אתר חדש בעיקבות האלבום החדש אני עובד עכשיו על אתר חדש לכן יהיו שיבושים . אני מקווה שתיתנו דעתכם .
T tzvira New member 17/9/06 #1 אתר חדש בעיקבות האלבום החדש אני עובד עכשיו על אתר חדש לכן יהיו שיבושים . אני מקווה שתיתנו דעתכם .
T tzvira New member 18/9/06 #3 הופעה בחולון http://www.hit.ac.il/conferences/b06/bogrim06.pdf ולאתר שלי www.ethnix.150m.com
T The Experience New member 18/9/06 #5 כנראה הערב רק לבוגרים..אבל.. אני מבקש לא ליצור קשר עם המכון,אני כרגע בבירורים איתם בנוגע להופעה.. תחיזוק אצבעות
כנראה הערב רק לבוגרים..אבל.. אני מבקש לא ליצור קשר עם המכון,אני כרגע בבירורים איתם בנוגע להופעה.. תחיזוק אצבעות
T tzvira New member 18/9/06 #6 דיברתי עם בן דוד שלי בן דוד שלי לומד שם אבל הוא בשנה אחרונה עדיין לא בוגר אולי או יוכל לסדר לי כרטיס אבל זה גם אולי. אני מקווה שיהיו כמה בוגרים שלא ירצו ללכת ואני יוכל לסדר כמה כרטיסים לכם.
דיברתי עם בן דוד שלי בן דוד שלי לומד שם אבל הוא בשנה אחרונה עדיין לא בוגר אולי או יוכל לסדר לי כרטיס אבל זה גם אולי. אני מקווה שיהיו כמה בוגרים שלא ירצו ללכת ואני יוכל לסדר כמה כרטיסים לכם.