אתר מדליק...

• פותח הנושא lilo
  • פורסם בתאריך

lilo

New member
אתר מדליק...

מאוד חינוכי... ולא מזיק לעולם לגלות שזה: "אהבתיה, אני יודע זאת פתאום" ולא "אבטיח- אני יודע זאת פתאום"...

marsala

New member
מישהוא יכול ????

למצוא בשבילי את המילים לשיר "ימי בנימינה" בא לי לבכות קצת. תודה. מויש

marsala

New member
גפן -- "ימי בנימינה"

" מה קרה לילד שנרדם בחול החם, לאן פרח הוא ולאן נעלם"... והפזמון הולך ככה: " אני רוצה לחזור אל הימים הכי יפים שלי, הימים היחפים של בנימינה, כן, אני זוכר הכל זרם לאט, השמש לא מיהר, אנשים אמרו שלום חבר היה חבר..." מכירה??? מישהו??? THANKS MOSH

Gefen

New member
מוייש קבל ../images/Emo24.gif וגם את השיר. ../images/Emo79.gif ../images/Emo79.gif ../images/Emo79.gif

מילים: אהוד מנור מה קרה לילד שדיבר אל כוכבים שהמתיק סודות עם סביונים ושחפים שספר כל נמש חרש, ובחול נרדם- מה קרה לו יום אחד שקם ונעלם? אני רוצה לחזור אל הימים הכי יפים שלי הימים היחפים של בנימינה- כן, אני זוכר, הכל זרם לאט, השמש לא מיהר, אנשים אמרו שלום, חבר היה חבר. "היורה ירד מחר, הבט בלבנה" "איך היה יבול הענבים השנה?" "תכנסו בערב, יש ריבה מתות-גינה, ובלילה תכסו כי תהיה צינה" אני רוצה לחזור אל הימים הכי יפים שלי הימים היחפים של בנימינה- כן, אני זוכר, הכל זרם לאט, השמש לא מיהר, אנשים אמרו שלום, חבר היה חבר ועכשיו ,אם יום או ליל, אם רע לי ואם טוב, אין לי רגע זמן לשבת ולחשוב לפעמים אני כמעט מדעתי יוצא כל ימי אני הולך לשם ולא מוצא. אני רוצה לחזור אל הימים הכי יפים שלי הימים היחפים של בנימינה- כן, אני זוכר, הכל זרם לאט, השמש לא מיהר, אנשים אמרו שלום, חבר היה חבר מה קרה לילד שנרדם בחול החם שיום אחד, לפתע, קם ונעלם? ובהזדמנות זו אספר לך וגם לכולם, על האתר היפה שגיליתי לגמרי במקרה במסגרת חיפושיי במיוחד בשבילך (כן!! כן!!) אחר מילות השיר "ימי בנימינה".... אז הגעתי לאתר שמוקדש לזמרת חווה אלברשטיין עם כל האלבומים ומילות השירים וגם מוסיקה.. בחרתי באקראי להכנס אל האלבום "צמח בר" והנה - מיד מולי השיר שחפשת.. אגב,יש אפילו דבר עוד יותר משמח וזה שיש אתר דומה גם לאריק איינשטיין- אמנם עדיין בהקמה אבל יש כבר משהו שם... אז תהנו לכם.. כמה שזה כיף..פשוט נפלאות דרכי האנטרנט..
- הקישור למטה לאתר של חוה ודרכו תגיעו גם לאריק.. עוד הערה קטנה..סלחו למנהלת ש"כופפה" הפעם את הכללים והכניסה את מילות השיר..אני מתרגשת בשביל מרסלה ורוצה להפתיע אותו כאן..אז רק הפעם הזאת ומבטיחה להיות ילדה טובה ממחר..
גפן

Gefen

New member
נו זה היה ברור שאני טועה.. ../images/Emo67.gif

בקישורים... כנסו לאריק, רדו עד למטה ו....כנסו לחוה.. חההחח....כמה אני מבלבלת במוח די יאללה..הפסקתי לאלתר בייי ולילה טוב לכולנו..
או בוקר..
סמנו את האפשרות הנכונה..
(משמע מעכשיו שותקת כמו דג)

marsala

New member
די עכשיו אני רשמית

קבל עם ועדה -מת עלייך. עשית לי את השבוע. מויש . שהוlך לשיר ולהזיל דמעה נוסטלגית

Gefen

New member
לנגב לך את הדמעות? ../images/Emo7.gif

או שאתה מעדיף טישו??

חורף קר , גשם , שלג

ומה שאתה מחפש להשלמת האוירה זה שיר עצוב? ????????????? מוזר אתה..... בשביל לצאת מהאוירה הדיכאונית של הקור והחורף ( חחח למרות שפה לא מרגישים) צריך לחפש שירים שמחים.... אז יאללה מי מפרסם רשימה של שירים שמחים יותר? מהשירי דיכאון של מויש חחחחחחחחחחחח לא אישי , סתם כי גם לי בא קצת לשמוח

marsala

New member
סופרת ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

מה המצב ?? הבטחת ובאת! את רואה אני כבר מתעודד ! תיכף אני אעשה לך סיבוב היכRות ואציג לפנייך את המשפוחה... בנתיים שבי בניחותא עשי לעצמך קפה ותרגישי בבית ברוכה הבאה מויש מרסלה

מויש תגיד - מה ניגמר עם העיברית ?

ואגב ..... פתאום חשבתי....איך יש לך עיברית לפורום????? ספר - סקרנית לדעת....הצליחה ההתקנה?.

marsala

New member
עברית בפורום../images/Emo123.gif

יש לי דרך המקלדת הווירטואלית שסוחטת את עצבי חיי טיפה טיפה כמו בספונג´ה של שבת,... אז למה לא התקנתי ? לא יצא.. אני אנסה הערב ודרך אגב סופרת , למה לא תגידי שלום לכולם? הם אחלה אנשים פה... ליניב שהוא צי מההנהלה של הפורום יש חבר בפלורידה. אז נדבר, מויש .

Gefen

New member
הלו סופרת..ברוכה הבאה אלינו..../images/Emo39.gif

חברים של מוייש מתקבלים אצלינו תמידד בשמחה!! ובנוגע לעברית של מוייש - עשיתי כמיטב יכולתי אבל במקום עברית הוא קיבל רק את שרית חדד בהופעה חיה
|תו חוץ מזה, ספרי לנו, באיזה חלק של הכדור את סופרת כוכבים??
גפן שהולכת להתחיל עכשיו בהפקת הבישולים לשבת..

היי גפן - תודה על הקבלת פנים החמה

אני מהחלק החם כל השנה של כדור הארץ ....פלורידה המדהימה שממוקמת בארה"ב הברית ..
לדברי הגששים ממקומת פה כבר כמעט שנה.... בינתיים כייפי פה שונאת קור ופלורידה התלבשה לי כמו כפפה לאהבת הלחות והחום שלי יה ספרי קצת על הבישולים ןתגידי , רק אצלי רצים בישולים של בית כאילו וניזרקים בסופו של דבר לפח ? אז מה בישלת ?

Gefen

New member
סופרת יקרה...... ההיית???

או חלמתי חלום??? אני לא מאמינה שהגעת אלינו לפורום יקירתי....גם אישה (
), גם מפלורידה (
), וגם רוצה לשמוע על הבישולים שלי..(
)... וגם אני מאוהבי החום (ולחות במידה..), אבל פה בקנזס מאוד קר בחורף ומאודדדדדד חם בקיץ ויש רק מעט מאוד ימים באמת באמת נעימים.. ואת יודעת מה הכנתי היום? אחחח...טיבחתי לי בכיף כל היום ויש יופי של תוצאות!! הכנתי עלי גפן ממולאים, בורקס בשר, סלט חצילים וסלט פלפלים קלויים צבעוניים והכי הכי...הכנתי דגים בסגנון מרוקאי...
ומחר ההמשך עוד לא סיימתי.. נראה לי שיהיו פה מחר כמה שילקקו ת´אצבעות..יאמממממיייייייי...... ואצלי - אוכל לא נזרק!!! מה פתאום? לא ידעת שאוכל לא זורקים..?
את זה למדתי מאמא שלי... וזה עובד - אוכלים, לפעמים מקפיאים, ממחזרים, או אפילו נותנים לשכנים אם נשאר ..רק לא לזרוק. ומה אצלך? זורקת אוכל? אין קליינטים? מה הסיבה? יכול להיות שלא טעים??
..סתתתםםםםםם...צוחקת....
גפן

היי ..הלו אתם שם....אוכל ...לשלוח ../images/Emo6.gif

- במיידי לכאן...עם כל המבחנים עכשיו למי יש זמן להכין ?? אפילו על ממוחזר כבר נתפשר...
נחמד לשמוע על חו´ל בהקשר של עונות השנה ..מה קורה ולמי - פינת המיקרא : למי חם למי קר..שנדע - למי לשלוח שמיכה וגרביים ןלמי.....לא......... ושוב יש לנו נפגעים - אז שתהיה לנו שבת שקטה..אמן..

הלו סופרת - תצטרפי לחבורה...

שלפעמים כשפה ביום מתרוצצים... שמ...בחו´ל הרחוקה... סופרים כוכבים... הכנסי אל הפורום... ומייד החיוך מרוח... זה כשלעצמו יעלה... את מצב-הרוח... לא לשכוח - את העט לקחת ליד ושורות למחזה --בדף קודם...לכתוב מייד.. חבורה נחמדת -זאת רואים מייד -- גפן- שמת לב שהסוף -- מיועד גם למי שגילו פה מתחת ל-3...

אז שלום לכולם - ותודה על קבלת ה../images/Emo13.gif

איזה כייף , ממש מרגישה בבית .... שלום לכל הקבועים הנחמדים , במיוחד לשציפורן שקיבלה אותי בחרוזים ( הנה גם לי יצא חחחח) נחמד להיות פה , ולדעת שיש עוד בגולה, מבטיחה לבקר ואולי קצת לכתוב ומויש יה עצלן ..... תמשיך להתענות עם הוירטואלית שלך..( המיקלדת ) זה עונשם של עצלנים...... אני פה...

תגידו... יש חדר קבוע???

מויש זה היה מיקרי החדר של הישראלים בחו"ל למה אין כזה בנימצא יותר? ובאיזו שעות הוא מאוייש בכלל? אם בכלל ????? ?????????????????????????????????????????????

marsala

New member
סופרת , לגבי חדר ישראלים../images/Emo48.gif

הוא פתוח כשמישהוא פותח אותו... איך פותחים? לוחצים למעלה מימין ל "צאט ישאלים בחול" לא יכול להיות פשוט מזה... ום ת לבד שם מומץ לא לסגור אלא להמתין שאחרים יצטרפו אז נתראה שם מרסלה

למוייש - תודה, על שבין טיפות של../images/Emo39.gif

בכי- על כל ההרוגים שהם מנת חלקנו בתקופה הזו, חזרתי לרגע- וליותר מרגע, אפילו קראתי את השיר מספר פעמים להרגיש עד כמה הוא נכון עבורי, ועבור כל המרגישים כי באמת אבדה לנו חלקה אנושית של עבר. גם לי יש את ה "בנימינה שלי "... ולגפן - למה בעצם לא לקשר בקישורים שלמעלה - את ריכוז של שירים מסוג זה ?? אפשר בחלט לעשות "שירון"..הנה, עוד רעיון... עט.

למעלה