אתר חדש למפלגת ש"ס!!!

yotamstei

New member
הם לא נורמאלים

דבר ראשון, עיינתי באתר הזה אחרי שקראתי את הדיווח על הקניון בכפ"ס (שלא יפתח בשבת) ככה שאוטומטית אין לי עכשיו גישה אופטימית לחרדים. דבר שני, לפי מה שקראתי, שס היא מפלגה גזענית ("חינוך מזרחי", "להרים ראשה של יהדות המזרח") שמשום מה טוענת שהיא דואגת למיעוטים החלשים...לפי דעתי המיטוט היחיד שהם דואגים לו הוא מיעוט חברי הכנסת שלהם. דבר אחרון, מה הקטע עם הקמעות והברכות והקטעים על גן עדן....זה קצת מזכיר לי את מה שמבטיחים לכל מיני שאהידים פאנטים. אני כועס. נ.ב. חייבים לעשות משהו בקשר לקניון...אסור לתת לזה לעבור בשקט!

תגובה.

גילינו משהו חדש לגבי המפלגה הזאתי?? רק ראינו שהיא יותר מטומטמת!! חייבים לעשות איזה עימות עם חרידי כ"ס!!

תגובה לאתר של ש"ס.

המפלגה הדפוקה הזאת (סליחה על הביטוי) אוספת קולות ואנשים תמימים בעזרת הדת! מהאתר: "הקדוש ברוך הוא היה אומר לך להצביע ש"ס". איזה שטויות!

Black dog

New member
לא ! אני לא אסלח לך

עם כל הדעות שלי כלפ ש"ס אין בליבי הקריאה דפוקה לאף מפלגה בארץ ! ואני גם לא אקבל קריאות כאלה בפורום זה . לא משנה מאיזה לאיזה כיוון .

Roobie

New member
אופס

חשבתי שזה אותו אתר שיש בקישור השני ששם אותו משתמש... שם זה אתר סאטירה אדיר

cnogl

New member
בואו נרגע קצת כלנו...

כמו עמרי, הייתי שמח שנמנע מהביטוי מפלגה "דפוקה". מעבר לזאת, חינוך מזרחי הוא חלק מתפיסת עולמם - וזה נומאלי לחלוטיו. גם גזענות היא השקפת עולם, וככל שאני מתנגד לה היא קיימת בצורות רבות ובמפלגות רבות: אם בש"ס, אם בשינוי, בליכוד, בחד"ש (כן, בחדש!!! שם מפלים יהודים לרעה... ע"ע צ´רלי ביטון) ואם בעבודה, אז בואו לא נטיל את כל הגזענות בעולם על ש"ס אוקיי... ובכלל - מה ההבדל בין התקציבים שלוקחת ש"ס למערכת החינוך שלה ובין אלה שמרצ העבירה במשך השנים לקיבוצים ולמערכת החינוך החילונית שלהם? גם במקרה הזה מדובר על סכומי עתק...

מרצ העבירה תקציבים?!

את התקציבים העבירו מפא"י, וההנהגה הקודמת של מפ"ם, שהשריד היחיד לה בכנסת הנוכחית הוא רן כהן... אבל אכן אין הבדל בין מה שעושה ש"ס לבין מה שעשו מפא"י ומפ"ם.

cnogl

New member
אכן מרצ העבירה תקציבים

למעשה העברתי על העניין פעולה לפני כשנתיים.

למעלה