אתר מדהים!!

עדן162

New member
אתר מדהים!!

היי אנשים רק רציתי להודיע לכם שנפתח אתר חדש ומשגע שכמובן יכיל מידע, תמונות וחדשות על ג'ן ועל עוד הרבה מאוד מפורסמים אחרים! בנוסף הוא יכיל עוד מידע על כל מיני תחומי עניין אחרים... בקיצור יש בו הכללללל כנסו http://city.boom.co.il/GreenBeach אשמח אם תעבירו את ההודעה לכל מי שאתם מכירים

QueIronia

New member
קר לי ואני שונא את זה../images/Emo70.gif

החורף צריך להתחיל רק בינואר (דצמבר בלחץ
). לא ייתכן שאוקטובר עוד לא נגמר וכבר אני קופא מקור וחושב ברצינות שהגיע הזמן לפוך
יוחזר הקיץ לאלתר

Lopezit

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

כמה פעמים קמתי בגלל שהיה לי קר בלאט

QueIronia

New member
הכי באסה זה שכפות הרגליים

קפואות. אני שונא נעלי בית של חורף אז כל החורף אני בגרביים עם כפכפי אצבע, וכן - אני יודע שיש בעייה להכניס את הרגל לכפכף אצבע כשהאצבעות מכוסות
אולי השנה אני אקנה נעלי בית חורפיות.

חדש123

New member
אני דווקא מת על החורף!../images/Emo183.gif

החורף זה הכי כייף להיות כל היום מתחת לפוך עם איזה שוקו חם
!!! והריח של הגשם
והשלג

QueIronia

New member
החורף זה כיף כשלא עושים כלום,

וגם אז הקיץ עדיף. הוא לא כיף כשצריך ללכת רבע שעה לאוטובוס, לחכות לו עוד כמה זמן למרות שהגעת 2 דקות לפני הזמן שהוא מגיע (הרי הוא תמיד מאחר), לעמוד עם מטריה רטובה שעה באוטובוס, לרדת ליד האוניברסיטה וללכת עד לפקולטה. ולי עוד יש מזל - יש לי תחנה יחסית קרוב לפקולטה למשפטים (אני לא זוכר איפה כלכלה, אז אני לא יודע כמה זה רחוק/קרוב). יגאל נדפק חזק. גם מהתחנה הכי קרובה יש לו יותר ללכת מאשר לי ובהרבה... שונא חורף
שונא לקחת מטריה וללבוש חולצה ומעל זה קרדיגן או איזה סוויטשירט ומעל זה מעיל רק כדי שלא יהיה לי קפוא (טוב, נו, אז הגזמתי, אבל אני מאוד שונא מעילים
). והכי אני שונא שמכוניות נוסעות לידך במהירות ומשפריצות עליך, או שהמטריה מחליטה להשיבר לך דווקא ביום הכי גשום של השנה, או שצריך לתכנן שעה מראש מתי רוצים להתקלח, ושקמים בבוקר אין מים חמים
איכסה חורף
(כן, אני מאוד מתוסכל מזה שהחורף החליט להקדים)

Lopezit

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif ארז אני איתך../images/Emo70.gif../images/Emo3.gif

QueIronia

New member
../images/Emo6.gif

הפעם היחידה שירד עליי שלג זה היה בגרמניה. כמה מטומטם שזה יישמע - באותו רגע זה ממש הכיר לי את AIH. זה היה איזה 3- מעלות
והייתי עם שתי חולצות וגופיה ומעיל וקפאתי. בארץ עוד אף-פעם לא ראיתי שלג יורד, רק בחרמון כשהוא כבר על הקרקע. ועוד משהו - איך בדיוק מריחים שלג
כי למים (גם אם הם קפואים) אין הרבה ריח...

oren456

New member
חורף זה העונה הכי טובההההה

זה כל כך כיף להיות מתחת לפוךךךךךךךךךך , והיום שהלכתי למכולת יצאתי עם צעיף היה כל כך כיףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף.

|יד|חורףףף../images/Emo99.gif

בטיול התחיל לרדת גשם כשהיינו בחדר אוכל והיינו אמורים ללייכת לחדרים שזה איזה 5 דקות הליכה משם וירד מבול ונרטבתי כולי וזה היה נורא כיף

למעלה