אתר ישראלי

drorregev

New member
אתר ישראלי

חברה, מישהו פה יודע על אתר ישראלי של מיוז? אני ממש חייב...תודה

gloria23

New member
../images/Emo10.gif

זה כותב לי... Invalid address

gloria23

New member
נצל"ש

אוקי, לפני כמה ימים, ראיתי כאן איזשהו ספיישל מיוז וורדיוהד, אלוהים, אני כל כך לא מבינה למה משווים אותם לרדיוהד....לא מסוגלת לשמוע אותם בכלל, יש לי טראומה מאיזשהו קליפ מעוות שלהם, אנימציה כזה...בעוד שמיוז ,היא אחת הלהקות הטובות בעולם!!! אין שום דמיון בכלל לרדיוהד!!

positive energy

New member
רדיוהד להקה מעולה

אני מת עליהם אבל את מתכוונת לקליפ עם הבניינים הקורסים? באמת שיר מחורבן אבל סה"כ זאת אחת הלהקות האהובות עליי

gloria23

New member
אוקי, להקה מעולה...

אבל מה כל ההשוואת האלה...? ואני מתכוונת לקליפ עם שני הילדים האלה, ועם אחד שרודף אחריהם, לא יודעת משהו חולני, ויש בו בתולות ים וכאלה...משהו מאוד חולני

ramoni

New member
אני יודע לאיזה שיר את מתכונת

קליפ גרוע, אבל שיר מדהים אין מה לעשות אני אומר את זה שוב ושוב, לולא רדיוהד מיוז בלל לא היתה קימת.. אין מה חעשות היא שאבה את מירב ההשפעה ממנה, כך יצא שואוביז, שככל את השפעות הפסיכודאליות מרדיוהד, הנכרות בווקאליות תואמות של טום יורק(אם כי מאתיו ביצע אותן על הצד הטוב ביותר), בן היתר היו השפעות גם מנירונה. אך כשיצא אוריגין הדמיון בינם לרדיוהד הוא מקרי בהחלט, כך שבעצם מיוז הפכה להיות להקה בזכות עצמה, תומרת שהיא שכללה את הצליל ונתנה לו מוטיבים קלאסים של אמנים נשכחים (כאלה שלא נותנים גב, ולא עושים משהו של "באופנה") ונתנה פה ושם אלמנטים אלקטרונים , תוך שימוש בכלי נגינה מיוחדים, מה שהביא ליצירת האלבום שהבדיל אותו מכל אלבום אחר בשוק המוזיקה. זה בעצם מה שהופך את מיוז עם צאת אבשלושן ללהקה יותר טובה מרדיוהד זאת משום שהיא אף פעם לא אכזבה, בניגוד ללהקה הבריטית השניה מלידס.

Special M

New member
הלהקה הבריטית השניה מלידס

היא בעצם מאוקספורד, ראמוני, וכמו שאתה אומר שאי אפשר להשוות בינם לבין מיוז אז אין מקום בכלל להגיד דבר כמו: "זה בעצם מה שהופך את מיוז עם צאת אבשלושן ללהקה יותר טובה מרדיוהד זאת משום שהיא אף פעם לא אכזבה, בניגוד ללהקה הבריטית השניה מלידס." אותך רדיוהד אולי היא אכזבה, אבל באמנות כמו באמנות, הכל עניין של טעם. ולגלות לך סוד? אבסולושן אכזב אותי ואני מכירה עוד כמה שמרגישים ככה. (נ.ב - הייתי בהופעה של פלסיבו, אם אתה רוצה לדעת איך היה אתה מוזמן לקרוא. )

Faceless Mole

New member
paranoid android

הקליפ שדיברת עליו הוא "paranoid android" מתוך "ok computer" (שהוא לדעתי אחד האלבומים הטובים בכל הזמנים) אבל באמת שאין מה להשוות בין מיוז לרדיוהד. הקליפ עצמו הוא פריקי לגמרי אבל אל לנו לשכוח: אצל מיוז כמעט בכל קליפ ראיתי סוג של עיוות! ב"מאסל מיוזיאום" כולם בוכים. ב"אנאינטנדד" התמונה מתעוותת לצדדים. ב"פלאג אין בייבי" לכולם יש חוטים במקום גוף. ב"סטוקהולם סינדרום" רואים הכל בצבעים תרמיים. וב"היסטריה" בכלל אין מה לדבר שהוא מעוות. בקיצור קליפים טובים הם קליפים עם אמירה מסויימת. וגם למיוז וגם לרדיוהד יש כאלה בשפע!

Fish in the sea

New member
אוי, חבל. חבל.

"בעוד שמיוז ,היא אחת הלהקות הטובות בעולם!!! אין שום דמיון בכלל לרדיוהד!!" זאת נראית כמו פארודיה לא מוצלחת. חבל, דווקא היו לך כמה ניתוחים נחמדים עד עכשיו, ההודעה הזאת שלך גורמת לי להסתכל עליהם בזווית קצת אחרת. נ.ב- שמעת פעם אלבום שלם שלהם?

gloria23

New member
אממ כן דווקא כן, את o.k computer

תראו אני שונאת להתחיל עם הפלספנות...אין לי דעות על רדיוהד חוץ מהקליפ המעוות שהם עשו...ואני מודה שהם לא הטעם שלי.רק אני לא מבינה את ההשוואה, לא מבחינת הצלחה וכו, אלא , קשה להסביר את זה, אבל אני פשוט לא רואה דימיון,ודי נמאס לי שמשווים אותם כל הזמן אליהם, בכתבה אחת שקראתי קראו למיוז:" רדיוהד למפגרים..." וזה די מעצבן אותי דברים כאלה... חבל שאתה מקשר את הדעות שלי על רדיוהד לניתוחים שלי, כי זה ממש לא נכון לעשות ואתה יודע שזה ממש לא קשור, אבל איך אומרים, כל אחד והטעם שלו...

Fish in the sea

New member
זה דווקא לא עניין של טעם.

ולא קישרתי את הדיעות שלך על רדיוהד לניתוחים, אלא את המשפט הילדותי אותו ציטטתי. מיוז, וזאת עובדה, מושפעים מרדיוהד. אין מה לעשות וזאת בכלל לא בושה. אבל אל תביני אותי לא נכון, אני מאוד מעריך גם את מיוז. בעוד שואוביז (שהוא אלבום מצוין לטעמי) עוד היה נשמע טיפה מושפע מדי (דה בנדס, מישהו?) אז באוריג'ן אוף סימטרי מיוז כבר הוכיחו לטעמי שיש להם הרבה יותר להציע. סוג של אלבום מופת. חבל שבאבסולושן הם הלכו לכיוונים שאליהם הם הלכו ויצרו ללא צל של ספק את האלבום הכי פחות טוב שלהם, ולמעשה את היחידי שלא מספיק טוב.

ramoni

New member
אני אוכל לתת לך את הססמה שלי, בפרטי

אם את רוצה..

למעלה