אתר חדש!!!

amitworld

New member
אתר חדש!!!

יש לי אתר חדש , אני מבקש את תשומת ליבכם לומר לי את דעתכם עליו בבקשה רישמו לי תגובות והצעות לשיפור בתודה Amit-World

naamana

New member
ביקורת בונה

בלי להעליב אף אחד, אבל האתר בנוי בצורה מאוד מבולגנת, גודל הפונטים ענק ולשים רקע במיוחד כזה זה דבר מאוד מיושן.

anat30g

New member
אתר פרטי

האתר בהחלט לא נוראי... הרקע והפונטים בכלל לא הפריעו לי... כשאדם בונה לעצמו "עולם" - כמו שהצהיר בעל האתר - הוא יכול לעשות זאת איך שבא לו... האתר הזה הרי לא ישמש עמוד בית לאף אדם פרט אולי לבעל האתר ולכן מה שנעים לו וטוב לו יכול להופיע שם... בכל גודל וצורה. מה שכן חשוב זה תכנים - אתר צריך תוכן. מאחר וזה אתר אישי - עולם פרטי - התוכן יכול להיות אישי - החל מאלבום תמונות ועד סקירה פרטית של סרטי אימה... דווקא הפרטים השוליים וה"כאילו" לא חשובים של החיים שלנו כאנדים פרטים הופכים אותנו למיוחדים ושונים מאחרים. אם בחרת להקים לך אתר שאתה מצהיר עליו שהוא "העולם" שלך - תן לגולש הצצה לתוכו... ספר על עצמך - כי אתרי "שירותים", "הורדות", "סקריפטים" וכו´... יש באינטרנט במאות!!!! ענת

תוסיף קוד ISO לעברית.

בדף של מנועי חיפוש העברית לא תקנית. אם אתה צריך עזרה בזה תגיד לי. אתר לא רע ! מהיכן ה"מסך הנע" במרכז? אוריאל

yair24

Member
מסייטקסט

אתה יכול ללחוץ על הלינק שיש בו מתחת ולהירשם שם ולקבל גם אחד יאיר צוות "המפתח לבית הספר"

galitay

New member
אז ככה

מבחינת גרפיקה: לא משהו, לא כל כך מלהיב, וגם בכל בלאגן, קצת מפריע לעיניים, והרקע לא משהו. מבחינת תוכן: חוץ ממך ומאיתנו אף אחד לא יכנס לאתר שלך מהסיבה הפשוטה אם מישהו יחפש אחד הדברים האלה הוא יכנס לאתר מקצועי עם דומיין ויש בו מיליון דברים מאותו הסוג שחיפש. זו הערה לכולם: אל תבנו אתרי תוכן כאלה ותצפו שיכנסו אנשים, הם טובים בשביל התרגול העצמי שלכם! בקיצור אם אלתה רוצה אתר שיכנסו אליו אנשים אתה צריך רעיון מקורי !

yariv~2

New member
יש לך מלא מלא טעויות קוד!

תתקן אותם! כל שניה שגיאה! לא יכלתי לבדוק איך האתר נראה בכלל (בהגזמה..)

למעלה