אתר טיולים חדש

galila65

New member
אתר טיולים חדש

אתר חדש לאנשים שמעוניינים להצטרף לטיולים מודרכים, למשל טיול משפחות האתר בשלבי הרצה החנות אינה פעילה מורי דרך ומטיילים המעוניינים לצרף סיפורים (ראה באתר ) מוזמנים לשלוח לאימייל [email protected] למורי הדרך: רבים מהטיולים המצויינים כיום באתר הנם של חברות ציבוריות, הכוונה להחליפן בחברות פרטיות במידה ואתם מארגנים טיולים בתאריכים קבועים ומעוניינים להצטרף לרשימה אשמח לעשות זאת ובחינם צרו קשר דרך האתר טריפ אחר

ראיתי שאתם מבקשים שם סיפורים של מדריכים

ומבקשים להשתמש בשמות בדויים. למה לי לפרסם משהו (חוץ מכשאני רוצה להתווכח בפורומים) בשם בדוי? אני (ואני מניח שגם רוב מורי הדרך האחרים) אשמח לפרסם- עם שם אמיתי, מספר טלפון אמיתי, מייל אמיתי ואתר אינטרנט אמיתי.

galila65

New member
תשובות

אני מורת דרך במקצוע , שנים אחרונות לא עסקתי ממש בהדרכה, גרתי כמה שנים בגליל עליון ולא מזמן חזרתי למרכז אשמח לקבל את כל הפרטים האמיתיים שלך מצורפים לסיפורים שמות בדויים לגבי מטיילים ובכלל אנשים שאתה כותב עליהם , אין צורך שמישהו יזהה את עצמו וכ'ו..

galila65

New member
גם מאמרים

בנושאים שונים שקשורים לטיולים על משפחה בטיול כללי זהירות תצפיות התנהגות בטיול חילוץ ציוד לטיול כל נושא מעניין שאינו מסלול טיול פרופר לציין את הפרטים לכם כמובן לצורך פרסום

למעלה