אתר חדש

kraveh

New member
אתר חדש

שלום לכולם. אני שמחה וגאה לספר לכם שסוף סוף האתר החדש של "יישומים גרפולוגיים" עלה לאוויר. אני מזמינה את כולכם לשוטט בו ולהעיר הערות בונות.. אני אשמח הכתובת היא: www.kerenraveh.co.il בברכת יום שלישי פעמיים כי טוב קרן רווה גרפולוגית מוסמכת

shamon51

New member
המתחיל במצווה אומרים לו ../images/Emo35.gif

גמור... כזכור לי (ראי עמוד 2 בפורום) פתחת קרן רווה נושא של "אתיקה" אבל לא השלמת את תגובתך לכל המשתתפים. תודה מראש, שמעון

היי קרן, יופי של אתר עשית: אסתיטי

נעים לשוטטות, קל להתמצאות ואפילו קצת אירוטי.. אז באמת מכל הלב שיהיה בהצלחה. קיבלתי את ה מייל שלי לפני כמה ימים ? כי לא השבת. להשתמע

kraveh

New member
אירוטי???

קיבלתי את המייל, תודה גם לי יש סיפורים מעניינים - בהזדמנות כשתהייה במרכז. אתה חייב להסביר לי מה התכוונת באירוטי, הרסת אותי..

תיכנסי ל "התאמה זוגית", תעיפי מבט

בזוג המאוהב, במבטים, בעינים ובפרח ותביני למה נחה עלי השראה רומנטית. לא נראה לך שהשלב הבא אצליהם יהיה אירוטי יותר ?

kraveh

New member
נראה לי רומנטי ולא אירוטי

אבל אם יש באמתחתך תמונה שנראה לך יותר מתאימה - שגר נא אלי ואמקם אותה במקום הקיימת..

חמודל'ה, התמונה באמת רומנטית אבל

לפי המבטים שהם מחליפים הדמיון שלי אמר לי שזה או טו טו הולך להיות 'חם'. אז תשאירי אותה, אולי תחליפי את הפרח ? הייתי שולח לך איזה תמונה שלי אבל היות שהשלב הרומנטי הוא די קצר אצלי אני גם לא מוצא פנאי להצטלם. יש לי כמה תמונות של 'כמעט פיצוץ' את רוצה למקם אותה תחת הכותרת "ייעוץ לזוגיות ושלום בית" ?

למעלה