אתר חדש לקלאודיה

aerynsun

New member
אתר חדש לקלאודיה

אתר חדש ממש יפה ומושקע. כל דף צריך לגלול למטה כדי לראות. ושי גם הפתעה. בדף הראשי יש דף פלאש שמציג את קלאודיה ובן כזוכים בסטארן. יש שם כפתור PLAY. אם תלחצו עליו יפתח חלון קטן ובו עוד סרטים קצרים שקלאודיה מופיעה בהם. לאותו אדם יש גם אתר של וולפיפר . הלינק נמצא באתר של קלאודיה. שווה לראות.

aerynsun

New member
שכחתי. האתר בספרדית

אז אפשר לגלוש במדיה לרוב או אם מישהו מבין ספרדית פה...

sprqy

New member
יפה מאד!

מה קרה לספרדים פתאום נזכרו במלכה שלנו?! אחלה אתר, אני מצפה לעוד תכנים כי הוא קצת ריקני...

MeItOsH

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo210.gif

אני מעלה עכשיו תמונות של קלאודיה/ארין לגלריה של הפורום.. וקודם שוטטתי באתר של פארסקייפ בעברית..וראיתי שהקטגוריית Fun די ריקה.. אז חשבתי עלזה..והבנתי שלי יש במחשב 332 אייקונים למסנג'ר ול- Live Journal..ככה שאם מישהו רוצה אני יכולה לשים את הקבצים בזיפ ולשלוח כדי שתוכלו להעלות לאתר..

aerynsun

New member
תשלחי בטח.

כל דבר , כל עיצה, כל רעיון. אשמח אם תדברו ותציעו. עכשיו שאני חושבת על זה , אין לי מייל לאתר אני אפתח בGMAIL אבל זה יקח יום או יותר כי אני צריכה לבקש מחברה שתישלח לי הזמנה.

הייזל

New member
אני יכולה לשלוח לך הזמנה

וגם תפוז יכולים להקצות תיבת דואל.

aerynsun

New member
תודה

אבל כבר התארגנתי. המייל הוא [email protected] אני ארשום את זה באתר. ושבוע שעבר עדכנתי עוד כמה אותיות במילון. אני יעדכן היום עוד קצת ואל תשכחו לשלוח לי עוד תכנים לפרקים. מישהו פה יכול לעזור לספארקי??? קדימה אנשים. להתעורר. אני רוצה להוסיף גם תודות. יש לי את ספארקי, איב, הייזל וMeItOsH אם שכחתי מישהו, תודיעו לי.

aerynsun

New member
הייזל+שאלה לכולם

אפשר לשים לינק לאתר למעלה בפורום או באיזה מקום קבוע? דרך אגב האייקונים שששלחתי לי MeItOsH הם איקיונים של כל מיני יוצרים. השאלה אם אני יכולה לשים את זה באתר? האם זה לא גניבה? או שאני יכולה לשים אותם ולרשום הסבר קצר שאם אחד היוצרים מתנגד נוריד אותם (באנגלית כמובן) מה אתם אומרים?

mg

New member
היי ארינסון

אני מכיר מישהי בשם ג'וזפין שמוכנה לתקצר לך לאתר את "מלחמות הפיסקיפר" ואיזה ביו קצר של בראודר אם יש לך לינקים שאת יכולה לשים כאן שהיא תתרגם. בקשר לשאר היא לא יכולה ממש לעזור - יש לה פחד ספויילרים (היא צופה מהסוף להתחלה כמוני וכמו החברה שלי). יום טוב לכולם, אתר יפה.

aerynsun

New member
נהדר תודה.

שלחתי לך הודעה אישית. לגבי האתר . עדכנתי עוד משהו חמוד לFUN.

mg

New member
קיבלתי, ואין בעד מה ../images/Emo13.gif

בסה"כ, אני רק "המתווך" כאן
העברתי לה את המסר שלך, וכשהיא תסיים היא תשלח לך מה שביקשת למייל שציינת. ביי

למעלה