היו יכולים כולם לקרוא (אמנם בצרפתית) שהמתקן שהוסיפו לקטר הוא קטליזטור למניעת זיהום שמותקן על הארובה של מנוע הדיזל.
חן מלינג היקר![]()
תודה רבה על התשובה, התמונה נלקחה מהאתר שפירסם orangecalx בתחילת השרשור. ובכל זאת הינה קישור לתמונה באתר, לבקשתךחג שמח ושנה טובה, מקווה שלמרות הקשיים אתר חדשות הרכבת ימשיך להתעדכן ולא יכחד בשנה הבאה![]()
![]()
תודה חןהקטר שבתמונה
הקטר שבתמונה הוא מסדרה Am841 של הרכבת השוויצרית (SBB), ולמעשה הוא מאותה משפחת דגמים של קטרי העיתוק הנוכחיים של רכבת ישראל (מספרים 263-261 מדגם GA900). אם היית מוסיף קישור לאתר ממנו לקחת את התמונה, היו יכולים כולם לקרוא (אמנם בצרפתית) שהמתקן שהוסיפו לקטר הוא קטליזטור למניעת זיהום שמותקן על הארובה של מנוע הדיזל.
אתר מעניין
רכבות באירופה
נסיון לעלות פרסומת של בזקאתר מעניין
רכבות באירופה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.