אתר מלחמת הכוכבים

Devil Master

New member
אתר מלחמת הכוכבים

שלום לכל אנשי הפורום! שמתי לב כי יש המון אתרים של מלחמת הכוכבים בחו"ל אך בארץ יש מעט מאוד אתרים והם אינם מספקים מידע איכותי וטוב כמו האתר הרישמי, דבר שאני חושב שרצוי שיהיה בארץ. לכן החלטתי ליזום ולפתוח את האתר הגדול ביותר בארץ אשר יכלול:מידע על הסרטים, תמונות, סיקורים, המלצות וזו רק ההתחלה. בתוכנית אין שום פגם מלבד שאני זקוק לאנשי צוות, לכן אני מציע לכל אחד ואחד מכם לפנות עלי וביחד נוכל לפתוח את האתר שאולי יגיע לרמות עולמיות. אני ישמח לקבל כל עזרה של אנשי צוות: מעצבים מתכנתים מסקרים ועוד אנשים שיכולים לעזור לי. אז אם אחד מכם מעונין פנו עלי באחד מהדרכים הבאות: 1.איימיל [email protected] 2.איימיל שני [email protected] 3.מסנגר(איימיל שני) 4.איסי 242-575-122

Rockamora

New member
פספסת קצת...!

תסתכל למעלה בפורום! נכון לעכשיו זה רק אתר של הסרט השלישי אבל בקרוב מאוד יהיה אתר של ה-כ-ל!! אז תחשוב שוב על הרעיון! ואגב- גם האתר שלך לא יהיה רישמי! אתה צריך אישור בכתב מלוקאס עצמו!

Devil Master

New member
.....

שטויות מה שיש כאן זה רק מידע(ומעט) זה בכלל לא אתר זה פורום3 והוא גם לא כל כך מושקע

Rockamora

New member
אני לא מדבר על הפורום...

למעלה בפורום יש באדום גדול קישור לאתר!

Devil Master

New member
בסדר

אולי יש אתר אבל עדין יש לו בקושי אלף כניסות..... צריך להיות אתר יותר מושקע והעיצוב, ברמה ממש נמוכה(בלי להעליב כמובן)

Rockamora

New member
האתר הזה בן חודשיים בערך.. קצת פחות

וזה רק האתר של פרק 3.. אתה יודע מה.. אם אתה רוצה לבנות אתר נוסף, בכייף! אבל לא פה.. כי פה כבר יש אתר לפורום! האתר הזה הוא האתר של הפורום!

Devil Master

New member
לא אמרתי

לא אמרתי שאני רוצה לפתוח אתר לפורום הזה ביקשתי עזרה מאנשים שרוצים להיות בצוות.

Rockamora

New member
אוף.. לא הבנת..

אמרתי שלפורום יש אתר ולא נראה לי נכון שתפנה פה בפורום הזה לאנשים שיעזרו לך לבנות אתר מתחרה.. אבל זאת דעתי!

blagen

New member
תשמע, בנוגע לאתר של הפורום פה...

בעיקרון יש כבר המון חומר להכניס, רק צריך לתכנת אותו, ובזה אנחנו נתקלים באיטיות מסויימת... יש המון כתבות שאנחנו יכולים להכניס והרבה מאוד עיצובים וכולי, מה שמאט אותנו עכשיו זה התיכנות. אם אתה רוצה לעזור לנו בענייני התיכנות אני חושב שתתקבל בברכה, אם לא, ואכן תרצה ללכת להקים אתר אחר, תצטרך לחפש בפורום אחר.

blagen

New member
לא, רק...

רוקמורה, אובי-דן קנובי, אייסמג'יקן ואני. (נדמה לי שאלו הכינויים...)

Devil Master

New member
טוב

אתם רוצים אולי שאני יהיה מעצב גרפי שלכם? ומתכנת ואני מבין נורא במלחמת הכוכבים

Rockamora

New member
מעצב גרפי יש לנו! שזה אובי דן קנובי

מתכנת גם יש אבל הוא בהחלט זקוק לעזרה! (גיא אני מקווה שלא נעלבת.. אבל אתה יודע.. זה קצת מתקדם לאט!! אגב.. תענה לי במסנג'ר כבר!
)

KingpinEX

New member
לא יודע מה הבעיה שלכם שהוא יעשה

אתה, זה רק יכול לקדם את הקהילה בישראל... אני תומך.

blagen

New member
מי אמר שיש בעיה?!

רק אמרנו שלפורום הזה כבר יש אתר אז אנחנו לא חושבים שיש כאן מקום לנסות לבנות אתר אחר.

Devil Master

New member
אני חוזר

לא אמרתי שאני פותח אתר לפורום הזה שאלתי אם מישהו רוצה להיות איתי בצוות של אתר שאני פותח(לא של הפורום)

Rockamora

New member
אף אחד לא אמר שאתה פותח לפורום..

הזה אתר! מה שאנחנו מנסים כבר יום שלם להסביר לך שלא נראה הגיוני שבפורום שיש לו כבר אתר יבוא משהו ויבנה על גבי הודעה בפורום (שיש לו כבר אתר) אתר מתחרה! זה הכל!

Devil Master

New member
זה לא חייב להיות

אתר מתחרה... המטרה היא להרחיב את הקהילה של מלחמת הכוכבים בארץ וזו מטרה משותפת

למעלה