חוקי החוליה החלשה../images/Emo11.gif
[הייתי צריך לשרשר את זה לאיפשהו ולא רציתי סתם לפתוח הודעה חדשה.] טוב, חייבים להודות - עידן קצת צודק. אז בשביל שהכיף לא ייהרס ובכל זאת שלא יהיה בלגן, בואו נקבע [כלומר, אני קובע ואתם מקשיבים] כמה חוקים בסיסיים: 1. מותר לשנות הצבעה. שינוי ההצבעה ישורשר ישירות להצבעה הקודמת, עם המילה "תיקון" בכותרת ושם הלהקה בתוכן. תיקונים שלא ישורשרו להצבעה הקודמת ייפסלו. 2. אם אדם/חווה כלשהו/כלשהי מצביעים נגד להקה שאתם לא אוהבים - אין להגיב לו בתגובות כמו "חתיכת זבל בן זונה!!". ניתן להגיב בשפה מתורבתת יותר, כגון "הינך פרוסה של שאריות אוכל, ואמך מקיימת יחסי מין תמורת כסף", אך מומלץ להסתפק ב"אינני מסכים איתך". 3. מותר להתאחד נגד להקה כלשהי, אך אסור לאיים על האדם [כלומר, יעל ועידן, נא לא לאיים בחסימה על כל מי שמצביע נגד בליינד. בתודה, הרוסי השחור.] 4. אסור בתכלית האיסור להצביע נגד סונטה ארקטיקה! אה, כלומר, הממ... יש לשרשר את הצבעתכם לשרשור הכולל ולא להודעה של מישהו אחר, אחרת סביר להניח שסופר הקולות [אני, עבדכם הנאמן] עלול לפספס את ההודעה. 5. יש לכתוב את שם הלהקה המועפת בכותרת ההודעה ולא בתוכנה, כי זה נורא מסבך לי את הספירה. בתודה, ההנהלה. טוב, לא ההנהלה, ההנהלה זה יעל ועידן. אז... הממ... מה אני, לעזאזל? אה! נכון! בתודה, אלדד. או אדיפוס.