אתר חדש

bartal4

New member
אתר יפה מאוד

האתר יפה מאוד ומיוחד בצורה שמושכת את העין נוח מאוד וידידותי . לא מצאתי אפשרות לראות את האתר באנגלית . לטעמי , הריבוע הקטן שבו ההודעות הרצות , פוגע מעט בעיצוב ואולי כדאי למצוא לו מקום אחר או לשנות את הרקע שלו . התכשיטים יפים מאוד ומצולמים היטב. נראה שקל ליצור קשר . אני הייתי שוקל להוסיף שם לכל תכשיט ,זה מוסיף לדעתי משהו ... עכשיו אם אפשר לשאול איפה בנית את האתר וכמה עלה ? תתחדשי ובהצלחה ברוך

תודה

תודה על ההתיחסות וההערות אקח לתשומת ליבי בנתה לי את האתר בחורה בשם איריס מטבעון אם תרצה פרטים אשמח למסור לך

bartal4

New member
כן אני אשמח

אני מתחיל לבדוק את האפשרות לאאתר טוב (לכבוד 2010 המתקרבת אלינו לטובה) אם תוכלי לומר לי כמה עלה האתר ועוד פרטים על העלות כו צילומי התכשיטים וכו , אני מאוד אשמח . חוץ מזה ראיתי שאין לך חתימה וגם בכרטיס שלך אין הפניה לאתר החדש חבל..... הצעתי לך לעבור בכל הרשתות שאת נמצאת ולהוסיף את הקישור לאתר . מעבר לזה אני אשמח לדעת למה בעצם פתחת אתר , האם רק לצורך שיווק או את משתמשת בו גם באתרי מכירות ? מקווה שיהיה לך כח להשיב על הכל... את יכולה לכתוב לי פה בתגובות או לשלוח לי מייל (מופיע בחתימה שלי ) תודה ושוב בהצלחה ברוך .

HayaBee

New member
../images/Emo245.gif../images/Emo240.gif האתר מוצלח , תתחדשי

מזמינה אותך להוסיף את כתובת האתר לחתימתך, כולל טלפון ואימייל. העצה של ברוך טובה בענין שם לכל תכשיט, אני הייתי מוסיפה או רק מספר קטלוגי, על מנת שתוכלי לקבל פניות למוצרים ספציפיים.
חיה

למעלה