כן,הפרקים הראשונים היו על הפנים.
הפרק הראשון היה זוועתי.בקושי דיברו בו ולא ממש הבנו ממנו משהו.גם הפרקים שאחריו היו חלשים לדעתי.ובגלל שבהתחלה לא קראתי תקצירים לא הבנתי כלום ולא הבנתי מה הכותבים רוצים ממני....זה לא היה ממש ברור בהתחלה לדעתי שמויש ועמליה נשואים ושגיא הוא הבן שלהם,ושפיצ'ו הוא האבא של תומר.... וגם כל הזמן נראה שהכותבים מנסים להוביל לעלילה מסויימת ואז מתחרטים....בהתחלה חשבתי שנופר בהריון,כי היא הקיאה ודיברה על ילדים לפחות פעמיים...בהמשך זה נראה כאילו היא תהפוך לבולמית אבל גם זה לא קרה.... ובתחילת הסדרה,כשקים תפסה את מויש והרצל ביחד חשבתי שעכשיו היא יכולה לסחוט את מויש כדי שייתן לה להנחות את הטקס,ואז במקום זה הכותבים הורגים אותה..... אבל בהמשך הסדרה באמת נעשתה נורמלית עם עלילות ברורות וגם השחקנים שיחקו ממש טוב,שזה יפה,כי יש שם הרבה דוגמנים שלא למדו משחק. לקראת הסוף הסדרה באמת נעשתה מעולה ומותחת.אני די מסכימה איתך בקשר לדיאלוג של אריר ודנה.הוא באמת נראה לא קשור כזה....אני דווקא חשבתי שאריק ירים את הקול שלו ויצרח,ושדנה תצרח עליו בחזרה.אבל יכול להיות שאריק עדיין לא התאושש מכל מה שעבר עליו,ועדיין היה בהלם. וברור,אני מסכימה עם כל מילה לגבי פרק 35!