אתר ייחודי

ForGood2007

New member
אתר ייחודי

שלום לכולם,הקמנו אתר הכרויות ייחודי לאנשים מלאים . אתר ראשון בארץ שפונה לאוכלוסיית האנשים המלאים והשמנים. איך מצליחים לעניין מישהו לפרסום כתבה באיזה שהוא עיתון. אני יודע שיש הרבה אתרי הכרויות, אבל האתר הזה פונה לנישה מאוד מאוד מיוחדת. אמרו לי שצריכים יח"צ, בלי יח"צנים אין כתבה, אין חשיפה. אני מאמין שיש דרך להגיע לחשיפה ולכתבה גם בלי יח"צ. אולי מישהו יכול לכוון לייעץ?

גת וייס

New member
כמה כיווני מחשבה לתחילת הדרך

ראשית - יש לא מעט מדורים שממליצים על אתרים חדשים שעלו. הפופולארי בהם, שמביא איתו ים של גולשים, הוא של אילן יצחייק המופיע ביום ראשון בידיעות אחרונות. במקביל, המדור מופיע גם ב-YNET. האימייל שלו מופיע במדור בעיתון המודפס. כדאי מאוד לנסות לפנות אליו ולמדורים דומים. כדי להגביר את סיכויי הכניסה לעיתון, כדאי מאוד שהאתר קודם יהיה פרפקט. כרגע יש שני לינקים שבורים באתר הבית: דרושים ושאלות נפוצות. בנוסף, יש מעט מאוד דברים שאפשר לצפות בהם באתר מבלי להרשם. חשוב, לדעתי, שתהיה איזושהי הדגמה של מה שקורה אחרי שאתה נרשם. גם עבור אנשים שמתלבטים אם להרשם וגם עבור עיתונאים שאמורים לסקר את האתר, אבל לא יהיו מעוניינים להרשם אליו. הייתי מחכה גם עד שיהיו לך מספר הטבות במועדון, כדי שהאתר ייראה שלם ואטרקטיבי יותר (אם אתה רוצה, אני יכולה לשאול את לקוחותיי אם מישהו מעוניין לתת שם הטבה). מאוד ממליצה לך, כבר מההתחלה, להשקיע גם בפרסום באינטרנט. זאת מכיוון שככל שיהיו יותר נרשמים באתר יהיו לך יותר סיפורים מעניינים לספר לעיתונאים. בהצלחה!

כל הכבוד על היוזמה, בהחלט הראשון בארץ..

יש את הסיפור המופלא של http://overweightdate.com/ אתר שעשה היסטוריה ומופיע בספרות העסקית לגבי החדשנות ופריצת נישות חדשות לתחום שהוא עמוס לעייפה. לגבי חשיפה. אפשר לעשות פעילות שטח, בעיתונות המקומית - בכל עיר יש מקומון קטן, שישמח למידע מעניין וחדשני לספר עליו. יש את התוכנית בערוץ 10, כל פעילות איתם ומולם תעשה לך רק טוב.. בכל עיתוני הנשים אתה יכול לארגן כתבת פרופיל - בתנאי שיש לך סיפור מעניין לספר. (לאשה, את, GO, וכו.. כולל מעריב לנוער..) יש את העיתונות הדתית לאומית - מקור ראשון. גרוזלם פוסט ועוד. האתר מספיק יחודי כדי שיהיה אפשר לדבר עליו. אם אתה רוצה חשיפה, יש מאות אתרים שמקבצים לינקים - צריך להרשם ולידע אותם. יש מאות אתרים של "נשים" אתה יכול לתפוס נוכחות גם שם - לכתוב מאמר, לתת 10 טיפים איך.. וכו.. פעילת שטח אף פעם לא מזיקה.. יש שבוע הבא כמדומני בגני התערוכה יריד נשים גדול. כל פעילות - כולל רק הסתובבות ושיחות יכולים לעשות לך טוב מאד. כל מה שנכתב בלשון נקבה, כמובן תופס לגבי גברים. באתרי פנויים פנויות. לידע שדכניות על קיום האתר. להרשם לאתרים מתחרים ולשלוח לחברים שם הודעות אישיות. או לעשות משהוא משוגע. שהתקשורת כבר תמצא אותך..

ForGood2007 שאפו!!!

רעיון מבריק, כל הכבוד. אל תחסוך ביחסי ציבור, זה יכול לתת לך פוש בהתחלה שיביא אתכם למקומות מדהימים, עם העלייה בכמות השמנמנים בישראל אתם במגמה להצליח ובגדול ושווה לעשות את זה הכי מקצועי שאפשר. בהצלחה!

למעלה