אתר מיתוס..

עומר76

New member
אתר מיתוס..

שלום לכולם, חשתי צורך לכתוב לאנשי האתר "מיתוס" ולהזכיר את הפורום שלנו. ציינתי שיש מקום לפרט יותר על הסרטים, הגרסאות, הסאונד (יש עוד סאונד מלבד DD 5.1) ועוד פרטים אחרים שמופיעים לרוב באתרים כמו אמזון ו-DVDSOON. הסבתי את תשומת לבם לקיום הפורום שלנו והפוטנציאל (כמו שאני רואה אותו) לחוג חברים גדול יותר שיכול להזמין מהם סרטים (לאלו בעיקר שמעדיפים את הגרסאות המתורגמות). אז לכל חובבי אזור 2 והתרגום - אני מקווה שזה יזיז משהו
עומר.

liorb22

New member
שלח את המכתב גם ללייזר קלאב

גם אצלהם בהרבה מקרים הפרטים לוקים בחסר

Soak

New member
לא צריך להגזים, הפורום לא עד כדי כך אנונימי

לייזרקלאב מודעים מאוד לפורום. בזמנו היה כאן נציג שלהם ואני מאמין שהוא עדיין כאן לפעמים. גם בן מגלובוס ואפי מוורנר נכנסים לפורום פעם-פעמיים בשבוע דרך קבע כדי לראות את "דעת השוק" וכך גם בעליהם של לא מעט ספריות וחנויות DVD בארץ.

עומר76

New member
לא סובל אותם ../images/Emo13.gif אני אוותר עליהם..

הם גם ככה איכזבו אותי בהזמנה הראשונה שעשיתי אצלם ומאז רגלי לא "דרכה" אצלם שוב. תסלח לי אה ?:) עומר.

gil_35

New member
הסיפור ../images/Emo128.gif שלי עם לייזר קלאב../images/Emo26.gif

רק מלפני שבוע . אז כך... לליזר קלאב יש מבצע של 5 אחוז פחות למי שקונה למי שקונה מעל ל 399 ש"ח ולכן החלטתי לבצע את ההזמנה של מלחמת הכוכבים אצלהם כי שם יצא גם הכי זול. ההנחה נראת קופון "buy4less". כדי לבצע את ההזמנה בסכום של מעל 399 ש"ח הייתי צריך להוסיף עוד 2 סרטים בכוונה לקבל את אותה הנחה . סרט אחד הזמנתי בידיעה שבחו"ל עולה לי פחות וסרט שני שישנו רק בארץ בגלל הכתוביות באנגלית. הכל בגלל לזכות ב5 אחוז הנחה. ביצעתי את ההזמנה ונשלח לי EMAIL שההזמנה התקבלה ושהכל בסדר עם החשבון וכמה שזה עולה לי כאשר בסיכום החשבון מופחת כמבוטח 5 אחוז מסכום ההזמנה המקורי. אחרי מספר ימים אני מקבל הודעה ש2 סרטים מתוך ה3 נשלחו ואכן אחרי יומיים חיכה לי חבילה בדואר. סרט אחד פיתאום הופיע באתר שלהם כBACKORDER שקודם לא הופיע כך כמובן. ד"א בגלל האריזה שהיא רק מעטפה מסכנה , 2 דיסקים ממארז מלחמת הכוכבים היו משוחררים ומארז הדיסק השני היה סדוק בפנים ( זה היה פלסטיק קשיח שקוף בתוך מארז קרטון יפה) והעטיפה מקומטת אבל לא אמרתי להם כלום על כך. אחרי שבוע אני שולח להם EMAIL בשאלה מה עם הסרט השלישי ומתי ישלחו אותו? וזאת אחרי שאני לא מקבל כל אינפורמציה גם אחרי 7 ימים. ומה אני מקבל מהם: פניה: רציתי לדעת מתיי ישלח הסרט. אני מחכה כבר הרבה זמן ובהזמנה לא היה כתוב שהוא ב BACKORDER תודה גיל. תשובה: שלום גיל,לאחר בירור שנעשה מול מפיץ הכותר בארץ נמסר לנו כי כותר זה חסר ואין ביכולתם לספק תאריך משוער לגבי חזרתו של כותר זה למכירה,אנו נאלצנו לבטלו מאתרנו ומהזמנתך (ללא כל חיוב כמובן),אנו מצטערים על אי הנוחות אך חברות הסרטים בארץ אינן מספקות תמיד את מלוא האינפורמציה,אנו נשמח לשרת אותך גם בעתיד...יום נעים. היסטורית ההזמנה ‏יום רביעי ‏20 ‏אוקטובר ‏2004 - 10:58 קופון "buy4less" בוטל שימו לב למשפט האחרון קופון "buy4less" בוטל לדעתי בושה
לליזר קלאב על ההתנהגות במקרה הנ"ל . גם ביזבזתי זמן לחיפוש וגם בהזמנה הכל היה בסדר אפילו כבר עם הסכום לאחר ההנחה וגם לא דאגו כלל לידע אותי שמשבו לא בסדר ובסוף דאגו לכתוב לי שההנחה של ה 5 אחוז לכן בוטלה. לידיעתכם.

gil_35

New member
../images/Emo52.gif אחרי בדיקה בבנק ...

כן ירדה ההנחה בסוף. כך שהם לא ביטלו את הקופון

liorb22

New member
קורה... ../images/Emo13.gif

אני אישית תמיד קיבלתי מהם יחס טוב, ושהיו פעמים שהם לא היו בסדר (פעמים מעטות) אז הם ידעו גם להתנצל. לדעתי? היית צריך לדווח להם על המארז הבעייתי - הם היו מחליפים לך אותו ללא כל בעיה, שכן מדובר במארז מיוחד במינו וחבל שישאר בידך מארז פגום. קרה לי מקרה דומה עם מארז הפסקול המוגבל שיצא לטרילוגיית שר הטבעות: רכשתי אותו מטאוור רקורדס ב240 ש"ח וכשחזרתי הביתה, גיליתי כי כל קופסאות הדיסקים שבפנים סדוקות. חזרתי לשם וביקשתי שיחליפו לי את הדיסקים ולבסוף הם החליפו לי רק את הקופסאות הפגומות. שחזרתי הביתה בפעם השניה שמתי לב שכל שלושת הדיסקים שרוטים במקצת ומלאים בטביעות אצבע. הרמתי אליהם טלפון ובטון כעוס מעט ביקשתי לקבל מארז חדש לגמרי מאחר וקניתי מוצר חדש... ובפועל קיבלתי מוצר פגום. הם אמרו שאין בעיה וכעת בדיוק אני בדרך לשם כדי להחזיר להם את המארז הפגום ולהחליפו בחדש. הכסף שלנו לא צומח על עצים

okok4

New member
לא תקין, ברם,

בשביל הנחה של 20 ש"ח בלבד לא הייתי מוסיף להזמנה עוד 2 סרטים.

עומר76

New member
זה רק מוכיח את רמת השירות הנמוכה..

שיש בארץ הזו. חבילה מחו"ל לעולם לא תגיע בדואר כמו שהיא מגיעה בארץ: תמיד הכל ארוז ואטום כאילו זו חבילה שנשלחת לירח. ומבחינתי אין הבדל בין משלוח בתוך הארץ למשלוח שמגיע מחו"ל: הקופסה בכל מקרה עוברת קצת "סבל" עד שהיא מגיעה לסניף הדואר המקומי ואין שום סיבה שבעולם שהחבילה תגיעה בתוך....מעטפה מסכנה עם כמה "פצפצים" בפנים מתוך תקווה שהחבילה גם תגיעה שלמה...זה לעולם לא ככה. החבילות מאמזון ומ-DVDSOON כמו גם אלו שמגיעות מאירופה (SENTIT.COM) מגיעות לרמות כאלו שאתה כבר נתקף זעם עד שאתה מגיע סוף סוף לדיסק עצמו
(וביננו ? עדיף שכך. או לא קיבלתי עד היום חבילה סדוקה..) טיפה טיפה של אכפתיות...גם זה לא קיים פה. ממש מתסכל
עומר.

jester56

New member
למה אתה לא פונה לחנויות הזולות ?

תפנה אלי במסרים ואמליץ לך על חנות ידועה בעלת שרות מופלא ומחירים זולים

j crew

New member
ליזר קלאב - דואר

כמה זמן להערכתם לוקח לדואר שליחים ארצי של לייזר קלאב להגיע ליעדו? ושאלה שמופנית בעיקר לSOAK אבל מי שיודע שירגיש חופשי לענות... ב1.11 ישוחרר סיינפלד לכל מי שהזמין או שהם מסוגלים לטעון שאזל המלאי וצריך לחכות קצת?

לייזרקלאב? אוי ואבוי..

מאמי, יקר שם בטירוף.... תזמיני מ-Amazon.co.uk. זה גם מגיע יותר מהר, וגם הרבהה יותר זול. משלוח? המממ... משהו כמו שבוע, אני מאמין.

j crew

New member
שבוע בשבילך אולי

אצלי זה יום למחרת 10 בבוקר בדלת עם שליח אנגלי חמוד עם משקפיים שמחייך ואומר לך תודה רבה במחיר של פאונד (8 שקלים) ואפילו הבוקס סט של סיינפלד שם במחיר של 41 פאונד יחד עם כל התוספות אבל לאחר התלבטויות החלטתי לקנות עם תרגום...

prongs3

New member
למה אף אחד לא עונה לי???../images/Emo7.gif

אגב, תשכחו מההודעה שכתבתי מעליי.

Ice machinE

New member
כי אין פה הרבה אנשים בשישבת

לוקח לסרטים להגיע בממוצע כ-3 עד 4 ימים

למעלה