אתר חדש

yardenw

New member
אתר חדש

שלום לכולם, קוראים לי ירדן ויש לי אתר חדש...! הכתובת היא: www.girl10.tipo.co.il מקווה שתכנסו ותהנו! ירדן

וווווויייייייי../images/Emo181.gif

איך הם מעזים?
הם לא יודעים על מה הם מדברים האטומים האלה!

תרגעו אנשים!!!!!../images/Emo108.gif

בהתחלה כשקראתי גם לי עלה הפיוז.....עד שראיתי מי כתב את זה.... נו באמת אלה הכותבים הכי גרועים בהיסטוריה!!!!!!!!לא מצאתי טור אחד שלהם ששווה קריאה !!! אלה סתם אנשים חסרי חיים שמעבירים את התסכול שלהם מהחיים דרך השורות.....פחחחחחחח אנשים אומללים.....רחמים עליהם!!!

2maya

New member
זה ממש לא נכון!!!

מיכאלה זאת הטלנובלה הכי טובה שהיתה ותהייה הם לקחו את השחקנים הכי טובים שיש כדי לגרום למיכאלה להיות הדבר הכי חם כיום

מי לעזעזל כתב את הדבר הזה?!!!!!../images/Emo12.gif

הוא דורש מכות!!!!!!
כלבים בני כלבים!!!!!!
מה זה אמור להביע???????????????????
איך הם יכולים להחפיש את הסדרה ה100מת מיכאלה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

חברי שכל מטומטים!!!!!!

יש שם עלילה מדהימה ונראה את מי שיגיד שלא!!!!!!!!!!!! מפגרים כאלההה גררררררררררררררר הם לא יודעים מה הם מדברים!!!!!!!!!!!!!! הם לקחו ת'שחקנים הכי טובים יש שם קצת צוחקים אבל זאת הסדרה הכי טובה שהייתה ותיהיה בארץ!!אז זלא יזבלו לי ת'מוח!!! מטומטמים מפגרים יצורים חסרי שכל!!!!!!!! מצטערת אני מרוקאית הפיוז עלה לי!!!!!!!!!!!!!!! כלבים בני כלביםםםםםםםםםםם סליחה אני מקללת את הכלבים! גרררררררר אני עצבנית רצח!!!!!!!

HaDaRoSh

New member
../images/Emo46.gifגרררררררררררררר ../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

שמישהו יחזיק אותי!!! הדם עולה!! גרררררררררר
אוכלי כריות!

מי שם עליהם?

פחחחחחחח סתם זוג לובשי בוקסרים הפוך!!! שילכו להתכופף בטורקיה......חחחחחחחחחחחח

HaDaRoSh

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחח אויי זה היה טוב חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

Cutee

New member
תגובהה../images/Emo3.gif

הכתבה הראשונה סתם סתומה..אנשים מפגרים כתבו אותהה והם סתם מגעילים והכתבה השנייה קצת פחות נוראית ... אבל לא עד כדיי כךך משעמם ליי !! :( כל מי שנמצאא כאן תנו אות חיים וכנסו לצאטט
<-מתה עליוו

למעלה