אתר מדהים חדש

achaz

New member
אתר מדהים חדש

נפתח פורום חדש באתר NRG (מעריב) לספורט ימי. טובי האנשים עונים על שאלות, כותבים ונותניפ טיפים. האנשים האמיתיים מהשטח. בימים הקרובים יתארחו טובי השייטים בארץ, לכל המתענינים לשאול שאלות בתחום בכלל ועל ההכנות לקראת האולימפיאדה. אתם מוזמנים לבוא לראות, לכתוב, להגיב ולהנות. מצורף גם קישור לאתר

Alex33

New member
יופי,../images/Emo45.gif ירבו אתרים טובים, עם...

"אנשים האמיתיים מהשטח"
..ו"טובי האנשים"..
ומשתמע שכנראה חלק מ"האנשים מהשטח" מזוייפים
וחלק אחר..ממש לא "טובים"
אז.."היזהרו מחיקויים" !! ואולי נצא במסע.."הטובים לשטח"!!
ובהצלחה לכולם...
(ולא תזיק גם..מעט יותר ענווה בפירסום..)
אלכס

achaz

New member
צודק, לגבי הענווה

אכן קצת ענווה לא תזיק ועל כך אני מצר. אני מזמין אותך אלקס, לקחת חלק משמעותי בפורום ואז באמת נוכל להתהדר במיטב האנשים. ושוב, בואו לראות, ומי שנעלב מהענווה, אני מצטער מראש. אחז

zerez

New member
בהצלחה עם הפורום החדש-אני קצת ../images/Emo12.gif

מופתע שיש תשובות זהות לחלוטין לכאלה שניתנו בפורומים אחרים, לדוגמא, שאלתו של נדב לגבי אירגון שייט לחברה לפני גיוס.

Alex33

New member
קראתי, אכן...מאד זהות../images/Emo4.gif התשובות...

מאד מאד...

eduda

New member
עכשיו שאני יודע איך עושים זאת../images/Emo4.gif

אני שוקל גם לפתוח אתר ...

חברה מה שחשוב ששיט רשום ללא שגיאה

ככל שירבו האתרים המענינים כן יטב לענף סימן שיש דרישה מהציבור אני תקווה שפורומים יתנהלו עם אנשי מקצוע ולא עם יועצי רציף

achaz

New member
אכן צודקים

ראיתי ומחקתי כחלק מקידומו של פורום מנסים לגייס חברים להתחיל להפעיל את הפורום. אתם יודעים איך אומרים "הדרך לגיהנום מלאה בכוונות טובות". בכל מקרה, תודה על תשומת הלב, אם יש הודעות נוספות, אשמח אם תיידעו אותי בפורום. ושוב, בפעם השניה ביום אחד, התנצלותי הכנה ומקווה שתמצאו את הפורום כמקום מתאים לשתף כפי שאתם עושים כאן, גם לגבי דברים לא נכונים

בת ים

New member
שלחתי מסר../images/Emo26.gif

תודה על הטיפול המהיר והמכובד בעניין.

achaz

New member
יהיו שם...

בימים הקרובים אנו נביא את גל פרידמן על מנת לענות על שאלות הקשורות אליו וכן על דברים הנוגעים לאולימפיאדה. בפורום יהיה גם רוני כהן, מנהל ים ביה"ס לשייט שיענה על שאלות הקשורות לשייט. מי שמתפרס עוד יותר ימצא שם את ארז באטוס שיענה על שאלות הקשורות לצלילה, בייחוד כאלה הנודעות לצלילה חופשית. וכן, דני פרנק שהוא בין מקימי ענף גלישת העפיפונים בארץ שיענה על שאלות בתחום זה. כמו כן, הרבה אירוחים של הגורמים הדומיננטים בתחומים, מדי שבוע. אתם מוזמנים.

למעלה