אתר מדהים... למי שרוצה לטייל ברחובות בארה"ב או שמחפש כתובת מסוימת... ב.
B BenjiMan New member 23/8/05 #1 אתר מדהים... למי שרוצה לטייל ברחובות בארה"ב או שמחפש כתובת מסוימת... ב.
N niralayfer New member 23/8/05 #2 חפשו גם את הבית שלכם באינטרנט! מודיעין על המפה - לפחות באתר הבא - הקישו כתובת וצפו בבניין או בבית שלכם - אני התרשמתי!
חפשו גם את הבית שלכם באינטרנט! מודיעין על המפה - לפחות באתר הבא - הקישו כתובת וצפו בבניין או בבית שלכם - אני התרשמתי!
ו ורדה 1 New member 23/8/05 #1 את התרשמת? אני התעלפתי! רואים את הבית שלי באינטרנט! עכשיו כבר אי אפשר להיכנס כי האתר קרס בגלל כניסות מרובות../images/Emo6.gif
את התרשמת? אני התעלפתי! רואים את הבית שלי באינטרנט! עכשיו כבר אי אפשר להיכנס כי האתר קרס בגלל כניסות מרובות../images/Emo6.gif
A amitzahavi New member 24/8/05 #3 אחלה אתר!!! רק חבל שאין את הרחוב שלי נכנסתי לראות איפה ההורים שלי גרו, איפה היינו גרים בעבר. ממש מדהים
אחלה אתר!!! רק חבל שאין את הרחוב שלי נכנסתי לראות איפה ההורים שלי גרו, איפה היינו גרים בעבר. ממש מדהים
ש שלגיה ו7 New member 24/8/05 #5 בדיוק כרגע גלשתי באתר. מי המטורף/ים שצילמו בית בית??????????? מה יצא להם מזה????? <הבית שלי לא מופיע באתר>
בדיוק כרגע גלשתי באתר. מי המטורף/ים שצילמו בית בית??????????? מה יצא להם מזה????? <הבית שלי לא מופיע באתר>
י יואב ממודיעין New member 24/8/05 #6 למשל... אנשים שמחפשים דירה יוכלו לראות את הבנין שבוא היא נמצאת. אפשר לחשוב על עוד כמה דברים