אתר מדהים

אתר מדהים

www.metaplim.co.il/natan פה תוכלו להיחשף למגוון סדנאות, לגלריית תמונות אנרכטיות, לימי כייף חוץ מזה אתם מוזמנים להצטרף אלינו ליום כיף חוויתי מרגיע וסוחף בים המלח יהיו מגוון פעילויות מדהימות ומדיטציה מאזנת על שפת חוף הים בואו והצטרפו באהבה

לקרוא לאתר שלך מדהים זה צבוע

זה מראה עליך כמטפלת, זה גם מראה עד כמה עצלנות יש לך בבנית אתר, ביחוד שהאתר שלך נראה בדיוק כמו כל אתר אחר בפורטל מטפלים, אז כן אני לא התרשמתי מהאתר שלך ובעקבות זה גם האיכות של מי שעומד מאחוריו מפסידה. שבת שלום של אור ושלווה.

o n m y w a y

New member
מה עובר עלייך?

מההודעה שלך אני יכול להסיק עלייך דברים לא בדיוק נעימים. אני לא אעשה זאת מפני שאני רוצה לשמש לך דוגמא איך לא לשפוט אדם שאנו לא מכירים. בין חוסר ההסכמה שלך עם משהו לבין חריצת דין כמו שאתה עשית יש הרבה הבדל. תרגיע..

התגובה - מתנה גדולה!

מה שאני רואה פה, זה שאלרונד הגיב ל"רוחניות" בדרך לא נראתה לך, ובאופן פלוא, אתה הגבת לו באופן די דומה... לא? הנה הזדמנות מדהימה להסתכל על רגע בחיים ואולי, ללמוד ממנו משהו? על העניין הזה שמה שמפעיל אותנו אצל אחרים הוא הרבה פעמים מראה למה שאנחנו בעצמינו עושים ולא שמים לב?

o n m y w a y

New member
אני חולק עלייך.

לדעתי לא רק שיש הרבה הבדל בין שני ההודעות, אלא הן שונות לחלוטין במהותן, בכוונתן, ובמקום שממנו הן נכתבו. לא ברור לי בדיוק מקור ההשוואה שלך בין שתי התגובות,כי הרי ברור שלתגובה שלי ישנה אמירה חשובה בעלת משמעות וערך, לעומת גחמה זמנית של אדם שלא טרח בכלל לבדוק מול מי הוא עומד ושופט אותה כאילו היא בתחרות יופי של עיצוב אתרים. אני אבקש ממך לקרוא שוב את ההודעה ולעמוד על טיבה מפני שאם זו באמת דעתך אז ישנו בנינו חוסר הסכמה בסיסי שדורש טיפול מיידי..

אם דורש טיפול - דורש טיפול

אני אסביר. לפי דעתי, שניכם התעצבנתם על הודעה. שניכם קיבלתם כמה שורות מאת הכותב, קראתם אותה בטונציה שאתם מביאים מהבית, ופיתחתם כעס. שניכם הייתם שיפוטיים. שניכם הגבתם בביקורת. אני כמובן לא אומרת את הדברים האלה ברע, אלא מציינת מה שראיתי, שיכול להיות לא מדויק.

o n m y w a y

New member
אני מרגיש כאילו

אנחנו מתקשרים על LEVEL שונה לחלוטין. מה לא ברור בגוף ההודעה שלי שהיא נובעת ממקום שונה? המילים שהשתמשתי אינן מספיק מחודדות על מנת להבהיר שאני יוצא ממקום שונה? את כנראה נצמדת לאיזה שהוא רעיון (טונציה מהבית), כי אחרת אין לי הסבר למה אנחנו מנהלים עכשיו את הדיון הזה. אולי בכל יום אחר הייתי יכול להזדהות עם מה שאת אומרת, אך לא בשרשור הספציפי הזה!!!! אם עדיין אני לא מובן לך, אז צר לי אך אין לי עוד דרך להראות את הברור מאליו...

לנושנוש

New member
לעומר בריגר../images/Emo66.gif

הצלחת לעצבן אותו! מתיאנשים מתעצבנים? כש לוחצים במקום הנכון. למדתי את זה בביאואנרגיה.

ככה זה ניראה... ולא התכוונתי...

בכל אופן, אני עדיין חושבת מה שכתבתי בהודעה - בכל פעם שאני מתעצבנת על מישהו, אני שואלת את עצמי איזה פחד אני רואה בתוך הסיטואציה - אחרת, למה לי לבזבז את נהר האנרגיה הזה, שזה לוקח להתעצבן, לא?

לonmyway

צר לי אם הודעתי פגעה בך, כנראה שזה נגע במשהו שקיים אצלך, אני מסכים עם עומר שהגבת מאותו מקום, ואכן כך נראה לי מהתגובות שלך, אין לי מושג אם זה אתר או מקום אחר שלך שמרגיש אותו הדבר, רק אציין, אני הגבתי לאתר שלה בצורה שהגבתי רק בגלל דבר אחד ה"מדהים" וכמובן אחרי שצרם לי ה"מדהים" בדקתי גם דברים אחרים, אני לא אוהב את היומרניות של אנשים שאוהבים לרפד את עצמם כאילו הם גדולים מהחיים, זה מתבטא בסלידה כלפי אנשים כמו אורי גלר ודומיו, ובקטן באנשים קטנים שצורחים כמה הם טובים, לצרוח כמה הם טובים שיעשו בשוק, לא בקהילה של מטפלים שצריכים להוכיח את עצמך כטובים רק במעשים, אז אני לא שפטתי את האתר לפי קנה מידה של תחרות יופי, אני שפטתי את ההצגה שלה כלפינו והיומרה שלה, כמובן שגם לא ראיתי אתרים מושלמים, הם גם לא מושלמים מול הדפדפן שלי אם הם לא יודעים לבנות נכון, אגב אתר "מטפלים" ברובו עושה בעיות מול פיירפוקס וזה כבר מוריד נקודות. צרם לי? כן, מתחתי ביקורת? כן. זה בא ממקום כלשהי שמפריע אצלי? אולי, אני לא כלכך בטוח שזה הבעיה, אני לא אוהב שחצנים, אני מעולם לא הייתי שחצן, אולי זאת הבעיה שלי, עם השחצנים, אולי בגלל שזה כלכך מפריע לי יצא שהודעתי הייתה תוקפנית משהו. פגע בך? אני מתנצל. מעבר לזה, שוב אני חושב שכנראה עומר צודקת שזה מקפיץ משהו אצלך, כי עובדה שתקפת בחזרה, זה מעניין כי זה לא האתר שלך והחלטת ל"הגן" עליה. המשך גלישה נעימה ושבת שלום.

o n m y w a y

New member
אלרונד.

קודם כל עליי להבהיר משהו. אין לך שום צורך להתנצל בפניי, מפניי שאני לא נפגעתי ממך, הפנייה שלך לא הייתה כלפי לכן אין לי כל סיבה לקחת את הדברים שלך באופן אישי. אני אקדים ואומר שאני מקווה שאתך אני יוכל לפתח דו שיח שיוביל אותנו למקום של הבנה ולמידה, כי עם החברה האחרים זה ממש לא הלך. ניסיתי, אך משום מה אני מרגיש שאני מתקשר עם רעיון ולא עם אדם ער שמתייחס באופן אישי לסיטואציה הקיימת מנקודת מבט שלומדת, פתוחה ומקשיבה. אני אבקש ממך לחזור לתגובה הראשונה שלי ולבחון אותה באופן אובייקטיבי (עד כמה שניתן, כן...). עכשיו, את המילה האחרונה, תוציא מן המשוואה, פשוט תמחק אותה, אני מניח שאתה יכול להבחין, שהמילים בהודעה שקולות ומדודות, בחרתי אותם בקפידה על מנת להעביר לך רעיון מסויים. אני כאדם שמכיר את החולשות שלו יודע שאני אדם אגרסיבי, אך אני חייב לציין שלמרות זאת אני לומד איך לשלוט בה ולנתב אותה בצורה פחות או יותר מתונה ושקולה לא מתוך הכרח אלא מתוך ההבנה שאני לא רוצה לפגוע באנשים שאני מכיר ואוהב או אפילו אם הם זרים, לכן לימדתי את עצמי להתבונן על האגרסיה בתוכי, על הסיטואציה, על האדם שממולי, והבאתי את עצמי לבחור במודע לעשות טוב, להיות אדם חיובי, שתומך בסביבה שלו, מעלה את התדר האנרגטי בכל מיני צורות ודרכים העיקר, לא "להוריד" אף אדם. לא לגרום למישהו את התחושה שהוא לא טוב, או שהוא לא יודע, כי אין טעם בזה, זה פוגע, זה כואב.. עכשיו אני מתבונן בסיטואציה הנוכחית, האם כעסתי? בוודאי שכן. אתה לא מכיר אותה. למדתי לאורך השנים, שהמציאות בנוייה מרבדים רבדים, אתה יכול להבחין בזאת במבט לאחור, לראות על פי ההשוואה שהתודעה שלך מתרחבת, גדלה... אני מניח שבעייני אותה אישה האתר שלה הוא אכן מדהים, על פי הרושם שלי היא אישה יוצרת, כריזמטית, שכוונתה טובה, ועל פי התחושה האישית שלי היא בת אדם שמחוללת טוב בסביבה שלה וזה מה שמשנה. אני חשתי כאב כשפתחתי את ההודעה שלך, זה נראה לי אכזרי מידי, שהיא תחזור תפתח את ההודעה שלך ויהיה לה חושך... למה? איך זה מועיל? אתה רוצה לתרום לה מנסיונך? תגרום לה להקשיב, תן לה רעיון אך למען השם תעשה זאת עם כוונה טובה. היא לא נכנסה לכאן על מנת לעבוד עלינו, או להוציא ממך משהו, זו תחושה אישית שלך ועלייך להתבונן בזאת... עכשיו, ברגע הראשון שרציתי לענות על ההודעה שלך רציתי לזעזע אותך קצת.. אך, הפעלתי שיקול דעת, זה עדיין לא פשוט בשבילי, והחלטתי במקום זאת להעביר לך רעיון בדרך אומנם תקיפה מעט אך בעלת כוונה טובה. המילה "תרגיע" החליקה לי מאותו מקום אגרסיבי בתוכי. אך מכאן לקחת הודעה שנעשתה עם הרבה כוונה ומודעות, שהמילים בה נבחרו בקפידה על מנת להראות לך איך אפשר אחרת,ולעוות אותה שתתאים לתפיסה הרוחנית והרדודה עליי לציין של "כל מה שאתה רואה באחר אז זה מגיע ממך".. זה ברור לא? למה להתעכב על שטויות? למה להסיט את הדיון למקום כל כך שיטחי? "הקטנה" שהכנסתי לך ( תרגיע..) עלתה לי ביוקר הפעם, זה יכול ללמד את שנינו שלא מספיקה כוונה טובה עלינו לשמור על עצמנו טהורים בכוונה גם במימד הפיזי, גם אני יכולתי לברור את המילים (מילה) שלי ביתר קפידה, והכל היה נראה וחש שונה. לכן אם זה עדיין ניתן אני אבקש לקחת את המילה הזו בחזרה..(??), ולכוון את עצמי יותר קרוב בעולם הפיזי לאמת הפנימית שלי. אני רוצה להבהיר שאני לא כועס עלייך כרגע, אין לי על מה. גם אני עושה טעויות ומשתדל ללמוד מהם.. כתבת בהודעה מסויימת שאם זה פורום פרסומי אז אין לך מה לחפש פה. אני כותב שאם לא נתקשר אחד עם השני באופן פורה מלמד ומתחשב בכל הדעות, אם לא תהיה כאן סבלנות כלפי שוני או כלפי "מתחילים" למינהם, אז לי אין מה לחפש פה. שתהיה שבת נעימה, ושבוע טוב.

אוקיי זה ארוך

טוב בוא נחלק את זה: נתחיל מזה שאני אדם ריגשי, אני תופס משהו והולך איתו, אני לא מפחד להגיד מה שאני מרגיש, למרות שיש כאלו שטוענים שאני קצת עדין מידי לאנשים שמגיע להם שיכנסו בהם עד הסוף אז אני מעדיף להיכנס בהם אבל גם לתת להם הסבר למה, ולתת להם אפשרות לתקן את עצמם, בפסקה אחרת אני אראה לך שהיא לא זכתה להנות מהספק. שנית, קראתי שוב את ההודעה שלך, והיא לחלוטין לא קלטה את הציניות שלי ואת הנקודה שרציתי להביא פה, אז הנה קראת את התגובה שלי על "אם זה מקום לפירסום אני לא פה", אני מקווה שעכשיו זה יותר מובן לך למה באה בכלל ההודעה שלי, יותר מזה כתבת ואני אצטט : " אני חשתי כאב כשפתחתי את ההודעה שלך, זה נראה לי אכזרי מידי, שהיא תחזור תפתח את ההודעה שלך ויהיה לה חושך..." אז זהו, היא לא חזרה ולא היה לה חושך... הייתה לה הודעה פירסומית נוספת... מה נגיד עכשיו? אני אגיד את זה חד וחלק, היא הגיעה לפורום הזה למטרה אחת בלבד, לפרסם את עצמה, נתתי לה להנות מהספק בהודעה הראשונה, היא חזרה והוכיחה שאני צדקתי (טוב ברור שהאישו של אני צודק קצת מוגזם וזה לא הכוונה של השירשור) אז אוקיי זה המטרה שלי פה, לי צרם שהיא הייתה פה בשביל בפרסם, לא בשביל לתרום לפורום, טוב אולי היא תתרום לאיזה מטופל שיבוא אליה בעקבות הפרסום, אבל היא כמו הספאמרים, אנחנו רואים את הפירסום שלא רצינו במקום שרצינו שקט ודברים אחרים, ומה אנחנו עושים? מוחקים, ספאמרים לא מקבלים אצלנו מקום של כבוד, אני שם אותה בקטגוריה מאוד קרובה לזה. לגביך ידידי, מותר לך לכעוס ומותר לך להזדעזע, מקובל לחלוטין, ההודעה שלי לא חפה מכל פשע, והיא בהחלט תוקפנית משהו, אבל היא בפירוש המטרה שלה, אז אל תכניסו פה עניין של אישו של כעס ומאיפה זה בא לנו, וכמה זה לא מתאים לאנשים רוחניים, אז בדיוק הפוך, אני למדתי בחיים שצריך להוציא את הכעס אם הוא קיים, לא לפחד להחצין אותו, להייפך עדיף שהוא ייצא החוצה בצורה כזו ולא בזעם מצטבר שמזיק הרבה יותר. זה המה שאני מביא פה.

לנושנוש

New member
בדקתי.

וכרגע נראה שהאישה רק ש/מה פירסומים בפורומים שונים. אני לא אומרת שאחד מכם צודק, אבל רוב הסיכויים שהיא אפילו לא ראתה את הויכוח הלוהט שלכם.

למעלה