אתר ישראלי חדש

itay777

New member
אתר ישראלי חדש

שלום, כפי שהצגתי את עצמי קוראים לי איתי ואני בן 16 אני מתכנן להקים בקרוב (עוד מס´ חודשים) אתר חדש על אלאניס . רציתי שכל אחד מהמעריצים שלה יתן חוות דעת עליה, למה הוא אוהב אותה? מה הייחוד בה? כיצד הגעתם אליה? מה השיר האהוב עליכם ביותר.... בנוסף רציתי לשאול אם אפשר להשתמש בחלק מהחומר הכתוב בפורום זה לשימוש בבניית האתר? תודה וכפי שכולם יודעים - אלאניס היא מלכה אתם מעריצים ותיקים , אני רק לפני מספר שבועות התוודעתי לשירים המדהימים שלה ולקול המהמם שלה וכבר אני רוצה את כל הדיסקים שלה וכל הפרטים שלה. המצחיק הוא שזמרת כל כך טובה לא מאוד מוכרת בארץ וחבל - טוב ככה זה שלא הופכים למסחרה או לאיזו אחת כמו בריטני ספירס וחברותיה שמוכנות למכור את גופן למען הצלחה ובכלל לא יוצרות את השירים כמו אלאניס. טוב אז אני מצפה לתגובות, תודה... איתי

j u n k

New member
תגובה.

דבר ראשון סחה על היוזמה! דבר שני אני לא חושבת שתהיה בעייה שתשתמשבחומר מהפורום...אבל יש פה מנהלים ותשאל אותם ... ואחרון חביב- אתה ממש לא צודק! בארץ מאוד אוהבים את אלאניס פשוט מי שלא שמע עליה לא יודע מי זאת...לא כמו בריטני שכולם יודעים מי זאת אבל לאו דווקא אוהבים (לאו דווקא מודגש ובאותיות גדולות ). בארץ כל דיסק שלה הגיע הישר למקום הראשון וכל סינגל שהיא מוציאה שזוכה להצלחה בינונית עד נמוכה בעולם- בארץ זוכה להצלחה רבה הרבה יותר מבשאר העולם. ולסיכום....טוב שכך!

היי, איתי מה המצב?!

אם אין לך את כל הדיסקים, אני ממליץ לך לקנות ראשון את supposed former infatuation junkie. דבר שני, אני הגעתי לאלאניס מאחותי (שלא אוהבת אותה כמוני, היא סתם אוהבת אותה...). אני ארשום לך ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש קצת מהשירים שאני אוהב: ironic, head over feet, heart of the house, that i would be good, utopia, bent 4 u ועוד הרבה הרבה הרבה.... נ.ב. מאיפה הבאת את זה שאלאניס לא מצליחה בארץ?! בדיוק לפניי שנתיים היא הייתה כאן לשתי הופעות (בראשון ובקיסריה), וממש אתמול היה רשום באחד האתרים הכי מפורסמים של אלאניס, www.alanismorissette.nu , משהו על ישראל... ולג´אנק, אני ממש לא מסכים אתך. אני מעדיף שלא הרבה יעריצו אותה בארץ (בלב הכי אני חי בסביבה שלא כולם מעריצים אותה...) בעד שיעריצו אותה עוד איזה כמה עשרות מיליונים בעולם...

מה???

אני לא חושב מספר האנשים שיעריצו את אלאניס ישפיע על אהבתי אליה לא הבנתי כלכך את הקשר אוטופיה...

j u n k

New member
מה?!

ולג´אנק, אני ממש לא מסכים אתך. אני מעדיף שלא הרבה יעריצו אותה בארץ (בלב הכי אני חי בסביבה שלא כולם מעריצים אותה...) בעד שיעריצו אותה עוד איזה כמה עשרות מיליונים בעולם... מאיפה קלטת מדברי שאני רוצה שכולם יעריצו אותה?!?!?!?! אמרתי שטוב שהיא לא מוערצת בסדר גודל כזה.. הבנת הנקרא.

אני דווקא כן מעדיף שיעריצו אותה...

... בסדר גודל כזה. תמד שאני רואה ב- VH1 את "מאחורי המוזיקה" ואני רואה את כל הקהל שהיה לאלאניס בהופעות אני מתבאס ואומר חבל שהיא לא באותה סדר גודל הצחלה כמו אז...

itay777

New member
ת ג ו ב ה + ש א ל ה

התכוונתי שבאיזור שלי היא לא מוערצת כל כך וחבל רבים בארץ לא מודעים לכישרון המדהים שלה ולפוטנציאל הענק שממומש בשירים שלה וזה חבל... רוב הנוער מתחבר יותר לזבל נוסח MTV - הם אלו שמפסידים... ובינתיים אני קונה את UNPLUGGED ו URS - יותר מאוחר אולי גם את SFIJ או JLP אני בעיקרון מאלה שסתם שומעים כל מיני שירים... לא ז´אנר מסויים או זמר/ת/להקה אחד/אחת ומאז שהתחלתי לשמוע אלאניס - ה - ת - מ - כ - ר - ת - י כמובן שאתם יכולים להבין אותי... רציתי לדעת מאיפה השיר THE DEATH OF CINDERELLA שיר פצצה שאני שומע עכשיו וגם הבנתי שיש ספר עליה בשם הזה ? ? אני מצפה לDETAILS

j u n k

New member
תשובה.

רק להזכירך גם אלאניס מושמעת ב MTV.. אני מסכימה שיש שם בעיקר זבל אבל לא רק וזוהי החלטה של אנשים האם שווה לשמוןע את כל הזבל רק בשביל כמה דקות של שירים טובים.. לשאלתך: death of cindarella הוא שיר מתקופת ג´אגד שלא ראה אור ולכן אפשר לשמוע אותו רק בהופעות ולהשיגאותו אך ורק מהאינטרנט. הוצא ספר ביוגרפי על אלאניס שנושא את השם של השיר.

itay777

New member
איפה אפשר להשיג את הספר? . . .

יש עוד ספרים עליה בעברית. .. כי ראיתי שהספר הזה יצא מהמלאי בTOWERECORDS ... והאם בכלל הוא שווה משהו? MTV זה יותר כמו בר של חשפניות במקרה של בנות (למעט אלאניס - וטוב שכך)

j u n k

New member
עוד תשובה.

למקרה שאתה מחפש את הספר בארץ....תשכח מזה חח אממ באמאזון את יכול למצוא אותו. וכן הוא נחמד אבל ישן.

מילים לשיר

למישהו יש את המילים לשיר THERE R WORSE THINGS I COULD DO ושל מי השיר במקור? 10X ALOT DAN

AlanisJunkie

New member
יש לי את הפסקול

והביצוע המקורי ממש יפהפה. לפי באפי, שראתה את הסרט 200 פעם, השיר נמצא באיזה קטע שהם נפרדים או משהו כזה. ראיתי את הסרט פעם וחצי, וזה היה לפני המון זמן...

itay777

New member
את יכולה לרשום....

לי את המילים. תודה מראש ומזה זה AIRW - אני מאלה המתחילים ?

תשובה לשאלה הזאת...

השירים של אלאניס ברובם מכילים לא קצת אותיות ובדרך כלל גם שתי מילים ומעלה. אז לא לכולם יש כוח לרשום את כל השיר, אז הם רושמים את האותיות שמכילות את תחילתן של מילה בשיר. לדוגמה, airw זה קיצור של All I Really Want. ככה זה גם באלבומים, JLP - jagged little pill Sfij - supposed former infatuation junkie URS - under rug swept .......

עשיתה בלאגן אחד גדול לעצמך...

אני הייתי ממליץ לך קודם לקנות את JLP ו- SFIJ, ואחרי זה את UNPLUGGED, כל השירים שבאנפלאגד (חוץ מ- uninvited, kop, trtt, npoc) הם משני הדיסקים הראשונים. גם לי יש את death of Cinderella, הבאסה היחידה בשיר הזה הוא שאפשר להשיג אותו רק בהופעות כי אלאניס אף פעם לא הקליטה אותו באולפן...

j u n k

New member
בקשר ל there are worst things..

השיר אכן לקוח מגריז בין הסרטין האהובים על אלאניס היא מספרת שמגיל מאוד צעיר היא הייתה שרהאת השירים ממנו. הוא בוצע ע"י הדמות רוזי- לאחר הפרידה. דן חיפשתי לך את המילים אז קבל: there are worse things i could do than go with a boy or 2 even though the neighborhood thinks im trashy and no good i suppose it could be true but there are worse things i could do, i could flirt with all the guys smile at them and bat my eyes press against them when we dance make them think they stand a chance then refuse to see it through thats a thing id never do i could stay home every night wait around for mr right take cold showers every day and throw my life away on a dream that wont come true. I could hurt someone like me out of spite or jealousy i dont steal and i dont lie but i can feel and i can cry in fact i bet you never knew but to cry in front of you, thats the worse thing i could... dooooooo!
תהנה

למעלה