אלרונד.
קודם כל עליי להבהיר משהו. אין לך שום צורך להתנצל בפניי, מפניי שאני לא נפגעתי ממך, הפנייה שלך לא הייתה כלפי לכן אין לי כל סיבה לקחת את הדברים שלך באופן אישי. אני אקדים ואומר שאני מקווה שאתך אני יוכל לפתח דו שיח שיוביל אותנו למקום של הבנה ולמידה, כי עם החברה האחרים זה ממש לא הלך. ניסיתי, אך משום מה אני מרגיש שאני מתקשר עם רעיון ולא עם אדם ער שמתייחס באופן אישי לסיטואציה הקיימת מנקודת מבט שלומדת, פתוחה ומקשיבה. אני אבקש ממך לחזור לתגובה הראשונה שלי ולבחון אותה באופן אובייקטיבי (עד כמה שניתן, כן...). עכשיו, את המילה האחרונה, תוציא מן המשוואה, פשוט תמחק אותה, אני מניח שאתה יכול להבחין, שהמילים בהודעה שקולות ומדודות, בחרתי אותם בקפידה על מנת להעביר לך רעיון מסויים. אני כאדם שמכיר את החולשות שלו יודע שאני אדם אגרסיבי, אך אני חייב לציין שלמרות זאת אני לומד איך לשלוט בה ולנתב אותה בצורה פחות או יותר מתונה ושקולה לא מתוך הכרח אלא מתוך ההבנה שאני לא רוצה לפגוע באנשים שאני מכיר ואוהב או אפילו אם הם זרים, לכן לימדתי את עצמי להתבונן על האגרסיה בתוכי, על הסיטואציה, על האדם שממולי, והבאתי את עצמי לבחור במודע לעשות טוב, להיות אדם חיובי, שתומך בסביבה שלו, מעלה את התדר האנרגטי בכל מיני צורות ודרכים העיקר, לא "להוריד" אף אדם. לא לגרום למישהו את התחושה שהוא לא טוב, או שהוא לא יודע, כי אין טעם בזה, זה פוגע, זה כואב.. עכשיו אני מתבונן בסיטואציה הנוכחית, האם כעסתי? בוודאי שכן. אתה לא מכיר אותה. למדתי לאורך השנים, שהמציאות בנוייה מרבדים רבדים, אתה יכול להבחין בזאת במבט לאחור, לראות על פי ההשוואה שהתודעה שלך מתרחבת, גדלה... אני מניח שבעייני אותה אישה האתר שלה הוא אכן מדהים, על פי הרושם שלי היא אישה יוצרת, כריזמטית, שכוונתה טובה, ועל פי התחושה האישית שלי היא בת אדם שמחוללת טוב בסביבה שלה וזה מה שמשנה. אני חשתי כאב כשפתחתי את ההודעה שלך, זה נראה לי אכזרי מידי, שהיא תחזור תפתח את ההודעה שלך ויהיה לה חושך... למה? איך זה מועיל? אתה רוצה לתרום לה מנסיונך? תגרום לה להקשיב, תן לה רעיון אך למען השם תעשה זאת עם כוונה טובה. היא לא נכנסה לכאן על מנת לעבוד עלינו, או להוציא ממך משהו, זו תחושה אישית שלך ועלייך להתבונן בזאת... עכשיו, ברגע הראשון שרציתי לענות על ההודעה שלך רציתי לזעזע אותך קצת.. אך, הפעלתי שיקול דעת, זה עדיין לא פשוט בשבילי, והחלטתי במקום זאת להעביר לך רעיון בדרך אומנם תקיפה מעט אך בעלת כוונה טובה. המילה "תרגיע" החליקה לי מאותו מקום אגרסיבי בתוכי. אך מכאן לקחת הודעה שנעשתה עם הרבה כוונה ומודעות, שהמילים בה נבחרו בקפידה על מנת להראות לך איך אפשר אחרת,ולעוות אותה שתתאים לתפיסה הרוחנית והרדודה עליי לציין של "כל מה שאתה רואה באחר אז זה מגיע ממך".. זה ברור לא? למה להתעכב על שטויות? למה להסיט את הדיון למקום כל כך שיטחי? "הקטנה" שהכנסתי לך ( תרגיע..) עלתה לי ביוקר הפעם, זה יכול ללמד את שנינו שלא מספיקה כוונה טובה עלינו לשמור על עצמנו טהורים בכוונה גם במימד הפיזי, גם אני יכולתי לברור את המילים (מילה) שלי ביתר קפידה, והכל היה נראה וחש שונה. לכן אם זה עדיין ניתן אני אבקש לקחת את המילה הזו בחזרה..(??), ולכוון את עצמי יותר קרוב בעולם הפיזי לאמת הפנימית שלי. אני רוצה להבהיר שאני לא כועס עלייך כרגע, אין לי על מה. גם אני עושה טעויות ומשתדל ללמוד מהם.. כתבת בהודעה מסויימת שאם זה פורום פרסומי אז אין לך מה לחפש פה. אני כותב שאם לא נתקשר אחד עם השני באופן פורה מלמד ומתחשב בכל הדעות, אם לא תהיה כאן סבלנות כלפי שוני או כלפי "מתחילים" למינהם, אז לי אין מה לחפש פה. שתהיה שבת נעימה, ושבוע טוב.