אתר חדש

goote

New member
אתר חדש

כחול ולבן - מדריך העסקים הישראלי האתר נועד לקדם ולפרסם מוצרים ושירותים כחול לבן. נראה לי שיהיה קל ליחצן אותו כי הוא ציוני וקהילתי אבל צריך קשרים להגיע לסיפור טוב... מחכה לעצות ותגובות וספרו ללקוחותכם האתר מפורסם בגוגל המחירים זולים והכניסות מתגברות כל יום חג שמח www.kvl.co.il

oshpigel

New member
אתרים יש מיליונים ......

פנה לאביטל יוגב ותבנו יחד אתר המתאים לקהלי יעד. השקעה בתחילת הדרך שתביא תוצאות. היא קוסמת

oshpigel

New member
רבים בונים אתרים

רבים בונים אתרים וזה לא חוכמה. יש לי אחות קטנה - נפלאה בבנית אתרים, החוכמה היא להיות שונה ומיוחד. תפקידנו בפורום לנסות ולסייע ולכן אני חושב שכדאי להמליץ על הטובים ביותר. כמו שאני מציע ללקוחותי את הטוב ביותא - אותי ..... אני מציע למי שצריך סיוע ולא מעוניין לפזר את כספו לשמיים להשקיע וללכת לטובים ביותר כי כולנו כבר יודעים שהקמת אתר זה שטויות. הקמת אתר שיקדם את הארגון או יביא את התוצאות הרצויות זה כבר הרבה יותר קשה.

kvl

New member
מה שמיוחד בו הוא...

שמדריכי עסקים יש הרבה אבל למעשה כל העסקים נמצאים כבר בדפי זהב אך הבידול של האתר שלי שהוא לא לוקח את כל העסקים אלא פונה לאוכלוסיה שאכפת לה לקנות מוצרים כחול לבן ולהחזיר אנשים למנהג הזה שנהוג גם בכל העולם - לקנות תוצרת מקומית. וליחצנים שביניכם - מי שמוכן לעבוד תמורת אחוזים מהכנסות האתר מוזמן לפנות שבוע טוב www.kvl.co.il

../images/Emo2.gifהאם ערכת סקר שוק לבדוק את

האטרקטיביות של הרעיון? כלומר, האם השוק של האנשים שחשוב ועקרוני להם לקנות רק כחול לבן מספיק גדול? ועכשיו עוד כמה שאלות: בעידן הגלובלי בו אנו נמצאים, איך אתה מגדיר חברה כחול-לבן? האם חברות ישראליות כמו קסטרו או פוקס, אשר מייצרות בחו"ל, נכנסות אצלך לקטגוריה או נשארות בחוץ? בעל חנות תל-אביבי, אשר מחצית ממרכולתו מיובאת, ומחצית היא תוצרת הארץ - האם הוא בפנים או בחוץ? בקיצור - יש לי תחושה שהרעיון נחמד וציוני, אבל בתור העמוד העיקרי עליו נשען האתר, אני לא בטוחה שהוא מספיק חזק ויציב, גם ברמת הקונספט וגם מבחינה עיסקית. בכל מקרה - שיהיה לך בהצלחה.

kvl

New member
לא אבל

אשמח אם תספרו על האתר ללקוחות שלכם ותיראו כמה הם היו מוכנים לשלם עבור פרסום באתר ואם הוא מדבר אליהם. תודה כחול ולבן - מדריך העסקים הישראלי www.kvl.co.il

למעלה