אתר חדש שפתחתי

אתר חדש שפתחתי

ככה אני וחברים שלי ישבנו על האתר הזה מלא זמן והתוצאות מדהימות
http://www.gitaratabs.com/

האתר הוא אתר ללימוד נגינה על גיטרה למתקדמים וגם לחלשים

מה ניתן למצוא באתר עד עכשיו?

טאבים לשירים חדשים כל יום נוספים חדשים

לימוד גיטרה באמצעות התוכנה GUITAR PRO

אקורדים ומילים לשירים בעברית ובלועזית

למתחילים- הכרות והקדמה ללימודי גיטרה

אז כנסו ואם האהבתם תמיד כיף לשמוע

ואם בא לכם נשמח גם לליקים בעמוד הפייסבוק שלנו

https://www.facebook.com/Gitaratabs?fref=ts

GuyOA

New member
איי נופר...

איזה כיף שיש מישהי שעושה את עבודת הנימוס והנחמדות בפורום

Musicbyori

New member
קודם כל בהצלחה!(נאום קצר בפנים
)

עכשיו, הייתי רוצה לתת לך ביקורת בונה על החומר שכתוב באתר.. אני מקווה שתקבל את זה בהבנה ובצורה בוגרת

יש לי רק דבר אחד מרכזי בתכלס..
הקטע שכתבת על שיטת התווים על גיטרה..
אתה מסתכל על הכלי הזה בצורה לא נכונה, וגם הופך את הלקוחות שלך לאנשים שלא יקחו את הכלי הזה בצורה רצינית מספיק אף פעם..
אל תשתמש במונחים כמו "נוח יותר" "קל יותר לקרוא" "לא צריך ללמוד מה כל תו מסמן" וכו'..
אני מנגן גיטרה ככה וככה שנים(זה לא באמת משנה,אני לא בא לנסות להוכיח שום דבר..רק דעה)..התחלתי ללמוד מוזיקה במכללה לפני שנה ורק שם למדתי לקרוא תווים ותאוריה מוזיקלית בכלל..
שמע, אם יש משהו שפיתח אותי כמוזיקאי,מעבר כלנגן.. זה קריאת תווים, הבנה של הדברים ש"מאחורי הקלעים"..
התחלתי ללמד ילד בן 10 גיטרה,מאפס, ואני מלמד אותו גם תווים,בנוסף לטאבים,אבל שידע תווים..זאת השפה של המוזיקה,לא כמה מספרים(עם כל הכבוד לטאבים).. אם אתה רוצה לפתח דרך האתר הזה גיטריסטים שירצו לעשות עם הידע הזה משהו,כדאי שלא תגרום להם לוותר ולחשוב שמשהו הוא זניח לפני שהם בכלל ניסו.. אני ממש יכול להבין למה אתה כותב את זה שבתכל'ס זה לא לגיטרה..אבל טאבים זו שפה שנבנתה בשביל ללמד גיטרה בצורה קלה יותר..אבל בגלל זה למדתי רק השנה לדעת מה זה אקורד מוקטן/מוגדל/Maj7/7b5 וכו',למרות שידעתי לנגן אותם תמיד..
בקיצור, חפרתי...אבל זה הבסיס להכל.. אני חושב שללמוד כלי נגינה זה משהו מאוד מאוד מאוד יפה וחשוב ואם כבר עושים את זה אז עד הסוף..

Musicbyori

New member
ועוד משהו

אל תעתיק דברים מwikipedia.. רק לפי הצורה שבה הדברים כתובים("תורת האקורד") ,התמונה של האקורדים בתווים, והביטויים שקשורים לתיאוריה (קווינטה,טרצה) אפשר לראות שזה מועתק משם.. זה סתם מוציא את האתר רע..

למעלה