אתר טוב

• פותח הנושא dbzo
  • פורסם בתאריך

dbzo

New member
אתר טוב

תבנסו לאתר הדרגון בול זי הטוב ביותר ותגידו לי מה אתם חושבים או שתלחצו על rank me שבצד שמאל ואז זה ישאל אותכם האם אתם רוצים לדרג את האתר תלחצו על כן ואז תדרגו אותו לפי הבחירה שלכם www.d-b-z.kef.li

ל-ע-ז-ז-ל!!!

אנשים קצת רחמנות דאמט'!!!! אני בטוח שהוא לא בנה את האתר בשביל שהוא עצמו יסייר בו כל היום... הוא בנה אותו בשביל אנשים שרואים את הסדרה בערוץ 6 מה אסור??? גם האתרים הגדולים יותר משתמשים בכינויים כמו "מקיטה"... ואני מדבר אליכם בכנות ואני אומר לכם שאני לפחות לא הייתי מצליח לבנות אתר טוב יותר... זה בסדר לומר לו שהאתר גרוע אבל ככה לקטול אותו?? סך-הכל בנה אתר... והוא לא טוב אז אפשר פשוט לומר שהוא צריך לשפר אותו וזהו!

humi

New member
אההה לא משהו...

טוב האמת היא שזה ממש לא אתר טוב כל כך טוב בכלל לא טוב נו טוב האתר הכי גרוע שראיתי

לא היית כאן כבר

וכל הפורום קטל אותך? בחיי, כמה שזה היה מצחיק!
אז למה אתה חוזר? לא שיפרת כלום! רק העיצוב השתנה והדבר הזה בראש העמוד ששכחתי איך קוראים לו, שמת אחד מקורי במקום לגנוב. זה טוב ויפה, אבל האתר שלך עדיין מחורבן, ומצידי האתר יישאר גרוע עד שתפסיק לכתוב שם מקיטה (לא שאני נגד שמישהו יגיד את זה, אבל אם הוא אומר מקיטה אז כפי הנראה הוא מכיר את הגרסא העברית בלבד ולכן האתר דפוק), וגם במדריך פרקים: יש פרק בשם גוהאן מכיר חבר, אחריו פרק בשם סליחה אדון רובוט ואז שוב פרק בשם גוהאן צ'אן מכיר חבר!!! ובסאגת נאמק כל הפרקים מבולבלים! ממתי הפרק טאצ'דאון על נאמק בא אחרי הפרק מי הוא מי? וממתי האגדה של הסאייאנים, פרק ששייך בכלל לסאגת סאייאן, בא אחרי הפרק הבריחה מדודוריה, ועוד בסאגת נאמק?!

פיקורו

New member
האתר שלך פשוט לא מוסיף כלום

יש מספיק אתרים כאלה. תעשה אתר מיוחד עם דמות משל עצמה, זה לא חכמה לראות את הפרקים ואתרים אחרים ולעשות עוד אחד. אבל העיצוב דיי נחמד

רק בעיה אחת:

האתר לא שלי, פעם הבאה תכתוב את ההודעה שלך כתגובה להודעה הראשית, כי אתה מדבר אל מי שכתב את ההודעה הראשית, ולא אל מי שכתב את ההודעה הזאת, שזה, במקרה, אני. מובן?

רק בעיה אחת:

האתר לא שלי, פעם הבאה תכתוב את ההודעה שלך כתגובה להודעה הראשית, כי אתה מדבר אל מי שכתב את ההודעה הראשית, ולא אל מי שכתב את ההודעה הזאת, שזה, במקרה, אני. מובן?

פיקורו

New member
רייסט אולי תכין רשימה של חוקים

שנדע כולם איך בדיוק אתה רוצה שנכתוב הודעות פה בפורום. כי אני ממש לא מבין מה אתה רוצה.

למה אתה לא מבין?

במילים פשוטות-פשוט תשרשר, זה יהיה הרבה יותר קל לכולנו. וזה לא איך שאני רוצה שתכתבו, פשוט ככה צריך כי זה הרבה יותר קל והרבה יותר נוח, ואני בטוח שכולם יסכימו איתי.

פיקורו

New member
"כולם" זה כולל אותי?

וזה באמת לא כזה משנה אני פשוט שם את ההודעה בהמשך הרשימה, מי שקורא גם ככה קורא את כל ההודעות החדשות והוא יודע לעשות 1+1 אבל אתה צודק, אני אשתדל מעתה להצמיד את ההודעה למקומה המתאימה למען הסדר.

Shinobi

New member
ולאישתו של גוקו קוראים צ'יצ'י לא

לא ציצי והאילן יוחסין לקוח מאתר אחר והמדריך פרקים שלך כל כך ריק ועם טעויות שאפילו לא תיקצרת את הפרקים האלה תפרסם את האתר שלך מתי שהוא יהיה באמת מוכן

roychu

New member
עם כל הכבוד,

עיצוב נחמד? נו באמת, מה אתה מפגר? הטקסט הירוק על רקע תכלת, נוראי ובלתי קריא, רקע שלא מתאים לרזולוציות גבוההות, לוגו (שהוא בכלל לא לוגו) מזעזע, צבעים ואפקטים מיותרים. נחמד?!

ל-ע-ז-ז-ל!!!

אנשים קצת רחמנות דאמט'!!!! אני בטוח שהוא לא בנה את האתר בשביל שהוא עצמו יסייר בו כל היום... הוא בנה אותו בשביל אנשים שרואים את הסדרה בערוץ 6 מה אסור??? גם האתרים הגדולים יותר משתמשים בכינויים כמו "מקיטה"... ואני מדבר אליכם בכנות ואני אומר לכם שאני לפחות לא הייתי מצליח לבנות אתר טוב יותר... זה בסדר לומר לו שהאתר גרוע אבל ככה לקטול אותו?? סך-הכל בנה אתר... והוא לא טוב אז אפשר פשוט לומר שהוא צריך לשפר אותו וזהו!

למעלה