אתר חדש

יש עכשיו בערוץ הילדים סרט כזה של ברבי

סיפורי ברבי כאלה ויש נסיך או משו כזה ועשו אותו מאאאזה דומה לאמיר!!! לפי דעתי..
אמא שלי אמרה שהשתגעתי!! אבל מה אני יעשה?? הוא באמת דומה לאמיר!!!

oOosapiroOo

New member
חחחח התחרפנתתתת....!!!

אני מחורפנת עוד מאתמולל....השקו אותי ביין מה אני יעשה?חעחע מי ראה בובות היה פרק אחרוןן...איזהפ פרק יפה היה אלוהיםםםם מרי זכתה לדוגמנית השנה:]]

oOosapiroOo

New member
כןן אני ראיתי חעחע סתםם ניראה לך שאני

ייראה ברביותתתתת????????חחחחחח וואיי כולי נישרפתי מהשמש שורףף לייי:[ אני אדומה כמו עגבנייה

חח למה זה דווקא נחמד../images/Emo6.gif יא רייט!! איכסס

אני רואה את זה רק בגלל שאין לי משהו אחר לראות וגם כי ראיתי שהנסיך דומה לאמיר.. שאגב זה מסתדר יפה-נסיך=אמיר

oOosapiroOo

New member
נכוןן..אבל אני כבר לא ממש

זוכרת איך הייתה ההתחלה...חח ואת הפרק עם אמי ראיתי מיליון פעם ב-וי או די

ראיתי אתמול בVOD

אני ממש מסכימה איתך אורנית הפרק הראשון היה נראה כאילו הסידרה הולכת להיות על הפנים אבל כנראה שזה היה רק הפרק הראשון ושאר הסידרה היתה מעולה והקאסט נהדר. אבל הפרק אתמול מאוד איכזב אותי כי ציפיתי לדיאלוג הרבה יותר ארוך בין אריק ודנה כשהוא יגלה שהיא הרוצחת ובסופו של דבר זה ממש לא קרה וזה לדעתי הרס הכל. אבל הפרק של הסידרה היה ללא ספק פרק מ'ס 35

כן,הפרקים הראשונים היו על הפנים.

הפרק הראשון היה זוועתי.בקושי דיברו בו ולא ממש הבנו ממנו משהו.גם הפרקים שאחריו היו חלשים לדעתי.ובגלל שבהתחלה לא קראתי תקצירים לא הבנתי כלום ולא הבנתי מה הכותבים רוצים ממני....זה לא היה ממש ברור בהתחלה לדעתי שמויש ועמליה נשואים ושגיא הוא הבן שלהם,ושפיצ'ו הוא האבא של תומר.... וגם כל הזמן נראה שהכותבים מנסים להוביל לעלילה מסויימת ואז מתחרטים....בהתחלה חשבתי שנופר בהריון,כי היא הקיאה ודיברה על ילדים לפחות פעמיים...בהמשך זה נראה כאילו היא תהפוך לבולמית אבל גם זה לא קרה.... ובתחילת הסדרה,כשקים תפסה את מויש והרצל ביחד חשבתי שעכשיו היא יכולה לסחוט את מויש כדי שייתן לה להנחות את הטקס,ואז במקום זה הכותבים הורגים אותה..... אבל בהמשך הסדרה באמת נעשתה נורמלית עם עלילות ברורות וגם השחקנים שיחקו ממש טוב,שזה יפה,כי יש שם הרבה דוגמנים שלא למדו משחק. לקראת הסוף הסדרה באמת נעשתה מעולה ומותחת.אני די מסכימה איתך בקשר לדיאלוג של אריר ודנה.הוא באמת נראה לא קשור כזה....אני דווקא חשבתי שאריק ירים את הקול שלו ויצרח,ושדנה תצרח עליו בחזרה.אבל יכול להיות שאריק עדיין לא התאושש מכל מה שעבר עליו,ועדיין היה בהלם. וברור,אני מסכימה עם כל מילה לגבי פרק 35!

oOosapiroOo

New member
חחח תיהיה בריאה

בואי נגיד בין 1 ל 10 הוא דומה לו אממממ 500- חחחח סתם אולי טיפה לא יודעתת בעצם אפילו לא טיפה..!!

האמת שהוא קצת דומה לאמיר

אבל בתקופת היי פייב ממש בהתחלה ובלי הזקן הצרפתי ואפילו יותר דומה לאמיר כשהוא היה בן 17 אבל לאיך שהוא נראה עכשיו אין כ"כ דמיון.

למעלה