אתר ממש נחמד לישראלים בחו"ל www.sederolam.com
ח חלב מוקצף New member 23/6/03 #2 הכי חזק ומעניין שם... זה ה "בס"ד" בראש העמוד. הסמן של העכבר עבר מיידית ל close tab. תסלחו לי בבקשה. העולם שלי מסודר מספיק.
הכי חזק ומעניין שם... זה ה "בס"ד" בראש העמוד. הסמן של העכבר עבר מיידית ל close tab. תסלחו לי בבקשה. העולם שלי מסודר מספיק.
G gilmad New member 23/6/03 #3 כמה שהעולם שלך יהיה מסודר זה עדיין לא סיבה להיות מגעיל, יש אנשים שכשרות כן מעניינת אותם, אם אותך זה לא מעניין אז סבבה, זה לא סיבה לזלזל באמונתם של אחרים....
כמה שהעולם שלך יהיה מסודר זה עדיין לא סיבה להיות מגעיל, יש אנשים שכשרות כן מעניינת אותם, אם אותך זה לא מעניין אז סבבה, זה לא סיבה לזלזל באמונתם של אחרים....
M mightybaron New member 23/6/03 #5 ממתי בס"ד קשור לכשרות? בס"ד זה רשי תיבות של בסיעתא דשמיימה. אם כבר הם צריכים לרשום בסד"ס: בסיעתא דסרבר(server)
ממתי בס"ד קשור לכשרות? בס"ד זה רשי תיבות של בסיעתא דשמיימה. אם כבר הם צריכים לרשום בסד"ס: בסיעתא דסרבר(server)
E eli21us New member 23/6/03 #8 אחלה אתר רק שחסר שם הרבה אינפורמציה דוגמא בברוקלין נמצאו רק 10 מסעדות כשרות בזמן שאני מכיר לפחות 30