אתר חדש למועדון

zulti

New member
אתר חדש למועדון

אני שמח לבשר כי האתר החדש של מועדון סטארבייס972 עלה לאוויר... האתר החדש הוצא אחר כבוד לגמלאות, ובמקומו יש אתר חדש ומחודש, בו אופציות רבות, כולל פורומים, הורדות, חדשות, גלרית תמונות ועוד ועוד. התכנים באתר יתעדכנו על בסיס קבוע, אך על מנת לשמור את כל החלקים של האתר מעודכנים ומקיפים כמה שיותר, עזרכתם נדרשת -- שלחו לנו חדשות, לינקים או קבצים (בעזרת קישור) ואנו נוסיף אותם. האתר עדיין בבניה, וצפוי מקצה שיפורים, בעיקר בתחום הגרפיקה. אם אתם נתקלים בבעיה, אנא דווחו על כך באתר. אשמח לקבל תגובות והצעות תודה,

Lu Tze

New member
אני רק רוצה לציין שאדם

שלא שמע בחיים על מס"ב (הם נדירים, אבל יש כאלה) ויכנס לאתר יצא עם אותה רמת ידע כמו שהוא נכנס. אתם לא מסבירים שם שום דבר על הסידרה, אפילו את הז'אנר שלה ניתן לגלות רק בעקיפין.

zulti

New member
האתר קצת חלש בחומרים

אני מקווה שתוך זמן קצר נוכל להוסיף עוד קצת בשר לאתר.

Bajoran Preist

New member
עוד משהו...

ראיתי שם סקר- איזו סדרת מד"ב היא הכי טובה, ויש אפשרויות- סטאר-טרק, באפי, אנג'ל, בבילון חמש, וכו'... עכשיו, מה הקטע- זה אתר מועדון מעריצים של סטאר-טרק ! ברור שכולם יצביעו בשבילה ! (גם אני, מה לעשות....) ואילו שאר הסדרות נותרות יתומות, פשוט בגלל שאלו שאוהבים אותן(יותר מהשאר) לא נמצאים שם כדי להצביע. באתר מעריצים של באפי יהיה רוב מוחלט לבאפי(אולי אחוזים מסויימים יופנו לאנג'ל) באתר מעריצים של בבילון יהיה רוב מוחלט לבבילון, וכו'...

zulti

New member
אני לא יודע

אומנם אני חובב מס"ב (דה!) אבל יש סדרות שאני אוהב יותר...

ריסט

New member
דווקא אתה הייתי חושבת שתיהיה

מעריץ שרוף

Esmena

New member
חסרה האופציה"החללית של משה".

(לא,לא אתה.וגם לא אתה). חוצמזה,ברכותיי ובהצלחה רבה
.ובעמוד על הכנס של לאס וגאס כתוב "רום ולילה"(מה קרה לה נהייתה עפור?)במקום "רום וליטה" . :)

למעלה