אתר חדש

jnorbach

New member
אתר חדש ../images/Emo92.gif

שלום לכולכם, רציתי לידע אתכם אודות אתר שפתחתי בנושא ליקויי למידה. כתובתו: WWW.add-syndrome.co.il אשמח אם תכנסו, תקראו ותשלחו אלי את תגובותיכם. אני מקווה שהוא יהיה לעזר לכם, כי זו היתה כוונתי. כתובת נוספת שלי לשאלות בנושא: [email protected] מצפה לכם, נחמה

אשלונית

New member
אתר

האתר פשוט מקסים באמת! והוא גם מעוצב ממש יפה!. הקישורים שם, למרות כל החיפוש המעמיק שלי בעבר, לא היכרתי אותם, ויפה פתחת את עיניי למחקרים ומאמרים חדשים. באמת כל הכבוד, במיוחד העקרון שהא בעברית! השלמת מה שאני מנסה לעשות הרבה זמן (חוסר זמן שלי לא מאפשר לי). כל הכבוד!!!. אשלי.

@זהר@

New member
לגבי דף המונחים

אם אפשר להעיר כמה דברים. ישנה טעות במונח היפרטניה (בעיות שרירים), זה לא "היפר" אלא "היפו". המשמעות של "היפר" זה לא חולשה אלא להפך. (ד"א, מה הקשר של זה ל ADD?) אם כבר פירטת לגבי דיסלקציה, היה מומלץ שתפרט גם על אחרים מהמשפחה שלה, לדוגמא דיסגרפיה, דיסקלקולציה וכו´. ובכלל, יש לך שם סעיף של ליקוי למידה ולפי דעתי היה מומלץ להכניס את כל ההגדרות הנ"ל תחת אותה הגדרה של ליקוי למידה. האתר עצמו נעים מאוד לעין ונחמד מאוד לראות אתר על הנושא בעברית. עוד לא עברתי על שאר האתר עדין, אני אעבור עליו מיד. אם תרצה אני אעיר עוד הערות אם יהיו לי.

@זהר@

New member
עוד משהו קטנטן

לגבי המונח ריטלין. לפי מה שטוענת הנוירולוגית שלי המינון המקסימלי המותר הוא 1 מ"ג לכל קילו משקל ולא 1.5 מ"ג, אבל אני משארת שיש כל מיני דעות בענין. בכל מקרה, אני חושבת שכדאי לך להוסיף שם גם את ריטלין SR שהוא ריטלין בשחרור איטי שמגיע במינון אחר ונמצא בגוף יותר זמן. בהצלחה

jnorbach

New member
לזהר

תודה על הערותיך. את המונח אני אתקן עוד הערב. לגבי דיסגרפיה וכו´ תוכלי למצוא במאמרים. אבל הצדק עמך ואני גם כן אוסיף זאת וכך גם לגבי ריטאלין SR. לגבי המינון, אכן כפי שאמרת. יש דעות לכאן ולכאן. כל המונחים הקשורים לליקויי למידה הוכנסו תחת קורת גג אחת במאמר. בכוונה נתתי פירוט לגבי מונחים שונים שכן רבים שואלים ספציפית לגבי מונח זה או אחר. תביני שיש רבים שלא מוצאים ידיים ורגליים בנושא. אני אשמח לקבל כל הערה שנראית לך. נחמה

למעלה