אתר לתפארת

אתר לתפארת

|אני יושבת כבר כמה שעות ולא מפסיקה להתפעל ולהתרגש מהאתר היפהפה שכל כך מגיע למייק האחד והיחיד ומהאנשים הנפלאים החברים בו, אני מודה לך צביקה ולך משה על התמונות המרגשות שהוספתם, תמונות שכל כך מוכרות לי מהילדות שרק היום צביקה הזכרנו בשיחתנו. נהניתי מכל תמונה ותמונה של מייק על אף שיש לי חלק גדול מהם באלבומים המשפחתיים שלנו. שבת שלום ובריא לכולם.

Crba06

New member
היי

מה נשמע טובה? שלחתי תמונה יש עוד כמה בדרך, בא לי לפשפש קצת בעבר הטוב עליו גדלנו.........דור שלא יחזור יותר צריך להנות מהם כמה שיותר. רק בריאות משה

סימה42

New member
היי מוישה...אנחנו בהמתנה...

ובטח שמחים על שה שבא לך לפשפש קצת בעבר.... משהוא טוב יוצא מיזה.!!!

daliat1

New member
שבת שלום טובה, וברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

לפורום הרשמי להנצחת זכרו של מייק בראנט ז"ל איזו הפתעה נהדרת לגלות במחיצתנו קרוב משפחה נוסף של מייק יקירנו... ברוכה הבאה

מיכל שמ

New member
טובה יקרה, ברוכה הבאה ../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif

מה שלומך יקירה
אני מקווה שאת מרגישה יותר טוב , אין לך מושג כמה שמחתי לראות את הודעתך בפורום שלנו . כבוד גדול הוא לנו לארח כאן את בני משפחתו של מייק , היקר לנו מכל
אני יודעת כמה קשה לך לראות תמונות של מייק וכמה כאב זה גורם לך ומעצים את תחושת האובדן , אך אני באמת מקווה שתישארי איתנו כאן או לפחות שתיכנסי לכאן מידי פעם .
ברוכה הבאה לפורום הרשמי של מייק בראנט

mikamike

New member
בוקר טוב ושבת שלום לך טובה יקרה

ברוכה הבאה! ומאחלת לך המון בריאות! שמחה לראותך כאן בפורום ושניפגש רק בשמחות אמן!

סימה42

New member
בוקר טוב, ושבת שלום טובה

ברוכה הבאה לפורום הרשמי "של מייק"...

צהריים טובים טובה ../images/Emo140.gif

זאת הרגשה נהדרת לראות פה את בני המשפחה של מייק, ממה שסיפרה לי מיכל בזמנו.. השיר מלגניה הוא בין האהובים עלייך, ובעצם זה מה שדירבן ליצור "יש מאין" קליפ לשיר ולביצוע הנפלא הזה של מייק. מקוה מאוד שתהני ממנו, ומהפורום בכלל. ברוכה הנמצאת

hello dear mary - an explanation for you

this lady that wrote the first message, her name is tova brand - zorea, she is a cousin of mike and zvi, and just to remind you that 'crba06' is also a member in mike's family, a second-generation cousin, his name is moshe. tova was very pleased from our forum. and we all happy that they are among us. we love you all iris

mary222

New member
hello dear iris

hello dear friend, and thank you for your knid explanation.. i am so pleased that some , more of mikes family, are joining us, i hope that thy will be as happy, to be with the forum, as i am. i am sorry that i can not say hello to them, but as you know, i have no hebrew, sorry. maybe you could say a friendly heoo to them from me?. i have been out shopping today, with my sister-in- law, and my aunt. we had a good time, but it was very busy,. and i was pleased to get home.. say hello to everyone, and give them my love, a big hug to you, allways, your friend, mary.xx.

שבת ברוכה ונעימה טובה היקרה ../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif

איזו שמחה גדולה לראותך כאן איתנו מקבלים אותך בחום, ואהבה לזרועותינו נשמח לשמוע ממך עוד סיפורים והפתעות על יקירנו "מייק"מוישה שזכה והגיע לגדולות אני מצפה ומאחלת שנעשה הכל למענו ולכבודו ומכאן אני מבטיחה "לעולמי עד נדאג ונשמר את מורשתו" באהבה והערכה מרסלי -א--י

מיכל שמ

New member
הי טובה , חל כאן בלבול זהויות קטן ...

אני ואחרים טעינו בינך לבין טובה אחרת , גם היא קרובת משפחה של מייק וצבי . אולי טעינו בהוספת הקליפ או בשאלות לגבייך , אבל עדיין כולנו יותר מאשר שמחים ומאושרים לראות בני משפחה קרובים למייק איתנו בפורום הרשמי , אז קבלי התנצלותינו הכנה ואת ברכתנו כברוכה הבאה אלייך במיוחד . אני טעיתי וכנראה גם גרמתי לאחרים לחשוב שמדובר בטובה אחות של מאירה . אז שוב
וברוכה הבאה במיוחד בשבילך

היי לכולם

בראשית אני מודה לכם על הברכות החום והאהבה שלחתם, אני מצטערת שלא הצגתי את עצמי אתמול, ובכן, אני במקור טובה ברנד ולאחר שנישאתי אני נקראת בנוסף גם זורע, אני בת הדודה של צבי ומייק - האבות שלנו היו אחים , ובת הדודה של האמא של משה הנפלא ושל מאירה וטובה בורג-אבידן. אני מאד מוקסמת מכל אחד מכם ומודה לכולכם שקיבלתם אותי כחברה, אני מקבלת את כולם חזרה ב
ושוב תודה לכם אנשים נפלאים

M i k e s F a n

New member
ברוכה הבאה טובה ../images/Emo24.gif

שמי סיגל, מקימת הפורום הזה
יש לכם משפחה מקסימה שאת חלקה כבר הספקתי להכיר
תהני מהפורום ושוב... ברוכה הבאה

היי

היי משה מה נשמע, איך היתה הדרך חזרה? תשמע, עשית היום דבר נפלא, שלח אלי בבקשה את התמונות היקרות שצילמת, נשיקות וד"ש בבית

Crba06

New member
היי

הגענו , תודה היה מפגש טוב שעשה טוב לכולנו.... לילה טוב ד"ש

היי צביקה היקר

שאפו, האתר מדהים, כבר הכנתי חלק מהתמונות, החלק האחר מתוייק באלבומים של הוריי ז"ל שאליהם אגיע אולי כבר בשבת הבאה, השבת היתה לנו אורחת בת הדודה היקרה שלנו בלומה, נשיקות ואני מחכה לך מחר

למעלה