הסיפור ../images/Emo128.gif שלי עם לייזר קלאב../images/Emo26.gif
רק מלפני שבוע . אז כך... לליזר קלאב יש מבצע של 5 אחוז פחות למי שקונה למי שקונה מעל ל 399 ש"ח ולכן החלטתי לבצע את ההזמנה של מלחמת הכוכבים אצלהם כי שם יצא גם הכי זול. ההנחה נראת קופון "buy4less". כדי לבצע את ההזמנה בסכום של מעל 399 ש"ח הייתי צריך להוסיף עוד 2 סרטים בכוונה לקבל את אותה הנחה . סרט אחד הזמנתי בידיעה שבחו"ל עולה לי פחות וסרט שני שישנו רק בארץ בגלל הכתוביות באנגלית. הכל בגלל לזכות ב5 אחוז הנחה. ביצעתי את ההזמנה ונשלח לי EMAIL שההזמנה התקבלה ושהכל בסדר עם החשבון וכמה שזה עולה לי כאשר בסיכום החשבון מופחת כמבוטח 5 אחוז מסכום ההזמנה המקורי. אחרי מספר ימים אני מקבל הודעה ש2 סרטים מתוך ה3 נשלחו ואכן אחרי יומיים חיכה לי חבילה בדואר. סרט אחד פיתאום הופיע באתר שלהם כBACKORDER שקודם לא הופיע כך כמובן. ד"א בגלל האריזה שהיא רק מעטפה מסכנה , 2 דיסקים ממארז מלחמת הכוכבים היו משוחררים ומארז הדיסק השני היה סדוק בפנים ( זה היה פלסטיק קשיח שקוף בתוך מארז קרטון יפה) והעטיפה מקומטת אבל לא אמרתי להם כלום על כך. אחרי שבוע אני שולח להם EMAIL בשאלה מה עם הסרט השלישי ומתי ישלחו אותו? וזאת אחרי שאני לא מקבל כל אינפורמציה גם אחרי 7 ימים. ומה אני מקבל מהם: פניה: רציתי לדעת מתיי ישלח הסרט. אני מחכה כבר הרבה זמן ובהזמנה לא היה כתוב שהוא ב BACKORDER תודה גיל. תשובה: שלום גיל,לאחר בירור שנעשה מול מפיץ הכותר בארץ נמסר לנו כי כותר זה חסר ואין ביכולתם לספק תאריך משוער לגבי חזרתו של כותר זה למכירה,אנו נאלצנו לבטלו מאתרנו ומהזמנתך (ללא כל חיוב כמובן),אנו מצטערים על אי הנוחות אך חברות הסרטים בארץ אינן מספקות תמיד את מלוא האינפורמציה,אנו נשמח לשרת אותך גם בעתיד...יום נעים. היסטורית ההזמנה יום רביעי 20 אוקטובר 2004 - 10:58 קופון "buy4less" בוטל שימו לב למשפט האחרון
קופון "buy4less" בוטל לדעתי בושה
לליזר קלאב על ההתנהגות במקרה הנ"ל . גם ביזבזתי זמן לחיפוש וגם בהזמנה הכל היה בסדר אפילו כבר עם הסכום לאחר ההנחה וגם לא דאגו כלל לידע אותי שמשבו לא בסדר ובסוף דאגו לכתוב לי שההנחה של ה 5 אחוז לכן בוטלה. לידיעתכם.