אתר ישראלי חדש

I Was Hoping

New member
../images/Emo140.giffor junk!

i wanted to ask you if you think it is safe to buy things from amazon. how do you pay? do you put your credit card nomber? is it safe? how long does it take for things to arrive to you? sorry for the english, my computer is broken...

אני יענה לך...

באמזון אפשר לקנות רק בכרטיס אשראי כמו בכל אתר אינטרנט, אין שיטה אחרת. זה ממש בטוח, אין לך סיבה לדאוג, תשאלי אפילו את עדי. ויש שתי אפשרויות, שאת מקבלת את המוצר תוך 2-4 ימים אבל את צריכה להוסיף עוד כסף, כי זה מגיע במטוס. או לחכות שבועיים.... ולרגע שהמחשב שלך לא מבין עברית.... דרך אגב... רושמים number ולא nomber....

j u n k

New member
ועוד משהו

דבר ראשון אני ממליצה לך לקנות בשיטת הדואר הפשוטה ולא לשלם עוד כסף כדי לקבל את החבילה יותר מהר לוקח לזה כשבועיים להגיע בדואר. קניתי שם כמה פעמים והכל הלך חלק ונהדר, זאת חנות לכל דבר ויש להם ביטוח ואין לך מה לדאוג- במקרה שהמשלוח לא הגיע אתה לא תחויב. אמיל- זה רק אני או שזה לא יפה לתקן אנשים על טעויות כתיב טיפשיות?

I Was Hoping

New member
thank you very much!../images/Emo51.gif

God knows what´s wrong with my computer...it refuses to write in Hebrew from some reason, so I´m waiting for my brother to fix it. Thank you very much for the info concerning Amazon, and thank you for correcting my spelling...it´s not like me to make such mistakes! Oh, and thank you junk for protecting me! Ialready love you without knowing you, and not only because of this, I like your personality, I think you are nice. And so are you, Mr. utopia. Actually, everybody´s sooooooooooo nice here!!!

AdiBaba

New member
עוד כמה דברים על אמאזון

אני חושבת שיש עוד כמה שיטות לשלם חוץ מכרטיס אשראי. אבל זאת הדרך הכי נוחה וקלה. אני מרגישה בטוחה מאד להזמין מהם. הם פשוט חברה נהדרת עם תודעת שירות גבוהה. והמלצה. באופן כללי כדי לך לקנות מ-co.uk ולא מ-com. מבריטניה זה מגיע אחרי 3-4 ימים ממתי שהם שולחים. מארה"ב זה יכול להגיע לחודש. אבל את הסינגלים של pi אני ממליצה אולי כן לקנות מארה"ב, כי בבריטניה אין את זה במלאי ואני כבר מחכה יותר מחודש שהם יביאו את זה וזה די מעצבן לחכות.

למעלה