אתר חדש שעומד להפתח
אהלן, אני גיל, בן 20.
כמו כל מי שפה כנראה חזק בעניין של הסדרה.
אני בונה אתרים,ועכשיו אחרי הפרק המשוגע שיצא, הבנתי כמה אני רוצה להקים אתר-בלוג חדש שיעסוק במשחקי הכס.
באתר יהיה דבר ראשון את כל העונות לצפייה ישירה והורדה על שרת פרטי שלי בלי פרסומות.
דבר שני זה פורום ובלוג שבו אנשים יוכלו להביע את הרגשות שלהם והדעות שלהם מהסדרה.
יש לי כבר תשתית ושלד בנוי של אתר.
מה שאני מחפש זה ככה -
אנשים צעירים שמעורים בסיפור ובסדרה אשר מעוניינים לכתוב פוסטים אודות הפרקים שיוצאים \ יצאו - בתשלום !
מעצב שיש לו חוש וחיבור לסדרה עצמה אשר מעוניין לעצב את האתר והפורום - בתשלום !
כמובן גם פידבקים על הרעיון שלי יתקבלו בברכה - לחבר את כל המעריצים ביחד ושתהיה פלטפורמה טובה להשגת כל הפרקים בחינם ובלי פרסומות מציקות.
האתר הוא לא לטובת רווח אישי והמטרה שלי היא נטו לקדם את הסדרה בארץ - שעוד אנשים יכירו אותה - האתר הוא לא למטרת רווח.
כמובן שכל מי שרוצה להשתתף יכול - בעצם חוץ מהמעצב שצריך להבין בפוטושופ המערכת היא פשוטה להבנה ואין צורך בידע בבניית אתרים אלא רק בכתיבה.
אם אתם מעוניינים - נא לפנות אליי בה.פ או במייל [email protected]
תודה מראש ושבוע טוב ! אשמח לתגובות
אהלן, אני גיל, בן 20.
כמו כל מי שפה כנראה חזק בעניין של הסדרה.
אני בונה אתרים,ועכשיו אחרי הפרק המשוגע שיצא, הבנתי כמה אני רוצה להקים אתר-בלוג חדש שיעסוק במשחקי הכס.
באתר יהיה דבר ראשון את כל העונות לצפייה ישירה והורדה על שרת פרטי שלי בלי פרסומות.
דבר שני זה פורום ובלוג שבו אנשים יוכלו להביע את הרגשות שלהם והדעות שלהם מהסדרה.
יש לי כבר תשתית ושלד בנוי של אתר.
מה שאני מחפש זה ככה -
אנשים צעירים שמעורים בסיפור ובסדרה אשר מעוניינים לכתוב פוסטים אודות הפרקים שיוצאים \ יצאו - בתשלום !
מעצב שיש לו חוש וחיבור לסדרה עצמה אשר מעוניין לעצב את האתר והפורום - בתשלום !
כמובן גם פידבקים על הרעיון שלי יתקבלו בברכה - לחבר את כל המעריצים ביחד ושתהיה פלטפורמה טובה להשגת כל הפרקים בחינם ובלי פרסומות מציקות.
האתר הוא לא לטובת רווח אישי והמטרה שלי היא נטו לקדם את הסדרה בארץ - שעוד אנשים יכירו אותה - האתר הוא לא למטרת רווח.
כמובן שכל מי שרוצה להשתתף יכול - בעצם חוץ מהמעצב שצריך להבין בפוטושופ המערכת היא פשוטה להבנה ואין צורך בידע בבניית אתרים אלא רק בכתיבה.
אם אתם מעוניינים - נא לפנות אליי בה.פ או במייל [email protected]
תודה מראש ושבוע טוב ! אשמח לתגובות