אתר חדש לקאפוארה

emrejen

New member
אתר חדש לקאפוארה

שלום חברה נפל דבר בישראל. יש אתר חדש לקאפוארה. עמלתי קשות למצוא המון חומר, ולתרגם אותו. ישנם כתבות, תמונות, קיבצי סאונד, מקצבים, פורום פעיל ועוד ועוד. כל מי שרוצה לתרום לאתר ולשלוח אליו חומר נוסף מוזמן. כול מי שיש לו הערות, שירים מתורגמים נוספים מוזמן לשלוח - וכמובן הקרדיט שלם. להתראות בקרוב AXE PAR A TODO OS CAPOERIRAS http://www.abada.co.il

ailag

New member
זה "מיה לואה", אגב.

העיצוב נחמד, אבל רואים שעשית אותו מתבנית סטנדרטית + תמונות + CMS בגלל שגיאות כמו אלו.. אני גם עדיין חדשה, אבל הבנתי שהחגורות שונות בין הקבוצות וכל זה, אז לפחות במבט ראשון זה נראה כמו אתר שמיהרו מדי לעשות. בין אם זה נכון או לא, אתה לא רוצה ליצור מצב שהגולשים שלך יחשבו ככה. וכדאי גם לחדש משהו. את המידע שם יש בעוד המון אתרים אחרים, אם לא יהיה לך תוכן ייחודי אחרים לא יקשרו אליך (מלבד, אולי, בגלל השפה). בהצלחה.. גליה וובמאסטרית שמנסה את מזלה בקפוארה

lourinha

New member
דווקא סדר החגורות נכון

זו הsistema do graduacao של הקבוצה שלנו...

ailag

New member
ממה שקראתי באינטרנט

הסדר שונה לcordao de ouro .. (והוא במפורש הכריז שזה אתר לא רק על אבאדה) אם כי יש מצב שאני טועה.

emrejen

New member
,תודה על התגובות

אז גליה את צודקת. אני באמת משתמש בתבנית למערכת CMS משום שאחרי יום שלם במחשב, קשה לי לשבת על הקוד של האתר. אבל אני עושה זאת משום שצריך לעברת את התבניות, ולטפל במודולים שאינם תומכים בעיברית. ועדין יש לי פה ושם עבודה. לפייר פוקס אני חושב המצב סביר, לאקפלורור אני מייד מגיע (למרות שכנראה הייתי צריך לעשות את זה הפוך) אני מתכנן להוסחף לאתר דף שלם על אייך בניתי את האתר, ולעזור לאנשים לעשות דברים שונים ולהסביר שכאן לא ממש צריך ידע מיוחד. דר"כ האתר יושב על גומלה - WWW.JOOMLA.ORG בקשר לחומר מיוחד.... אני לא מכיר אתר בארץ עם כל כך הרבה אינפורמציה במקום אחד. בייחוד לא בקשע של המקצבים והסאונד. אבל את בוודאי צודקת בכך שאני חייב להוסיף דברים ולהפוך אותו ליותר מעניין. אני כרגע מכין עמודים שמלמדים כייצב צריך לנגן בבירמבאו - צעדים ראשונים אבל אם יש לך משהו ספציפי שאת חושבת שאני צריך, ואו רוצה להשתתף בעשייה אני מזמין אותך. נכון שהאתר אינו אתר ראשמי של אבאדה - אבל רוב החומר מתייחס לרזונל ולאבאה - (סדר החגורות למשל). כמובן שאין לי אישור לייצג את הקבוצה, ואני מכיר מספר אנשים שלוקחים את הדבר הזה מאד ברצינות, ואני פשוט לא רוצה להתעמת איתם. אני פשוט רוצה לספק אינפורמציה ולחלוק את האהבה שלי למשחק. בכל אופן, המון תודה על האינפוטים שלך AXE

emrejen

New member
הבהרה

לשם הבהרה רוב האתר מדבר על קאפוארה ככלל, אבל ישנם התייחסויות מפורשות (איפה שכתוב) לאבאדה. בהתחלה חשבתי לכתוב גם על קבוצות אחרות, אבל היות ואני לא ממש מכיר אותם אישית - חשבתי שזה יהיה יומרני מדי מבחינתי. אנני רוצה לחוות איזו קבוצה עדיפה על השניה וד"כ אגב - הטעות שגליה ציינה - תוקנה - ושוב תודה

samsao

New member
תיקונים

היי מה המצב אני samsao מאבאדה באר שבע.. דבר ראשון אחלה אתר אהבתי טוקנו עזב את אבאדה אז צריך לשנות את זה... אבל חוץ מזה ממש אהבתי...

emrejen

New member
בטוח?

תודה על המחמאה אתה יכול לתת לי לינק שמאשר את את מה שאמרת? ושוב המון תודות ודר"כ, מה המשמעות של האפלידו שלך?

למעלה